váha | 0.4 kg |
---|---|
cena za: | kus |
povrch: | saténový |
Belgická hořká čokoláda 54,5% Callets ™ 0,4 kg balení balení, 811-E0-D94, je jednou z původních receptur Octaafa Callebaut, která se stala kultovní recepturou čokolád Callebaut, proslulou po celém světě. Stejně jako všechny výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobena z naší hlavní směsi Wieze. Pražení celých bobů zaručuje bohatou chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektně se hodí pro širokou škálu ingrediencí a je vhodná pro všechna využití, od cukrovinek až po sušenky, omáčky a nápoje. Pokaždé skvělé výsledky! Jednička šéfkuchařů bude fungovat v každé situaci. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Bílá čokoláda – kuvertura – Blanc Satin™ 29%, 5 kg balení – CHW-Q29SATI-E4-U72 má vysokou tekutost a spojuje v sobě sladké intenzivní aroma karamelu a vanilky. Obsah kakaa 29%, 20% mléka a 29% kakaového másla. Původ: kakaové boby ze západní Afriky, hlavně odrůda Forastero.
Doporučené kombinace: vanilka, hřebíček, bazalka, šafrán, mrkev, malina, švestka, yuzu, koňak (armagnac), růžové šampaňské, mandle, piniové oříšky, čaj matcha
Doporučené použití: pěny, náplně, polevy
Do úschovny
Čokoládové pecky na pečení velikost S – malé, 47,6%, 1 kg balení – VH-9432-E0-U68 jsou pecky na pečení z hořké čokolády. Velikost S jsou možná jedny z nejmenších, ale překvapí velmi intenzivní čokoládovou příchutí. Jsou ideální pro malé sušenky, buchty a drobné pečivo. Naši cukráři doporučují používat tyto pecky na piškoty a pečivo, které vyžaduje krátkou dobu pečení. Výsledkem je, že se pecky během pečení nerozpustí a po vychladnutí si zachovají svoji tvrdost. Díky speciální receptuře – s nižším obsahem kakaového másla – jsou odolné vůči teplotám v peci až do 200°C a nehoří. Na konci hnětení vždy přidávejte pecky a na krátkou dobu je spojte s těstem. Tím zabráníte zbarvení těsta a zabráníte roztavení. Počet pecek na 1 kg – cca 15 000 – 16 000 ks.
Do úschovny
Zmrzlinový základ s hořkou čokoládou 10% Choco Base, 0,8 kg balení MXD-ICE10SF-V99 je zmrzlinový základ z tmavé čokolády pro intenzivní chuť. V kombinaci s čokoládou ChocoGrattato nebo vybranou hořkou čokoládou Finest belgická čokoláda: POWER 80, 70-30, 60-40, 811, Sao Thomé, Madagaskar, Brazílie nebo Ekvádor. Vytvořte hladkou, plnou chuť a krémovou, originální zmrzlinu, kterou si každý zamiluje.
Do úschovny
Kakaový alkalizovaný prášek Robust Red Cameroon, 1 kg balení DCP-20R118-VH-760 má vynikající čokoládovou chuť a hořké a kouřové tóny. Jakékoli těsto a směs na pečení ochuťte a zabarvěte právě kakaem Van Houten. Vytvořte zmrzlinu na kakaové bázi za pomoci nejkvalitnějšího kakaového prášku Van Houten. Od varianty Original Natural až po Dutched vytváří inovativní holandský proces výroby Van Houten kakaa krásnou, plnou a čokoládovou chuť, která je výborná například v kvalitní italské zmrzlině. Vychutnejte si intenzivní chuť kakaa, která potěší vaše chuťové pohárky.
Do úschovny
Čokoláda aromatizovaná jahodová Callets™, 2,5 kg balení – STRAWBERRY-E4-U70, má jemně růžovou barvu a jahodovou krémovou chuť. Řekněte to růžově. Obarvětě a ochutnejte své dezerty s jahodovými Callets™. Je vyrobená z belgické bílé čokolády Callebaut®, která kombinuje krémovou karamelovou sladkou chuť s výraznou jahodovou příchutí. Díky standardní tekutosti lze Strawberry Callets™ použít pro stejnou širokou škálu použití jako naše tradiční čokolády. Můžete přidat barevné detaily k figurkám a pralinkám nebo vytvořit malé barevné ozdoby na dorty a dezerty. Jsou ideální k aromatizaci krémů, pěn a dortů s jahodovou notou. Tavení, temperování a chlazení fungují přesně jako naše klasické bílé čokolády. Nechte svou kreativitu plynout. Chuťové buňky vašich zákazníků budou následovat. Strawberry Callets ™ jsou vyrobeny ze 100% bezplatných barev AZO.
Do úschovny
Belgická hořká čokoláda 54,5% Callets™, 2,5 kg balení, 811-E4-U71, je jednou z původních receptur Octaafa Callebaut, která se stala kultovní recepturou čokolád Callebaut, proslulou po celém světě. Stejně jako všechny výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobena z naší hlavní směsi Wieze. Pražení celých bobů zaručuje bohatou chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektně se hodí pro širokou škálu ingrediencí a je vhodná pro všechna využití, od cukrovinek až po sušenky, omáčky a nápoje. Pokaždé skvělé výsledky! Jednička šéfkuchařů bude fungovat v každé situaci. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická hořká čokoláda 54,5% Callets™, 10 kg balení, 811-E4-U71, je jednou z původních receptur Octaafa Callebaut, která se stala kultovní recepturou čokolád Callebaut, proslulou po celém světě. Stejně jako všechny výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobena z naší hlavní směsi Wieze. Pražení celých bobů zaručuje bohatou chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektně se hodí pro širokou škálu ingrediencí a je vhodná pro všechna využití, od cukrovinek až po sušenky, omáčky a nápoje. Pokaždé skvělé výsledky! Jednička šéfkuchařů bude fungovat v každé situaci. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická hořká čokoláda 54,5% Callets™, 1 kg balení, 811-E4-U71, je jednou z původních receptur Octaafa Callebaut, která se stala kultovní recepturou čokolád Callebaut, proslulou po celém světě. Stejně jako všechny výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobena z naší hlavní směsi Wieze. Pražení celých bobů zaručuje bohatou chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektně se hodí pro širokou škálu ingrediencí a je vhodná pro všechna využití, od cukrovinek až po sušenky, omáčky a nápoje. Pokaždé skvělé výsledky! Jednička šéfkuchařů bude fungovat v každé situaci. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická mléčná čokoláda 33,6% Callets™ 0,4 kg balení – 823-E0-D94, je kultovní mléčná čokoláda preferovaná šéfkuchaři po celém světě. Vyznačuje se hlubokou, teplou barvou, hladkou texturou a sladkým karamelovým tónem. Tato velmi oblíbená čokoláda má plnou chuť a vynikající zpracovatelnost. Zkombinujte ji se širokou škálou silných kořeněných, ovocných, mléčných nebo likérových příchutí. Díky své všestranné tekutosti je efektivní v jakékoli aplikaci. Pro dokonale vyváženou a vyváženou chuť mícháme kakaové boby ze 3 různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghana a Ekvádor.
Doporučené kombinace:
skořice, vanilka, hřebíček, karadamon, mango, meruňka, citrón, koňak (Armagnac), grappa, Leffe Bond, makadamiový ořech, lanýžový olej, levandule
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická bílá čokoláda 28% Callets™ 0,4 kg balení – W2-E0-D94, je další originální receptura Octaafa Callebauta, která se stala oblíbenou čokoládou mnoha šéfkuchařů. Tato čokoláda je nejvíce belgická, protože se vyrábí hlavně z mléka krav pasoucích se na belgických pastvinách a cukru z místní cukrové řepy. Má skvělou chuť s výraznými tóny mléka, krému, karamelu a vanilky, které jsou v dokonalé rovnováze. W2 lze kombinovat se širokou škálou přísad a příchutí: od kyselých po hořké, od koření po bylinky a od ovoce až po pivo. Díky své střední tekutosti je vynikající všestrannou čokoládou. Používá se v čokoládových tabulkách, nebo prázdných figurkách a překvapuje krásným saténovým leskem a elegantní texturou. Můžete se na ni plně spolehnout při ochucování pěn, krémů, zmrzliny, nápojů a omáček. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Beligická růžová čokoláda Ruby 47,5% Callets, 0,4 kg balení – CHR-R36RB12-E0-D94, je čokoláda s intenzivní ovocnou chutí a svěžích, ovocných tónech. Je vyrobená z rubínových kakaových bobů. Čokoláda Ruby RB1 neobsahuje žádná přidaná barviva ani ovocné příchutě. Její jedinečná barva a chuť vám umožní vytvářet unikátní kombinace a nacházet nové nápady na cukrovinky, koláče a dezerty. Pro její univerzální tekutost, je čokoláda RB1 vhodná pro širokou škálu využití, od tvarování a polévání až k výrobě pěny a dalších. K dosažení harmonické chuti mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Do úschovny
Belgická zlatá čokoláda 30,4% Callets™ 0,4 kg balení – CHK-R30GOLD-E0-D94. Tato karamelová čokoláda je vyrobená z kvalitních vybraných surovin, jako jsou karamelizovaný cukr a mléko, oplývá bohatými tóny karamelových bonbónů, másla, smetany a špetkou soli, které společně vytvoří úžasný zážitek. Potěšte se její bledě jantarovou barvou se zlatavým odstínem, kterou můžete použít prakticky všude. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 122
+420 734 447 728
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.