Kostky na pečení z hořké čokolády 39,1%, 1 kg balení – CHD-CU-20×1-E0-U68, jsou kostky na pečení ze 100% z tmavé čokolády. Obohaťte své sušenky, housky a rohlíky lahodnou chutí čokolády díky kouskům ze 100% lahodné belgické tmavé čokolády. Tyto kostky hořké čokolády obsahují méně kakaového másla, a proto jsou odolné vůči teplotám v peci až 200°C. Kousky jsou navíc ideální pro pekařské výrobky, které vyžaduje střední až dlouhou dobu pečení. Vzhledem ke své střední velikosti se během pečení nerozpustí – proto ti, kteří ochutnají pečivo připravené s jejich použitím, si budou moci vychutnat jak texturu, tak nádhernou chuť čokolády. Dobré vědět: kostky by měly být smíchány s těstem na samém konci hnětení. Díky tomu těsto nezbarví a kostky se při hnětení nezačnou topit. Chunk je kostka/kousek čokolády, 7-9 mm dlouhý / 6-10 mm široký / 5-7 mm vysoký.
Do úschovny
Kostky na pečení z mléčné čokolády 25%, 1 kg balení – CHM-CU-20×2-E0-U68 jsou kostky na pečení z mléčné čokolády, které vašemu pečení dodají skvělou chuť. Obohaťte své sušenky, rohlíky a rohlíčky lahodnou chutí mléčné čokolády s příchutí kakaa a karamelovo-smetanovým aroma. Tyto kousky mléčné čokolády obsahují méně kakaového másla, a proto jsou odolné vůči teplotám v peci až 200°C. Kousky jsou také ideální pro pekařské výrobky, které vyžadují dlouhou dobu pečení. Díky své velké velikosti se během pečení nerozpustí – proto ti, kteří ochutnají pečivo připravené s jejich použitím, si užijí texturu a nádhernou chuť čokolády. Dobré vědět: kostky by měly být smíchány s těstem na samém konci hnětení. Díky tomu těsto nezbarví a kousky se nezačne topit pod vlivem hnětení. Chunk je kostka/kousek čokolády, 7-9 mm dlouhý / 6-10 mm široký / 5-7 mm vysoký.
Do úschovny
Čokoládové pecky na pečení velikost S – malé, 47,6%, 1 kg balení – VH-9432-E0-U68 jsou pecky na pečení z hořké čokolády. Velikost S jsou možná jedny z nejmenších, ale překvapí velmi intenzivní čokoládovou příchutí. Jsou ideální pro malé sušenky, buchty a drobné pečivo. Naši cukráři doporučují používat tyto pecky na piškoty a pečivo, které vyžaduje krátkou dobu pečení. Výsledkem je, že se pecky během pečení nerozpustí a po vychladnutí si zachovají svoji tvrdost. Díky speciální receptuře – s nižším obsahem kakaového másla – jsou odolné vůči teplotám v peci až do 200°C a nehoří. Na konci hnětení vždy přidávejte pecky a na krátkou dobu je spojte s těstem. Tím zabráníte zbarvení těsta a zabráníte roztavení. Počet pecek na 1 kg – cca 15 000 – 16 000 ks.
Do úschovny
Beligická růžová čokoláda Ruby 47,5% Callets, 0,4 kg balení – CHR-R36RB12-E0-D94, je čokoláda s intenzivní ovocnou chutí a svěžích, ovocných tónech. Je vyrobená z rubínových kakaových bobů. Čokoláda Ruby RB1 neobsahuje žádná přidaná barviva ani ovocné příchutě. Její jedinečná barva a chuť vám umožní vytvářet unikátní kombinace a nacházet nové nápady na cukrovinky, koláče a dezerty. Pro její univerzální tekutost, je čokoláda RB1 vhodná pro širokou škálu využití, od tvarování a polévání až k výrobě pěny a dalších. K dosažení harmonické chuti mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Do úschovny
Belgická zlatá čokoláda 30,4% Callets™ 0,4 kg balení – CHK-R30GOLD-E0-D94. Tato karamelová čokoláda je vyrobená z kvalitních vybraných surovin, jako jsou karamelizovaný cukr a mléko, oplývá bohatými tóny karamelových bonbónů, másla, smetany a špetkou soli, které společně vytvoří úžasný zážitek. Potěšte se její bledě jantarovou barvou se zlatavým odstínem, kterou můžete použít prakticky všude. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická bílá čokoláda 28% Callets™ 0,4 kg balení – W2-E0-D94, je další originální receptura Octaafa Callebauta, která se stala oblíbenou čokoládou mnoha šéfkuchařů. Tato čokoláda je nejvíce belgická, protože se vyrábí hlavně z mléka krav pasoucích se na belgických pastvinách a cukru z místní cukrové řepy. Má skvělou chuť s výraznými tóny mléka, krému, karamelu a vanilky, které jsou v dokonalé rovnováze. W2 lze kombinovat se širokou škálou přísad a příchutí: od kyselých po hořké, od koření po bylinky a od ovoce až po pivo. Díky své střední tekutosti je vynikající všestrannou čokoládou. Používá se v čokoládových tabulkách, nebo prázdných figurkách a překvapuje krásným saténovým leskem a elegantní texturou. Můžete se na ni plně spolehnout při ochucování pěn, krémů, zmrzliny, nápojů a omáček. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická bílá čokoláda 28% Callets™, 1 kg balení, W2-E1-U68, je další originální receptura Octaafa Callebauta, která se stala oblíbenou čokoládou mnoha šéfkuchařů. Tato čokoláda je nejvíce belgická, protože se vyrábí hlavně z mléka krav pasoucích se na belgických pastvinách a cukru z místní cukrové řepy. Má skvělou chuť s výraznými tóny mléka, krému, karamelu a vanilky, které jsou v dokonalé rovnováze. W2 lze kombinovat se širokou škálou přísad a příchutí: od kyselých po hořké, od koření po bylinky a od ovoce až po pivo. Díky své střední tekutosti je vynikající všestrannou čokoládou. Používá se v čokoládových tabulkách, nebo prázdných figurkách a překvapuje krásným saténovým leskem a elegantní texturou. Můžete se na ni plně spolehnout při ochucování pěn, krémů, zmrzliny, nápojů a omáček. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická hořká čokoláda 54,5% Callets ™ 0,4 kg balení balení, 811-E0-D94, je jednou z původních receptur Octaafa Callebaut, která se stala kultovní recepturou čokolád Callebaut, proslulou po celém světě. Stejně jako všechny výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobena z naší hlavní směsi Wieze. Pražení celých bobů zaručuje bohatou chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektně se hodí pro širokou škálu ingrediencí a je vhodná pro všechna využití, od cukrovinek až po sušenky, omáčky a nápoje. Pokaždé skvělé výsledky! Jednička šéfkuchařů bude fungovat v každé situaci. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická hořká čokoláda 54,5% Callets™, 1 kg balení, 811-E4-U71, je jednou z původních receptur Octaafa Callebaut, která se stala kultovní recepturou čokolád Callebaut, proslulou po celém světě. Stejně jako všechny výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobena z naší hlavní směsi Wieze. Pražení celých bobů zaručuje bohatou chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektně se hodí pro širokou škálu ingrediencí a je vhodná pro všechna využití, od cukrovinek až po sušenky, omáčky a nápoje. Pokaždé skvělé výsledky! Jednička šéfkuchařů bude fungovat v každé situaci. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická mléčná čokoláda 33,6% Callets™ 0,4 kg balení – 823-E0-D94, je kultovní mléčná čokoláda preferovaná šéfkuchaři po celém světě. Vyznačuje se hlubokou, teplou barvou, hladkou texturou a sladkým karamelovým tónem. Tato velmi oblíbená čokoláda má plnou chuť a vynikající zpracovatelnost. Zkombinujte ji se širokou škálou silných kořeněných, ovocných, mléčných nebo likérových příchutí. Díky své všestranné tekutosti je efektivní v jakékoli aplikaci. Pro dokonale vyváženou a vyváženou chuť mícháme kakaové boby ze 3 různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghana a Ekvádor.
Doporučené kombinace:
skořice, vanilka, hřebíček, karadamon, mango, meruňka, citrón, koňak (Armagnac), grappa, Leffe Bond, makadamiový ořech, lanýžový olej, levandule
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická mléčná čokoláda 33,6% Callets™, 1 kg balení, 823-E4-U71, je kultovní mléčná čokoláda preferovaná šéfkuchaři po celém světě. Vyznačuje se hlubokou, teplou barvou, hladkou texturou a sladkým karamelovým tónem. Tato velmi oblíbená čokoláda má plnou chuť a vynikající zpracovatelnost. Zkombinujte ji se širokou škálou silných kořeněných, ovocných, mléčných nebo likérových příchutí. Díky své všestranné tekutosti je efektivní v jakékoli aplikaci. Pro dokonale vyváženou a vyváženou chuť mícháme kakaové boby ze 3 různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghana a Ekvádor.
Doporučené kombinace:
skořice, vanilka, hřebíček, karadamon, mango, meruňka, citrón, koňak (Armagnac), grappa, Leffe Bond, makadamiový ořech, lanýžový olej, levandule
Doporučené použití:
Do úschovny
Čokoládové tyčinky na pečení, 8 cm, 44%, 1,6 kg balení – TB-55-8-356, jsou vyrobené ze 100% tmavé čokolády. Tyto tyčinky na pečení kombinují intenzivní čokoládovou příchuť s maximálně pohodlným postupem pro zapékání. Stačí je zabalit do těsta a poté je nakrájet na kousky požadované velikosti. Jak chutnají? Intenzivní belgická tmavá čokoláda – bohatá na kakao, se silnou chutí. Jaká je jejich textura? V troubě se taví jako máslo a po vystydnutí produktů získávají zpět svou křehkost. To je to, co můžete očekávat od tyčinek na pečení Callebaut®. Jejich speciální receptura obsahuje méně kakaového másla, díky čemuž jsou odolné vůči teplotám v troubě až do 200°C a nepřiplaují se. Zabalte je a zapékejte a vaši zákazníci je budou milovat. Balení 1,6 kg obsahuje asi 300 tyčinek.
Do úschovny
Mléčná čokoláda do čokoládové fontány, 37,8%, 2,5 kg balení – CHM-N823FOUNE4-U71 má vysoký obsah kakaa a vysoký obsah kakaového másla. Existuje pro zákazníky větší potěšení než namáčení ovoce, drobného pečiva nebo marshmallows do tekuté lahodné čokolády? Mléčná čokoláda do fontán je skvělá pro hýčkání zákazníků smetanově-karamelovou mléčnou čokoládou Callebaut®. Callebaut® obohacuje recepty z čokolády do fontány o extra máslo, aby byla zajištěna tekutost čokolády ve fontáně a fondue po delší dobu.
Do úschovny
Kakaové máslo ve formě prášku Mycryo, 0,6 kg balení NCB-HD706-E0-W44 je 100% čisté kakaové máslo ve formě velmi jemného prášku. Mycryo™ je 100% přírodní ingredience: čistý prášek z kakaového másla. Toto je skutečná revoluce v temperování. Přidání pouhých 2% Mycryo™ do rozpuštěné čokolády snadno zajistí stabilní krystaly potřebné k výrobě dokonalé předkrystalizované čokolády. Přidání kakaového másla navíc dodá čokoládě větší lesk a lepší lámavost. Mycryo™ je také rostlinný tuk ideální pro smažení a grilování. Snáší teplotu smažení lépe než máslo nebo oleje. Nepálí se. Mycryo™ navíc podtrhuje přirozenou vůni i těch nejjemnějších ingrediencí, jako jsou mušle a štrasburská paštika. Jednoduše obalte zeleninu, maso, ryby nebo drůbež v Mycryo™ a smažte je na rozpálené pánvi nebo grilujte na rozpáleném grilu. Mycryo™ lze také míchat s bylinkami nebo kořením.
Do úschovny
Belgická mléčná čokoláda 33,6% Callets™, 2,5 kg balení, 823-E4-U71, je kultovní mléčná čokoláda preferovaná šéfkuchaři po celém světě. Vyznačuje se hlubokou, teplou barvou, hladkou texturou a sladkým karamelovým tónem. Tato velmi oblíbená čokoláda má plnou chuť a vynikající zpracovatelnost. Zkombinujte ji se širokou škálou silných kořeněných, ovocných, mléčných nebo likérových příchutí. Díky své všestranné tekutosti je efektivní v jakékoli aplikaci. Pro dokonale vyváženou chuť mícháme kakaové boby ze 3 různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghana a Ekvádor.
Doporučené kombinace:
skořice, vanilka, hřebíček, karadamon, mango, meruňka, citrón, koňak (Armagnac), grappa, Leffe Bond, makadamiový ořech, lanýžový olej, levandule
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická hořká čokoláda 54,5% Callets™, 2,5 kg balení, 811-E4-U71, je jednou z původních receptur Octaafa Callebaut, která se stala kultovní recepturou čokolád Callebaut, proslulou po celém světě. Stejně jako všechny výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobena z naší hlavní směsi Wieze. Pražení celých bobů zaručuje bohatou chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektně se hodí pro širokou škálu ingrediencí a je vhodná pro všechna využití, od cukrovinek až po sušenky, omáčky a nápoje. Pokaždé skvělé výsledky! Jednička šéfkuchařů bude fungovat v každé situaci. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická karamelová čokoláda 30,4% Callets™, 2,5 kg balení, CHK-R30GOLD-E4-U70. Tato karamelová čokoláda je vyrobená z kvalitních vybraných surovin, jako jsou karamelizovaný cukr a mléko, oplývá bohatými tóny karamelových bonbónů, másla, smetany a špetkou soli, které společně vytvoří úžasný zážitek. Potěšte se její bledě jantarovou barvou se zlatavým odstínem, kterou můžete použít prakticky všude. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická bílá čokoláda 32% Velvet Callets™, 2,5 kg balení, W3-E4-U71, je nejhedvábnější a nesmetanovější bílá čokoláda v řadě Callebaut. Užijte si bohatou chuť, která nikdy neztěžkne. Spojte tuto čokoládu se vším od exotického koření, jako je šafrán, až po širokou škálu ovoce. Pro svou střední tekutost se hodí téměř na jakékoli použití: tvarování, polévání, dochucování, potahování čokoládou atd. Vykazuje vždy dokonalé výsledky. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mmícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Zlomovým okamžikem byly šedesátá léta dvacátého století, kdy společnost Callebaut zahájila export čokoládových bloků, díky kterým se belgická čokoláda stala synonymem pro dokonalost, a společnost si začala důsledně budovat svoji pozici jednoho z lídrů v oblasti čokoládových inovací. Na konci 80. let společnost Callebaut posílila svoji pozici uvedením inovativního produktu pro cukráře – čokoládové dropsy Callets, které znamenaly revoluci v dávkování a zpracování čokolády. V tomto období společnost také otevřela svoji první školu – učiliště Callebaut, kde mohli cukráři z celého světa získat cenné znalosti a praxi. Na konci 90. let se společnost Callebaut spojila s francouzskou společností Cacao Barry, avšak zůstala stoprocentně belgickou značkou – veškerá výroba – od pečlivého výběru bobů až po finální produkt, lahodnou belgickou čokoládu, se odehrává v Belgii. V roce 2006 zahájila společnost výrobu Single Origin – sérii čokolád produkovanou jen z bobů pocházejících z jedné vybrané oblasti světa, díky nimž se každá z nich vyznačuje výjimečnou, jedinečnou vůní a chutí. Díky nim cukráři vytvářejí stále nové, překvapivé kombinace s notou charakteristickou pro nejvzácnější, ušlechtilé odrůdy kakaa. V současné době řada čokoládových couverture Single Origin zahrnuje Madagaskar, Brazílii, Ekvádor, Arribu, Javu a Sao Thomé. V roce 2012 společnost zahájila inovativní program Growing Great Chocolate, díky kterému každý cukrář používající čokoládu Callebaut může podporovat vybrané kakaové plodiny v západní Africe. Část příjmů je investována do rozvoje udržitelných plodin a do diverzifikovaných programů zaměřených na místní komunity. V roce 2014 společnost zahájila Akademii čokolády, která navazuje na tradice první školy Callebaut a nabízí studentům rozsáhlou knihovnu a profesionálně vybavené workshopy vedené mistry čokoládového umění.
Je možné monitorovat původ kakaových bobů používaných v Callebaut a proponované receptury lze považovat za inspiraci a povzbuzení k hledání vlastních originálních řešení s použitím čokolády nejvyšší kvality. Nabídka společnosti zahrnuje vynikající návrhy zaměřené na čokoládové výrobky a cukrovinky prvotřídní kvality a Gastromania je profesionální obchod s produkty Callebaut. Poskytujeme široký výběr a rychlé provedení každé objednávky
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.