Chladící a mrazící skříně

Chladící a mrazící skříně jedním z nejpopulárnějších zařízení které mají uplatnění v kuchyňském zázemí, v jídelnách, restauracích, pizzeriích, cukrárnách a veškerých gastronomických provozech. Profesionální Chladící a mrazící skříně lze zařadit do skupiny skladovacích zařízení které můžeme rozlišit podle rozmezí teplot, objemu, konstrukce komor, druhu chladícího média a materiál ze kterého jsou vyrobeny. Rozmezí teplot se určuje podle druhu potravin které budou ve skříni skladovány, a v tomto ohledu lze skříně rozdělit na univerzální skříně pro všeobecné použití, chladící skříně pekárenské, chladící skříně na ryby a Kombinované skříně, které mají minimálně dvě komory s rozdílným rozsahem teploty. (např. Chladící komoru a mrazící komoru). Pokud se jedná o kapacitu lze skříně rozdělit na:

rozbal

Výrobce
Cena bez DPH
od do
Vlajka
Materiál
Typ dveří
Délka
od do
Šířka
od do
Výška
od do
Objem
od do
Počet dveří
od do
Ventilátor
Prosklené dveře
Použité filtry: Odstranit filtry

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.