Chladící a mrazící technika

Chladící a mrazící technologie jsou jednou z nejdůležitějších kategorií při profesionálním vybavování gastronomických objektů. Veškeré chladící a mrazící zařízení mají nemalý ekonomický ale i hygienický význam, zabezpečují produkty před zkažením. Provoz každého zařízení Chladící a mrazící techniky je spojeno se snížovaním nebo udržováním nízké teploty uložených produktů až do doby prodeje nebo konzumace. Na trvanlivost každé potraviny má vliv především: teplota ale taky vlhkost a pohyb vzduchu. Chladírenské zařízení je základem každého gastronomického zařízení, jsou využívány všude tam kde je nutno skladovat potraviny, suroviny, polotovary v chladících nebo mrazících podmínkách ale rovněž pro zchlazování nebo zmražování již hotových jídel – vlastně všude, jelikož tyto podmínky splňují všechny restaurace, školní a podnikové jídelny, profesionální kuchyně, závodní kuchyně, různé gastronomické podniky ale taky cukrárny, řeznictví, pekárny, jatka atd.

rozbal

Kategorie
Výrobce
Cena bez DPH
od do
Vlajka
Napětí
Cena za
Rozměr GN
Hloubka nádob GN
Materiál
Typ dveří
Barva
Odtávání
Délka
od do
Šířka
od do
Výška
od do
Objem
od do
Pracovní plocha
od do
Příkon
od do
Min. teplota
od do
Max. teplota
od do
Váha
od do
Počet polic
od do
Počet zásuvek
od do
Počet dveří
od do
Počet košů
od do
Počet gastronádob GN
od do
Počet zón
od do
Počet chladících okruhů
od do
Počet láhví
od do
Včetně nádob gn
Dřez
Ventilátor
Prosklené dveře
Nádstavec
Použité filtry: Odstranit filtry

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.