Chladící a mrazící skříně

Chladící a mrazící skříně jedním z nejpopulárnějších zařízení které mají uplatnění v kuchyňském zázemí, v jídelnách, restauracích, pizzeriích, cukrárnách a veškerých gastronomických provozech. Profesionální Chladící a mrazící skříně lze zařadit do skupiny skladovacích zařízení které můžeme rozlišit podle rozmezí teplot, objemu, konstrukce komor, druhu chladícího média a materiál ze kterého jsou vyrobeny. Rozmezí teplot se určuje podle druhu potravin které budou ve skříni skladovány, a v tomto ohledu lze skříně rozdělit na univerzální skříně pro všeobecné použití, chladící skříně pekárenské, chladící skříně na ryby a Kombinované skříně, které mají minimálně dvě komory s rozdílným rozsahem teploty. (např. Chladící komoru a mrazící komoru). Pokud se jedná o kapacitu lze skříně rozdělit na:

rozbal

Výrobce
Cena bez DPH
od do
Materiál
Délka
od do
Šířka
od do
Výška
od do
Objem
od do
Počet dveří
od do
Ventilátor
Prosklené dveře
Použité filtry: Odstranit filtry

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.