Jemná marináda na kuřecí maso 100 g firmy Chicken King. Doporučujeme pro děti a osoby, které dávají přednost jemným chutím (doporučujeme používat na maso krájené na proužky). Hotová kompozice práškového koření na přípravu 5 kg šťavnatého masa jemné chuti.
Návod k přípravě:
Praktické rady.
Marináda maso nekonzervuje. Po marinování doporučujeme celou dávku masa rozdělit na porce o hmotnosti 1 až 2,5 kg, položit je naplocho do fóliových sáčků a okraje utěsnit pomocí svářečky fólií. Sáčky se poté zmrazí v souladu s pravidly HACCP. Vyvarujte se ukládání více vrstev sáčků do mrazničky – takové množství masa se nezmrazí dostatečně rychle a prostřední vrstvy se mohou zkazit! Zmrazené porce vyjměte podle potřeby.
Pro marinování velkého množství masa doporučujeme použít vakuovou nádobu. Doba marinování se zkrátí na přibližně 30 minut (v závislosti na typu zařízení).
Do úschovny
Křupavý obal na kuře 9 kg od firmy Chicken King. Je zodpovědný za charakteristický vzhled zlatavých vloček po smažení. Prodává se v 9kg pytlích. Obalování kuřecího masa dodává pokrmům zvláštní křupavost. Dobře přilne k masu. Lze použít na obalování kuřecího masa, ryb a sýrů. Velmi efektivní – z 9 kg balení se dá připravit přibližně 23 kg masa.
Způsob přípravy:
Praktické rady.
Z ekonomického hlediska jsou nejlepší co nejmenší křídla (do 50 g) a kuřecí řízky (proužky o hmotnosti asi 30 g). Pokud chcete smažit větší kusy – paličky nebo kýty – doporučujeme použít tlakovou fritézu. Při smažení velkého množství masa je mnohem úspornější použít velkou fritézu (cca 30 l). Tím se vyhnete situaci, kdy vložení velké porce masa způsobí, že teplota oleje výrazně klesne a jídlo se místo smažení uvaří.
Do úschovny
Pikantní marináda na kuřecí maso 100 g firmy Chicken King. Doporučujeme pro milovníky ostřejších pokrmů (doporučujeme používat na kuřecí křidélka). Hotová kompozice práškového koření na přípravu 5 kg šťavnatého, pikatního masa s kostí (křidélek).
Návod k přípravě:
Praktické rady.
Marináda maso nekonzervuje. Po marinování doporučujeme celou dávku masa rozdělit na porce o hmotnosti 1 až 2,5 kg, položit je naplocho do fóliových sáčků a okraje utěsnit pomocí svářečky fólií. Sáčky se poté zmrazí v souladu s pravidly HACCP. Vyvarujte se ukládání více vrstev sáčků do mrazničky – takové množství masa se nezmrazí dostatečně rychle a prostřední vrstvy se mohou zkazit! Zmrazené porce vyjměte podle potřeby.
Pro marinování velkého množství masa doporučujeme použít vakuovou nádobu. Doba marinování se zkrátí na přibližně 30 minut (v závislosti na typu zařízení).
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.