váha | 1 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Kostky na pečení z bílé čokolády 20%, 1 kg balení – CHW-CU-20V1-E0-U68 jsou kostky na pečení ze 100% bílé čokolády. Dopřejte svým koláčům, čokoládovým sušenkám a houstičkám bohatý a příjemný čokoládový nádech s kousky bílé čokolády – samozřejmě 100% lahodná belgická bílá čokoláda. Tyto kousky čokolády obsahují méně kakaového másla, a proto jsou odolné vůči teplotám v troubě až 200°C. Kousky jsou také ideální pro pečivo, které vyžaduje střední až dlouhou dobu pečení. . Vzhledem ke své střední velikosti se během pečení nerozpustí – proto ti, kteří ochutnají pečivo připravené s jejich použitím, si budou moci vychutnat jak texturu, tak nádhernou chuť čokolády. Dobré vědět: kostky by měly být smíchány s těstem na samém konci hnětení. Díky tomu těsto nezbarví a kousky se při hnětení nezačne topit. Chunk je kostka/kousek čokolády, 7-9 mm dlouhý / 6-10 mm široký / 5-7 mm vysoký.
Směs na čokoládovou zmrzlinu Choco Gelato Fondente, 1,6 kg balení, MXD-ICE61-V99 je produkt připravený k okamžitému použití pro přípravu zmrzliny s příchutí hořké čokolády s harmonickou chutí a teplou, hnědou barvou z pravé belgické čokolády. ChocoGelato Fondente je dokonalou přísadou pro italskou zmrzlinu z hořké čokolády. Jedná se o dokonalou kombinaci intenzivní chuti, hořkosti a sladkosti, díky níž je mezi zákazníky velmi oblíbená. Díky teplé, atraktivní čokoládové barvě a krémové textuře je zmrzlina neodolatelná. Díky kompletní receptuře obsahující legendární hořkou belgickou čokoládu je produkt velmi snadno použitelný – jediný takový produkt na trhu! Jednoduše smíchejte s horkou vodou a vložte do zmrzlinového stroje, abyste získali lahodné italské gelato s dokonale hladkou strukturou a jedinečnou chutí.
Do úschovny
Hořká čokoláda organická – kuvertura – Dark Couverture Noire, 2,5 kg balení – CHD-O71NF-E4-U70 s nejvyšší tekutostí a intenzivní hořkosti, nabízí chuťovým pohárkům lahodnou příchuť ovocných prvků a fíků. Obsah kakaa 71% a 43% kakaového másla. Původ: organické kakaové boby Fair Trade z Latinské Ameriky, odrůdy Forastero a Trinitario.
Doporučené kombinace: pepř, jamajské papričky, speculoos, muškátový oříšek, šafrán, borůvka, ostružina, slunečnicová semínka, balsamikový ocet, cejlonský černý čaj
Doporučené použití: pěny, náplně, ganache, polevy
Do úschovny
Karamel 100%, 5 kg FWF-Z6CARA-X10 je univerzální karamel na pečení, na pralinky a dezerty, který chutná jako domácí karamel a šetří čas při přípravě tohoto produktu, kdy příprava samotného karamelu není vždy možná. S Callebaut se můžete spolehnout na pravý, skvěle chutnající karamel vyrobený z nejlepších surovin, bez umělých příchutí nebo barviv. Hluboká a výrazná karamelová chuť a zlato-hnědá barva, charakteristická pro domácí karamel. Nejlepší ze všeho je, že je připraven a po ruce. Mistři Callebaut vyvinuli recepturu tak, aby se produkt snadno používal a mohl být použit na všechno od plnění pralinek po dokončení dezertů. Karamel se neroztahuje, takže je ideální pro zdobení malých sladkostí, jako jsou pralinky nebo tyčinky. Jeho konzistence je však tak pevná, že poskytuje univerzální úpravu dortů, pečiva a dezertů a je ideální jako doplněk krémů a smetánek. Náš nový karamel lze navíc snadno přizpůsobit vašim potřebám: můžete jej smíchat s mořskou solí, drobenkou nebo s čokoládou a připravit tak čokoládový fondán.
Do úschovny
Hořká čokoláda – kuvertura – Mexique Origine 66%, 2,5 kg balení – CHD-N66MEX-E4-U70 o střední tekutosti a mírně nakyslou počáteční chutí, má vysoký obsah kakaa a kořeněné a dřevité aroma s nádechem lékořice. Obsah kakaa je 66%, obsah kakaového másla je 37%. Původ: kakaové boby z Venezuely, trochu Criollo, zejména odrůda Trinitario.
Doporučené kombinace: skořice, perník, kari, lékořice, malina, banán, sladké víno – banyuls aoc, karamel, lískové ořechy, malinový ocet
Doporučené použití: polevy, pralinky, tabulky čokolády
Do úschovny
Čokoládový krém na zmrzlinu Choco Crema Bianco, 3 kg, FNW-M4015-E0-U50 je hustý krém s příchutí bílé čokolády s bohatými tóny mléka a sladkého karamelu. Zachová si měkkost a lesk i po hlubokém zmrazení. Dodává zmrzlině kontrastní chuť, texturu a vzhled. Pro milovníky krémové, měkké konzistence podobné omáčce je to opravdová hostina pro chuťové buňky. ChocoCrema Bianco je ideální pro míchání se zmrzlinou nebo na polévání zmrzliny, aby jim dodala kontrastní charakter hladkého, jemného krému. ChocoCrema Bianco je vyrobena z bílé čokolády se smetanou, mlékem a karamelovými tóny. Po zmrazení nebo smíchání se zmrzlinou zůstává dokonale měkký a lesklý.
Do úschovny
Čokoládové tyčinky na pečení, 38 cm, 45,3%, 5 kg balení – TB-154-38-308, jsou vyrobené ze 100% tmavé čokolády. Tyto extra dlouhé tyčinky na pečení kombinují intenzivní čokoládovou příchuť s maximálně pohodlným postupem pro zapékání. Stačí je zabalit do těsta a poté je nakrájet na kousky požadované velikosti. Jak chutnají? Intenzivní belgická tmavá čokoláda – bohatá na kakao, se silnou chutí. Jaká je jejich textura? V troubě se taví jako máslo a po vystydnutí produktů získávají zpět svou křehkost. To je to, co můžete očekávat od tyčinek na pečení Callebaut®. Jejich speciální receptura obsahuje méně kakaového másla, díky čemuž jsou odolné vůči teplotám v troubě až do 200°C a nepřiplaují se. Zabalte je a zapékejte a vaši zákazníci je budou milovat. Délka 370-390 mm / šířka 7-9 mm. Balení 5 kg obsahuje asi 300 tyčinek.
Do úschovny
Čokoládové tyčinky na pečení, 8 cm, 44%, 1,6 kg balení – TB-55-8-356, jsou vyrobené ze 100% tmavé čokolády. Tyto tyčinky na pečení kombinují intenzivní čokoládovou příchuť s maximálně pohodlným postupem pro zapékání. Stačí je zabalit do těsta a poté je nakrájet na kousky požadované velikosti. Jak chutnají? Intenzivní belgická tmavá čokoláda – bohatá na kakao, se silnou chutí. Jaká je jejich textura? V troubě se taví jako máslo a po vystydnutí produktů získávají zpět svou křehkost. To je to, co můžete očekávat od tyčinek na pečení Callebaut®. Jejich speciální receptura obsahuje méně kakaového másla, díky čemuž jsou odolné vůči teplotám v troubě až do 200°C a nepřiplaují se. Zabalte je a zapékejte a vaši zákazníci je budou milovat. Balení 1,6 kg obsahuje asi 300 tyčinek.
Do úschovny
Čokoládové pecky na pečení velikost L – velké, 48%, 10 kg balení – VH-9401-554 jsou pecky na pečení z hořké čokolády. Pokud chcete vylepšit středně velké pečivo, jako jsou muffiny, koláče a brownies, o lahodnou čokoládovou chuť, můžete se spolehnout na středně velké čokoládové pecky na pečení Callebaut®. Jsou ideální pro pečivo vyžadující kratší až střední dobu pečení a během pečení se nerozpouštějí. Jak chutnají? Lahodně intenzivní belgická tmavá čokoláda. Díky speciální receptuře s nižším obsahem kakaového másla jsou však odolné vůči teplotám v peci do 200°C a nepřipalují se. Pecky vždy doporučujeme přidat na konci hnětení těsta a krátce je spojit s těstem. Tím se zabrání zbarvení těsta a pecky se nerozpustí. Počet pecek na 1 kg – cca 6000-7000 ks.
Do úschovny
Čokoládové pecky na pečení velikost M – velké, 48%, 10 kg balení – VH-9410-554 jsou pecky na pečení z hořké čokolády. Pokud chcete vylepšit středně velké pečivo, jako jsou muffiny, koláče a brownies, o lahodnou čokoládovou chuť, můžete se spolehnout na středně velké čokoládové pecky na pečení Callebaut®. Jsou ideální pro pečivo vyžadující kratší až střední dobu pečení a během pečení se nerozpouštějí. Jak chutnají? Lahodně intenzivní belgická tmavá čokoláda. Díky speciální receptuře s nižším obsahem kakaového másla jsou však odolné vůči teplotám v peci do 200°C a nepřipalují se. Pecky vždy doporučujeme přidat na konci hnětení těsta a krátce je spojit s těstem. Tím se zabrání zbarvení těsta a pecky se nerozpustí. Počet pecet na 1 kg – cca 10000-11000 ks.
Do úschovny
Čokoládové pecky na pečení velikost S – malé, 47,6%, 10 kg balení – VH-9432-554 jsou pecky na pečení z hořké čokolády. Velikost S jsou možná jedny z nejmenších, ale překvapí velmi intenzivní čokoládovou příchutí. Jsou ideální pro malé sušenky, buchty a drobné pečivo. Naši cukráři doporučují používat tyto pecky na piškoty a pečivo, které vyžaduje krátkou dobu pečení. Výsledkem je, že se pecky během pečení nerozpustí a po vychladnutí si zachovají svoji tvrdost. Díky speciální receptuře – s nižším obsahem kakaového másla – jsou odolné vůči teplotám v peci až do 200°C a nehoří. Na konci hnětení vždy přidávejte pecky a na krátkou dobu je spojte s těstem. Tím zabráníte zbarvení těsta a zabráníte roztavení. Počet pecek na 1 kg – cca 15 000 – 16 000 ks.
Do úschovny
Čokoládové pecky na pečení velikost XS – velmi malé, 43,5%, 10 kg balení – VH-9466-554 jsou nejmenší pecky na pečení v řadě Callebaut®. Dokonale dávají tenkým sušenkám a miniaturním rohlíčkům intenzivní, výraznou čokoládovou příchuť. Naši cukráři doporučují používat tyto pecky do piškotů a pekařských výrobků, které vyžadují jen krátkou dobu pečení. Výsledkem je, že se pecky během tepelného zpracování neroztopí. Díky speciální receptuře – s nižším obsahem kakaového másla – jsou odolné vůči teplotám v peci až do 200°C a nepřipalují se. Na konci hnětení vždy přidávejte pecky a na krátkou dobu je spojte s těstem. Tím zabráníte zbarvení těsta a zabráníte roztopení pecek. Počet pecek na 1 kg – přibližně 20 000–22 000 ks.
Do úschovny
Kostky na pečení z hořké čokolády 39,1%, 10 kg balení – CHD-CU-20×014-471, jsou kostky na pečení ze 100% z tmavé čokolády. Obohaťte své sušenky, housky a rohlíky lahodnou chutí čokolády díky kouskům ze 100% lahodné belgické tmavé čokolády. Tyto kostky hořké čokolády obsahují méně kakaového másla, a proto jsou odolné vůči teplotám v peci až 200°C. Kousky jsou navíc ideální pro pekařské výrobky, které vyžaduje střední až dlouhou dobu pečení. Vzhledem ke své střední velikosti se během pečení nerozpustí – proto ti, kteří ochutnají pečivo připravené s jejich použitím, si budou moci vychutnat jak texturu, tak nádhernou chuť čokolády. Dobré vědět: kostky by měly být smíchány s těstem na samém konci hnětení. Díky tomu těsto nezbarví a kostky se při hnětení nezačnou topit. Chunk je kostka/kousek čokolády, 7-9 mm dlouhý / 6-10 mm široký / 5-7 mm vysoký.
Do úschovny
Kostky na pečení z mléčné čokolády 25%, 10 kg karton – CHM-CU-20×023-471 jsou kostky na pečení z mléčné čokolády, které vašemu pečení dodají skvělou chuť. Obohaťte své sušenky, rohlíky a rohlíčky lahodnou chutí mléčné čokolády s příchutí kakaa a karamelovo-smetanovým aroma. Tyto kousky mléčné čokolády obsahují méně kakaového másla, a proto jsou odolné vůči teplotám v peci až 200°C. Kousky jsou také ideální pro pekařské výrobky, které vyžadují dlouhou dobu pečení. Díky své velké velikosti se během pečení nerozpustí – proto ti, kteří ochutnají pečivo připravené s jejich použitím, si užijí texturu a nádhernou chuť čokolády. Dobré vědět: kostky by měly být smíchány s těstem na samém konci hnětení. Díky tomu těsto nezbarví a kousky se nezačne topit pod vlivem hnětení. Chunk je kostka/kousek čokolády, 7-9 mm dlouhý / 6-10 mm široký / 5-7 mm vysoký.
Do úschovny
Kostky na pečení z bílé čokolády 20%, 10 kg karton – CHW-CU-20V001-471 jsou kostky na pečení ze 100% bílé čokolády. Dopřejte svým koláčům, čokoládovým sušenkám a houstičkám bohatý a příjemný čokoládový nádech s kousky bílé čokolády – samozřejmě 100% lahodná belgická bílá čokoláda. Tyto kousky čokolády obsahují méně kakaového másla, a proto jsou odolné vůči teplotám v troubě až 200°C. Kousky jsou také ideální pro pečivo, které vyžaduje střední až dlouhou dobu pečení. . Vzhledem ke své střední velikosti se během pečení nerozpustí – proto ti, kteří ochutnají pečivo připravené s jejich použitím, si budou moci vychutnat jak texturu, tak nádhernou chuť čokolády. Dobré vědět: kostky by měly být smíchány s těstem na samém konci hnětení. Díky tomu těsto nezbarví a kousky se při hnětení nezačne topit. Chunk je kostka/kousek čokolády, 7-9 mm dlouhý / 6-10 mm široký / 5-7 mm vysoký.
Do úschovny
Kostky na pečení z hořké čokolády 39,1%, 1 kg balení – CHD-CU-20×1-E0-U68, jsou kostky na pečení ze 100% z tmavé čokolády. Obohaťte své sušenky, housky a rohlíky lahodnou chutí čokolády díky kouskům ze 100% lahodné belgické tmavé čokolády. Tyto kostky hořké čokolády obsahují méně kakaového másla, a proto jsou odolné vůči teplotám v peci až 200°C. Kousky jsou navíc ideální pro pekařské výrobky, které vyžaduje střední až dlouhou dobu pečení. Vzhledem ke své střední velikosti se během pečení nerozpustí – proto ti, kteří ochutnají pečivo připravené s jejich použitím, si budou moci vychutnat jak texturu, tak nádhernou chuť čokolády. Dobré vědět: kostky by měly být smíchány s těstem na samém konci hnětení. Díky tomu těsto nezbarví a kostky se při hnětení nezačnou topit. Chunk je kostka/kousek čokolády, 7-9 mm dlouhý / 6-10 mm široký / 5-7 mm vysoký.
Do úschovny
Kostky na pečení z mléčné čokolády 25%, 1 kg balení – CHM-CU-20×2-E0-U68 jsou kostky na pečení z mléčné čokolády, které vašemu pečení dodají skvělou chuť. Obohaťte své sušenky, rohlíky a rohlíčky lahodnou chutí mléčné čokolády s příchutí kakaa a karamelovo-smetanovým aroma. Tyto kousky mléčné čokolády obsahují méně kakaového másla, a proto jsou odolné vůči teplotám v peci až 200°C. Kousky jsou také ideální pro pekařské výrobky, které vyžadují dlouhou dobu pečení. Díky své velké velikosti se během pečení nerozpustí – proto ti, kteří ochutnají pečivo připravené s jejich použitím, si užijí texturu a nádhernou chuť čokolády. Dobré vědět: kostky by měly být smíchány s těstem na samém konci hnětení. Díky tomu těsto nezbarví a kousky se nezačne topit pod vlivem hnětení. Chunk je kostka/kousek čokolády, 7-9 mm dlouhý / 6-10 mm široký / 5-7 mm vysoký.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 122
+420 734 447 728
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.