Jedlé plátky zlata – 25 listů, CLR-22594-999, jsou obdelníkové listy, 8×8 cm, vyrobené z 23 karátového zlata E175, díky kterým vyrobíte elegantní a luxusní dekorace na vaše dezerty. Pod plátky zlata jsou tzv. přenosové papíry, které umožní snadno přenášet plátky zlata na povrch, který jimi chcete ozdobit. Zlatý list lze použít celý, nebo jej natrhat na kousky. Jde o 100% jedlé zlato. Hodí se výborně pro dotvoření elegnatních pralinek, jednohubek, různých druhů pečiva, dezertů, makronek a dortů.
Do úschovny
Čokoládové tyčinky na pečení, 8 cm, 44% kakaa, okolo 165 ks, 1,6 kg balení, CHD-BB-168BY-357, jsou vyrobeny ze 100% hořké čokolády. Tyčinky jsou vhodné na pečení a kombinují v sobě intenzivní chuť čokolády a pohodlí při pečení. Stačí je jen zavinout do těsta.
Jak chutnají? Jde o kvalitní belgickou hořkou čokoládu, která je bohatá na vysokoprocentní kakao s výraznou chutí.
Jaká je jejich struktura? V troubě během pečení se rozpustí jako máslo a po vychladnutí získávají zpět svou křehkost. Takové jsou čokoládové tyčinky na pečení Cacao Barry®. Jejich speciální receptura obsahuje méně kakaového másla, díky čemu jsou odolné vůči teplotám v troubě až do 200°C.
Zaviňte je do těsta a zapečte a Vašim zákazníkům budou určitě chutnat. Balení o hmotnosti 1,6 kg obsahuje přibližně 165 ks tyčinek.
Do úschovny
Čokoládové tyčinky na pečení, 8 cm, 44% kakaa, okolo 500 ks, 1,6 kg balení, CHD-BB-508BY-357, jsou vyrobeny ze 100% hořké čokolády. Tyčinky jsou vhodné na pečení a kombinují v sobě intenzivní chuť čokolády a pohodlí při pečení. Stačí je jen zavinout do těsta.
Jak chutnají? Jde o kvalitní belgickou hořkou čokoládu, která je bohatá na vysokoprocentní kakao s výraznou chutí.
Jaká je jejich struktura? V troubě během pečení se rozpustí jako máslo a po vychladnutí získávají zpět svou křehkost. Takové jsou čokoládové tyčinky na pečení Cacao Barry®. Jejich speciální receptura obsahuje méně kakaového másla, díky čemu jsou odolné vůči teplotám v troubě až do 200°C.
Zaviňte je do těsta a zapečte a Vašim zákazníkům budou určitě chutnat. Balení o hmotnosti 1,6 kg obsahuje přibližně 500 ks tyčinek.
Do úschovny
Hořká čokoláda – kuvertura – Alto El Sol 65%, 1 kg balení – CHD-P65ALTN-E1-U68 o střední tekutosti. V srdci peruánské přírody se nachází plantáž Alto El Sol, která je chráněná silnou vegetací, a takové podmínky kakaovníkům poskytují bohatství minerálů. Dominantní kyselost a červené plody dodávají této čokoládě tmavou barvu a dlouhotrvající intenzivní chuť. Tento prodkut je certifikován jako ekologický. Obsah kakaa je 65%, 37% kakaového másla. Původ: zrna z peruánské plantáže, odrůda Criollo Amazonia (Trinitario).
Doporučené kombinace: vanilka, speculoos – belgické sušenky, tonka fazolky, eukalyptus, meruňka, broskev, mango, mirabelky, červená paprika, rajče, bergamont, banán, mandle, pistácie, olivový olej
Doporučené použití: polevy, pralinky, tabulky čokolády
Do úschovny
Sušenková drť do náplní nebo dekorací Paillete Feuilletine, 2,5 kg – M-7PAIL-E0-401 / BIG-PF-1BO-401 jsou lahodné sušenky rozdrcené na malé kousky. Křupavé sušenky, také známé jako Pailleté Feuilletine a Brisures de Crêpe Dentelle, mají jemnou karamelovou příchuť a umožňují křupavou texturu všem cukrovinkám, koláčům, dezertům, čokoládovým pěnám, krémům nebo pralinnkovým pastám. Zachovávají si svou křupavost v komponentech husté konzistence na bázi čokolády, čistého ořechu nebo pralinky.
Do úschovny
Bílá čokoláda – kuvertura – Zéphyr™ 34%, 5 kg balení – CHW-N34ZEPH-E4-U72 s nejvyšší tekutostí, je jemně sladká bílá čokoláda s hladkou strukturou a silnou příchutí plnotučného mléka. Obsah kakaa 34%, 26% mléka, 34% kakaového másla. Původ: kakaové boby ze západní Afriky, hlavně odrůda Forastero.
Doporučené kombinace: kari, bazalka, semena anýzu, šafrán, jalovec, kokos, mango, mučenka, třešeň, jahodník mara des bois, zelené jablko, grapefruit, červená paprika, gin, kalvados, šampaňské, karamel, pistácie, balsamico, krémový čerstvý sýr, černý čaj, růže, lanýž
Doporučené použití: pěny, ganache, zmrzlina
Do úschovny
Kakao Extra Brute, 1 kg balení, DCP-22SP-E0-760, je alkalizované, aromatické kakao s obsahem tuku 22-24 % a výraznou červenou barvou. Je ideální pro obalování pralinek, pro zdobení dortů, sušenek, muffinu a brownies. Je vyrobeno z pražených a drcených kakaových bobů té nejvyšší kvality.
Do úschovny
Hořká čokoláda – kuvertura – Madirofolo 65%, 1 kg balení – CHD-Q65MADN-E1-U68 o vysoké tekutosti. Na severu Madagaskaru se nachází plantáž Madirofolo, která je obklopená tamarindovými stromy, které dodávají kakaovým bobům jedinečnou ovocnou chuť. Čokoláda je velmi tmavá a nakyslá, s vysokým obsahem kakaa. Je také velmi hořká a obsahuje v sobě citrusové aroma.
Doporučené kombinace: vanilka, kořeněné sušenky, šafrán, růžový grapefruit, limetka, kalamansi, sherry pedro ximenes, karamel, višňový ocet, bílý čínský čaj
Doporučené použití: polevy, pralinky, tabulky čokolády
Do úschovny
Mléčná čokoláda – kuvertura – Alunga™ 41%, 5 kg balení – CHM-Q41ALUN-E4-U72 se střední tekutostí, je lehce nasládlá, mléčná čokoláda s výraznou chutí kakaa a mléka. Jde o čokoládu “nové generace” s čistou a intenzivní kakaovou chutí, které bylo dosaženo jedinečnou fermentační metodou Q. Obsah kakaa 41%, 24% mléka a 35% kakaového másla. Původ: kakaové boby z Madirofolo plantáží na Madagaskaru, zejména odrůda Trinitario.
Doporučené kombinace: fleur de sel, mango, marakuja, malina, whisky, karamel, lískové ořechy, nescafé espresso káva
Do úschovny
Mléčná čokoláda – kuvertura – Papouasie Origine 36%, 2,5 kg balení – CHM-Q35PAP-E4-U70 o střední tekutosti a velmi karamelové konzistenci v sobě obsahuje příjemné ovocné aroma, lískové oříšky a karamel. Obsah kakaa je 36%, 23% mléka a 37% kakaového másla. Původ: kakaové boby z Papua-Nové Guinei, zejména odrůda Forastero.
Doporučené kombinace: perník, lékořice, kandovaný zázvor, karamel, vlašské ořechy, zelený čaj, earl grey
Doporučené použití: polevy, pralinky, tabulky čokolády
Do úschovny
Hořká čokoláda – kuvertura – Ocoa™ 70%, 5 kg balení – CHD-N70OCOA-E4-U72 s nejvyšší tekutostí, je charakteristická hořká čokoláda s intenzivní kakaovou chutí a nádechem kyselosti. Jde o čokoládu “nové generace” s čistou a intenzivní kakaovou chutí, které bylo dosaženo jedinečnou fermentační metodou Q. Obsah kakaa 70% a 40% kakaového másla. Původ: kakaové boby z Pobřeží slonoviny, zejména odrůda Forastero. Fermentační program Q.
Doporučené kombinace: paprika, skořice, vanilka, jamajské papričky, hřebíček, fleur de sel, černý rybíz, hruška, meruňka, karamel, mořské mušle, sladový extrakt
Doporučené použití: polevy a pralinky
Do úschovny
Hořká čokoláda – kuvertura – Mexique Origine 66%, 2,5 kg balení – CHD-N66MEX-E4-U70 o střední tekutosti a mírně nakyslou počáteční chutí, má vysoký obsah kakaa a kořeněné a dřevité aroma s nádechem lékořice. Obsah kakaa je 66%, obsah kakaového másla je 37%. Původ: kakaové boby z Venezuely, trochu Criollo, zejména odrůda Trinitario.
Doporučené kombinace: skořice, perník, kari, lékořice, malina, banán, sladké víno – banyuls aoc, karamel, lískové ořechy, malinový ocet
Doporučené použití: polevy, pralinky, tabulky čokolády
Do úschovny
Hořká čokoláda – kuvertura – Inaya™ 65%, 5 kg balení – CHD-S65INAY-E4-U72 s nízkou tekutostí a intenzivní kakaovou chutí s nádechem kyselosti. Jde o čokoládu “nové generace” s čistou a intenzivní kakaovou chutí, které bylo dosaženo jedinečnou fermentační metodou Q. Obsah kakaa 65% a 33% kakaového másla. Původ: kakaové boby z Pobřeží slonoviny, zejména odrůda Forastero. Fermentační program Q.
Doporučené kombinace: vanilka, perník, kardamon, kokosový ořech, limetka, mango, citrón, kandovaný pomeranč, červené likérové víno “maydie”, bordó, lískové ořechy, lanýžový olej, červené maso, chléb, kváskový chléb, rýžový nákyp
Do úschovny
Prášková čokoláda 31,7% kakaa, 1 kg balení, CHP-20BQ-E0-760, je bezlepkový kakaový prášek s 6,6% obsahem tuku, který lze použít pro přípravu náplní do koláčů, sladkých dezertů, čokoládové pěny, zmrzliny, horké čokolády a dalších. Neobsahuje lepek.
Do úschovny
Hořká čokoláda organická – kuvertura – Dark Couverture Noire, 2,5 kg balení – CHD-O71NF-E4-U70 s nejvyšší tekutostí a intenzivní hořkosti, nabízí chuťovým pohárkům lahodnou příchuť ovocných prvků a fíků. Obsah kakaa 71% a 43% kakaového másla. Původ: organické kakaové boby Fair Trade z Latinské Ameriky, odrůdy Forastero a Trinitario.
Doporučené kombinace: pepř, jamajské papričky, speculoos, muškátový oříšek, šafrán, borůvka, ostružina, slunečnicová semínka, balsamikový ocet, cejlonský černý čaj
Doporučené použití: pěny, náplně, ganache, polevy
Do úschovny
Hořká čokoláda – kuvertura – Venezuela Origine 72%, 2,5 kg balení – CHD-P72VEN-E4-U70 s nejvyšší tekutostí, nabízí ideální rovnováhu mezi silnou a výraznou chutí kakaa a dřevitým aroma. Obsah kakaa je 72%, obsah kakaového másla je 42%. Původ: kakaové boby z Venezuely, trochu Criollo, zejména odrůda Trinitario.
Doporučené kombinace: růžový pepř, grapefruit, bergamont, jahodník mara des bois, jablka red delicious, švestka, slivovice, karamel, pekanové ořechy, lískové ořechy, čaj lapsang souchong, obilný chléb
Doporučené použití: polevy, pralinky, tabulky čokolády
Do úschovny
Křupavá karamelová náplň Cara Crakine™, 5 kg balení, FNF-CARACR-E4-656, je náplň z karamelové čokolády s kousky drcených sušenek. Má velmi bohatou, karamelovou chuť a přijemnou, hladkou strukturu s křupavými prvky. Je ideální pro plnění pralinek, čokoládových tyčinek a čokoládových košíčků.
Do úschovny
Glazura, poleva z hořké čokolády Brillance Noire, 2 kg balení, FWD-295-613, je snadno roztíratelná poleva z hořké čokolády, která dodá vašim cukrárenských výrobkům oslnivou tmavou barvu a výraznou čokoládovou chuť. Jde o velmi hladkou a hustou konzistenci.
Do úschovny
O deset let později zahájila společnost Cacao Barry značku Your Demonstration Partner, jejímž cílem bylo pomáhat a podporovat profesionální cukráře a výrobce používající čokoládu. Poté, co společnost počátkem 90. let převzala kontrolu nad holdingovou společností Société Centrale d’Investissement, se značka rozhodla pro novou strategii rozvoje a diverzifikaci nabídky, přičemž zohlednila především britský trh. Výsledkem této akce bylo otevření výrobního závodu ve Velké Británii. V roce 1994 se na trhu objevila značka Pure Origine of Cacao Barry a o dva roky později se Cacao Barry spojila s belgickou společností Callebaut a vytvořili značku Barry Callebaut. Koncern Jacobs Suchard pověřil vedením nové společnosti společnost Van Houten – uznávaného nizozemského výrobce čokolády a kakaového prášku. V září 2017 společnost uvedla na trh další novinku – růžovou čokoládu Ruby. Za svoji originální barvu vděčí speciálním kakaovým bobům z Ekvádoru, Brazílie a Pobřeží slonoviny. Prvním produktem, který začal používat růžovou čokoládu, je Kit Kat Chocolatory Sublime Ruby, který debutoval v lednu 2018 v Japonsku a o tři měsíce později ve Velké Británii.
Všechny produkty Cacao Barry jsou vyrobeny z pečlivě vybraných kakaových bobů pocházejících z vybraných plantáží po celém světě. Výsledkem je, že se vyznačují nejen nejvyšší kvalitou, ale především jedinečným aroma a chuťovými tóny charakteristickými pro boby z jednotlivých regionů. Jedná se o jedinečný návrh pro výrobce, kteří hledají ve svých výrobcích nejen chuťovou, ale také geografickou a kulturní inspiraci. Autorský proces zpracování kakaových bobů a pečlivost v každé fázi výroby činí ze značky synonymum nejvyšší kvality a producenta, kterému pravděpodobně důvěřují všichni cukráři a milovníci čokoládových pochoutek. Vypracované k dokonalosti čokoládové couvertures o krémové konzistenci, originální pralinky, likér, dokonalé kakaové máslo a další produkty z nabídky Cacao Barry pomáhají získat z čokoládových výrobků to nejlepší.
Sídlo společnosti se nachází v Curychu již několik let a její produkty jsou přítomny ve více než 30 zemích po celém světě. Gastromania je další důvěryhodný obchod s produkty Cacao Barry. Poskytujeme široký výběr a rychlé provedení každé objednávky.
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.