váha | 0.4 kg |
---|---|
cena za: | kus |
třida nerezové oceli: | 18/0 |
povrch: | saténový |
nátěr: | žádný |
Belgická zlatá čokoláda 30,4% Callets™ 0,4 kg balení – CHK-R30GOLD-E0-D94. Tato karamelová čokoláda je vyrobená z kvalitních vybraných surovin, jako jsou karamelizovaný cukr a mléko, oplývá bohatými tóny karamelových bonbónů, másla, smetany a špetkou soli, které společně vytvoří úžasný zážitek. Potěšte se její bledě jantarovou barvou se zlatavým odstínem, kterou můžete použít prakticky všude. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Belgická hořká čokoláda 70,3% Callets™, 10 kg balení, 70-30-42NV-554 je univerzální pochoutka, která je ideální pro šéfkuchaře, kteří hledají intenzivní hořkou čokoládu s tóny praženého kakaa, příjemnými hořkými tóny a nádechem ovoce.
Vyberte si vzrušující kombinace chutí plné přísad s plnou chutí. Díky své střední tekutosti je ideální čokoládou pro téměř jakoukékoliv použití, od tvarování a ochucování až po polévání. Pro dokonale vyváženou chuť mícháme kakaové boby ze 3 různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghana a Ekvádor.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Kakaovo-ořechová náplň Extender, 10 kg balení, FMN-P75EXTE-838 má vyváženou chuť kakaa a lískových ořechů a dobrou přilnavost. Tmavá kakaovo-ořechová náplň (7%) má dokonalou konzistenci. Má různé spektrum použití: povrchová úprava dortů, čokoládové dekorace a ozdoby, náplň do sladkého pečiva.
Do úschovny
Kakaový alkalizovaný prášek Intense Deep Black, 1 kg balení DCP – 10Y352-VH-760 má vynikající kakaovou chuť a silné zásadité tóny. Výrobek obsahuje 100% kakaa, včetně 10 – 12% kakaového másla. Je ideální na pečení tmavých sušenek a koláčů, nebo dortových korpusů. Jakékoli těsto a směs na pečení ochuťte a zabarvěte právě kakaem Van Houten. Vytvořte zmrzlinu na kakaové bázi za pomoci nejkvalitnějšího kakaového prášku Van Houten. Od varianty Original Natural až po Dutched vytváří inovativní holandský proces výroby Van Houten kakaa krásnou, plnou a čokoládovou chuť, která je výborná například v kvalitní italské zmrzlině. Vychutnejte si intenzivní chuť kakaa, která potěší vaše chuťové pohárky.
Do úschovny
Veganská mléčná čokoláda, blok 5 kg – CHM-Q3-WAD-105 je veganská alternativa k mléčné čokoládě bez přidání živočišných produktů. Sušené mléko bylo nahrazeno rýžovým práškem a vlákninou.
Do úschovny
Čokoládové tyčinky na pečení, 8 cm, 44% kakaa, okolo 500 ks, 1,6 kg balení, CHD-BB-508BY-357, jsou vyrobeny ze 100% hořké čokolády. Tyčinky jsou vhodné na pečení a kombinují v sobě intenzivní chuť čokolády a pohodlí při pečení. Stačí je jen zavinout do těsta.
Jak chutnají? Jde o kvalitní belgickou hořkou čokoládu, která je bohatá na vysokoprocentní kakao s výraznou chutí.
Jaká je jejich struktura? V troubě během pečení se rozpustí jako máslo a po vychladnutí získávají zpět svou křehkost. Takové jsou čokoládové tyčinky na pečení Cacao Barry®. Jejich speciální receptura obsahuje méně kakaového másla, díky čemu jsou odolné vůči teplotám v troubě až do 200°C.
Zaviňte je do těsta a zapečte a Vašim zákazníkům budou určitě chutnat. Balení o hmotnosti 1,6 kg obsahuje přibližně 500 ks tyčinek.
Do úschovny
Belgická karamelová čokoláda 30,4% Callets™, 2,5 kg balení, CHK-R30GOLD-E4-U70. Tato karamelová čokoláda je vyrobená z kvalitních vybraných surovin, jako jsou karamelizovaný cukr a mléko, oplývá bohatými tóny karamelových bonbónů, másla, smetany a špetkou soli, které společně vytvoří úžasný zážitek. Potěšte se její bledě jantarovou barvou se zlatavým odstínem, kterou můžete použít prakticky všude. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická hořká čokoláda 54,5% Callets ™ 0,4 kg balení balení, 811-E0-D94, je jednou z původních receptur Octaafa Callebaut, která se stala kultovní recepturou čokolád Callebaut, proslulou po celém světě. Stejně jako všechny výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobena z naší hlavní směsi Wieze. Pražení celých bobů zaručuje bohatou chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektně se hodí pro širokou škálu ingrediencí a je vhodná pro všechna využití, od cukrovinek až po sušenky, omáčky a nápoje. Pokaždé skvělé výsledky! Jednička šéfkuchařů bude fungovat v každé situaci. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická mléčná čokoláda 33,6% Callets™ 0,4 kg balení – 823-E0-D94, je kultovní mléčná čokoláda preferovaná šéfkuchaři po celém světě. Vyznačuje se hlubokou, teplou barvou, hladkou texturou a sladkým karamelovým tónem. Tato velmi oblíbená čokoláda má plnou chuť a vynikající zpracovatelnost. Zkombinujte ji se širokou škálou silných kořeněných, ovocných, mléčných nebo likérových příchutí. Díky své všestranné tekutosti je efektivní v jakékoli aplikaci. Pro dokonale vyváženou a vyváženou chuť mícháme kakaové boby ze 3 různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghana a Ekvádor.
Doporučené kombinace:
skořice, vanilka, hřebíček, karadamon, mango, meruňka, citrón, koňak (Armagnac), grappa, Leffe Bond, makadamiový ořech, lanýžový olej, levandule
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická bílá čokoláda 28% Callets™ 0,4 kg balení – W2-E0-D94, je další originální receptura Octaafa Callebauta, která se stala oblíbenou čokoládou mnoha šéfkuchařů. Tato čokoláda je nejvíce belgická, protože se vyrábí hlavně z mléka krav pasoucích se na belgických pastvinách a cukru z místní cukrové řepy. Má skvělou chuť s výraznými tóny mléka, krému, karamelu a vanilky, které jsou v dokonalé rovnováze. W2 lze kombinovat se širokou škálou přísad a příchutí: od kyselých po hořké, od koření po bylinky a od ovoce až po pivo. Díky své střední tekutosti je vynikající všestrannou čokoládou. Používá se v čokoládových tabulkách, nebo prázdných figurkách a překvapuje krásným saténovým leskem a elegantní texturou. Můžete se na ni plně spolehnout při ochucování pěn, krémů, zmrzliny, nápojů a omáček. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Beligická růžová čokoláda Ruby 47,5% Callets, 0,4 kg balení – CHR-R36RB12-E0-D94, je čokoláda s intenzivní ovocnou chutí a svěžích, ovocných tónech. Je vyrobená z rubínových kakaových bobů. Čokoláda Ruby RB1 neobsahuje žádná přidaná barviva ani ovocné příchutě. Její jedinečná barva a chuť vám umožní vytvářet unikátní kombinace a nacházet nové nápady na cukrovinky, koláče a dezerty. Pro její univerzální tekutost, je čokoláda RB1 vhodná pro širokou škálu využití, od tvarování a polévání až k výrobě pěny a dalších. K dosažení harmonické chuti mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 122
+420 734 447 728
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.