Nejoblíbenější značky kuchyňského vybavení

Výběr vybavení pro profesionální a domácí přípravu pokrmů je hlavní otázkou, která určuje pohodlí a ergonomii práce, stejně jako kvalitu podávaných pokrmů. Bez ohledu na jejich velikost, nebo zaměření gastronomického zařízení stojí za to investovat do produktů značek, které se mají výborné doporučení a důvěru zákazníků. Kvalita zařízení, příslušenství a kuchyňských doplňků má rozhodující vliv na funkčnost každé kuchyně, to jak profesionální, tak i domácí. Kterým značkám lze tedy věnovat zvláštní pozornost? Určitě je jich mnoho. Podívejme se blíže na několik dodavatelů. Pojďme poznat jejich historii a nabídku.

Stalgast

Jednou z nejznámějších značek na trhu je Stalgast, existující již od roku 1990, který se specializuje na výrobu a dovoz zařízení a příslušenství pro profesionální gastronomii. Od roku 2008 je v nabídce společnosti nerezový nábytek. Jedná se mimo jiné například o číšnické a transportní vozíky, digestoře, chladicí stoly, skladové regály, nerezové dřezy, umývací stoly, skříně a závěsné police. Kromě nábytku nejvyšší kvality vyrábí Stalgast také cateringové myčky nádobí, ohřevné a výdejní linky a plastové kuchyňské příslušenství (jako jsou třeba koše do myčky nádobí a kuchyňské desky). Široký sortiment společnosti zahrnuje také nerezové hrnce a mísy, sklo a kuchyňské nádobí, šálky, síta a tašky k přepravě pizzy. Moderní logistické centrum v Radomu v současné době nabízí přes 7500 produktů.

Hendi

Další známou a oblíbenou značkou je Hendi - výrobce a distributor profesionálního gastronomického vybavení existujícího již od roku 1934. Sortiment více než 3000 položek zahrnuje, mimo jiné výrobky kuchyňského vybavení  (konvekční trouby, indukční vařiče, vlčí maso, kontaktní grily, ruční mixéry, univerzální a specializované pánve, hrnce, mísy, elektronické váhy, teploměry pro mrazniček a lednic, kuchyňské desky a nože), sklo a nádobí (příbory a talíře, porcelánové talíře, džbány a karafy, sady koření a talíře),  nerezový nábytek (číšnické a transportní vozíky, skladovací regály, stoly s dřezem, umyvadla, pracovní stoly a závěsné skříňky), barové vybavení (kávovary, chladničky, sifony na šlehačku, stroje na zmrzlinu, tyčové mixéry, výrobníky ledu, drtiče a formy na led, shakery, ruční a elektrické odšťavňovače, vývrtky a otvíráky barmanské, muddlery, odměrky a zásobníky), chladicí zařízení (chladicí skříně, mrazicí a chladicí skříně, teplé vitríny a šokové zchlazovače) a zařízení pizzerie (pece na pizzu, vyvalovací zařízení, spirálové mixéry, plechy, desky, talíře, radélka, lopaty, kartáče na čištění pecí, termoboxy a tašky na přepravu pizzy). Velká část nabídky Hendi funguje perfektně nejen v profesionálních kuchyních, ale i v domácnostech.

De Buyer

Další pozoruhodnou značkou je francouzská společnost De Buyer, která se může pochlubit nejen výrobky nejvyšší kvality, ale také mimořádně dlouhou historií - společnost byla založena v roce 1830, takže za pár let oslaví dvousté výročí nepřetržité činnosti. De Buyer je známý svou inovací - bylo patentováno 10 nápadů technologů společnosti. Široká škála kuchyňského vybavení, profesionálního i jen do domácnosti, zahrnuje pánve, hrnce a misky z uhlíkové oceli a mědi, stejně jako nádobí a příslušenství sloužící k přípravě pokrmů, jako jsou formy, ráfky a plechy, listy, stejně jako válečky, cukrářské pytlíky, řezačky, štětce, ohřívače čokolády, cukrářské koncovky a plničky. Celý sortiment společnosti zahrnuje více než 2500 produktů. Většina z nich je vyráběna v továrně společnosti a každá ocelová a měděná kuchyňská miska je ručně leštěna.

Graef

Mezi přední značky vyrábějící specializované kuchyňské spotřebiče a příslušenství pro použití v profesionálních i domácích kuchyních jistě patří německá rodinná firma Graef, která existuje od roku 1920. Jejími nejznámějšími produkty jsou především ruční a elektrické kuchyňské kráječe, které byly hlavní specializací v počátečním období činnosti společnosti. Dynamický rozvoj umožnil rozšířit oblast o další kuchyňské spotřebiče. Aktuální sortiment Graef zahrnuje také kávovary, elektrické mlýnky na kávu, vaflovače, toustovače, palačinkovače, elektrické brousiče nožů a velmi oblíbené rychlovarné konvice. Nejvyšší kvalita, elegantní a moderní design zařízení Graef získal mnoho ocenění.

Sammic

Známou značkou kuchyňského vybavení je také španělská společnost Sammic, působící od roku 1961, která se specializuje na výrobu příslušenství pro vaření při nízkých teplotách sous-vide, mycí zařízení, zpracování a skladování potravin. Široké spektrum společnosti je zaměřeno především na profesionální gastronomii, hotelnictví a cateringové služby. Nabídka společnosti Sammic zahrnuje také stroje na krájení brambor, elektrické krouhače zeleniny, ruční mixéry s míchacím ramenem, planetové mixéry, tunelové myčky nádobí, jednokomorové a dvoukomorové vakuové baličky, ponorná oběhová čerpadla a náhradní díly a příslušenství pro nabízené produkty, jako jsou třeba disky pro krouhače, přídavná míchací ramena, redukční sady pro mixéry, síta do mlýnků na maso a sady nožů.

Přidej komentář

Údaje označené (*) jsou povinné Vaše údaje budeme zpracovávat v souladu s našimi Zásady ochrany osobních údajů.