Forma na pralinky a čokoládu MA1982 od italského výrobce Martellato, je nepostradatelným pomocníkem všech mistrů cukrářů a také všech, kteří rádi vytvářejí sladké dobroty. Díky kvalitnímu polykarbonátu, ze kterého je forma vyrobena, se čokoláda nerozlévá a forma se nijak nedeformuje. Pralinky vytvořené pomocí této formy budou vždy perfektně dokonalé. Polykarbonátová forma na pralinky MA1982 – rozměry 275×175 mm, k vytvoření 28 pralinek o rozměrech 28×28×16 mm. Hotová pralinka váží 11 g a má originální hranatý tvar. Formu lze mýt v myčce nádobí.
Do úschovny
Polykarbonátová forma k vytvoření čokoládové tabulky MA2009 je inovativní výrobek italské firmy Martellato, který zcela určitě uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Forma je vyrobená z vysoce kvalitního polykarbonátu, který zabraňuje deformaci výrobku a je také vhodný do myčky nádobí. Každý detail formy je pečlivě navržen a proto hotová tabulka čokolády má sofistikované geometrické tvary, je lesklá a elegantní. Forma na čokoládu MA2009 je vhodná k vytvoření třech čokoládových tabulek o rozměrech 138×72×11 mm a váze 80 g. Profesionální provedení formy potěší mistry cukráře a také všechny, kteří rádi vytvářejí domácí sladkosti.
Do úschovny
Tritanová forma na výrobu tabulky čokolády PC5004FR Fragment je výrobek italské inovativní firmy Pavoni, která tuto formu vyrobila ve spolupráci s cukrářským mistrem Antonio Bachourem. Jde o výrobky, které jsou pod dohledem těch nejlepších odborníků. Všechny formy jsou vyrobeny z vysoce kvalitního tritanu, který zabraňuje protékání tekuté směsi a vytváří precizní a dokonalé tabulky čokolády. Formu lze čistit v myčce na nádobí i v profesionálních myčkách s parní funkcí. Tabulka čokolády v netradičním tvaru, je ideální jako dárek, sladká pochoutka při oslavách nebo jako jedinečná pochoutka ke kávě v cukrárnách nebo kavárnách. Pokud navíc čokoládu dozdobíme potravinářskou barvou, získáme dezert, který zaujme i toho nejnáročnějšího zákazníka. Tritanová forma na výrobu tabulky čokolády PC5004FR má rozměry 275×175 mm a umožní výrobu 3 tabulek čokolády s dokonalým a jedinečným tvarem. Jedna tabulka čokolády má rozměr 150×77×10 mm a přibližnou váhu 100g. Forma je vhodná při práci v pekárnách, cukrárnách a v dalších gastronomických provozech, stejně jako v domácnostech.
Do úschovny
Tritanová forma na výrobu tabulky čokolády PC5002FR Crush je výrobek italské inovativní firmy Pavoni, která tuto formu vyrobila ve spolupráci s cukrářským mistrem Antonio Bachourem. Jde o výrobky, které jsou pod dohledem těch nejlepších odborníků. Všechny formy jsou vyrobeny z vysoce kvalitního tritanu, který zabraňuje protékání tekuté směsi a vytváří precizní a dokonalé tabulky čokolády. Formu lze čistit v myčce na nádobí i v profesionálních myčkách s parní funkcí. Tabulka čokolády v netradičním tvaru s popraskaným povrchem, je ideální jako dárek, sladká pochoutka při oslavách nebo jako jedinečná pochoutka ke kávě v cukrárnách nebo kavárnách. Pokud navíc čokoládu dozdobíme potravinářskou barvou, získáme dezert, který zaujme i toho nejnáročnějšího zákazníka. Tritanová forma na výrobu tabulky čokolády PC5002FR má rozměry 275×175 mm a umožní výrobu 3 tabulek čokolády s dokonalým a jedinečným tvarem. Jedna tabulka čokolády má rozměr 150×77×10 mm a přibližnou váhu 100g. Forma je vhodná při práci v pekárnách, cukrárnách a v dalších gastronomických provozech, stejně jako v domácnostech.
Do úschovny
Forma na pralinky a čokoládu MA1526 vyrábí italská firma Martellato, která má velmi inovativní přístup a své formy na pralinky vyrábí z nejkvalitnějšího materiálu. Na této formě oceňujeme odolnost, eleganci a ergonomické prvky. Tekutá čokoláda se nerozlévá, formu lze mýt v myčce nádobí a všechny detaily jsou pečlivě vyrobeny. Polykarbonátová forma na pralinky MA1526 má rozměry 275×175 mm a je určena k vytvoření 35 pralinek. Elegantní tvar srdce – rozměry 34,7×22×16 mm, váha 8 g, nádherně doplní jakýkoliv dort, moučník či dezert. Formu doporučujeme všem mistrům cukrářům ale také všem, kteří rádi vytvářejí domácí sladké pokušení.
Do úschovny
Tritanová forma na výrobu tabulky čokolády PC5006FR Pavé je výrobek italské inovativní firmy Pavoni, která tuto formu vyrobila ve spolupráci s cukrářským mistrem Antonio Bachourem. Jde o výrobky, které jsou pod dohledem těch nejlepších odborníků. Všechny formy jsou vyrobeny z vysoce kvalitního tritanu, který zabraňuje protékání tekuté směsi a vytváří precizní a dokonalé tabulky čokolády. Formu lze čistit v myčce na nádobí i v profesionálních myčkách s parní funkcí. Tabulka čokolády v netradičním tvaru medové plástve, je ideální jako dárek, sladká pochoutka při oslavách nebo jako jedinečná pochoutka ke kávě v cukrárnách nebo kavárnách. Pokud navíc čokoládu dozdobíme potravinářskou barvou, získáme dezert, který zaujme i toho nejnáročnějšího zákazníka. Tritanová forma na výrobu tabulky čokolády PC5006FR má rozměry 275×175 mm a umožní výrobu 3 tabulek čokolády s dokonalým a jedinečným tvarem. Jedna tabulka čokolády má rozměr 150×78×10 mm a přibližnou váhu 100g. Forma je vhodná při práci v pekárnách, cukrárnách a v dalších gastronomických provozech, stejně jako v domácnostech.
Do úschovny
Polykarbonátová forma na pralinky MA5003 od italského výrobce Martellato je skvělý tip jak pro domácí tak profesionální využití. Forma je vyrobená z nejkvalitnějšího polykarbonátu, lze mýt v myčce nádobí, je velmi odolná a bude skvělým pomocníkem po mnoho let. Forma na pralinky MA5003 je vhodná k vytvoření 45 pralinek ve tvaru polokoule – průměr 20 mm, váha 3 g. Hotovou čokoládovou pralinku lze podávat samostatně nebo jimi můžete ozdobit dorty, moučníky či zmrzlinové dezerty.
Do úschovny
Forma k vytvoření čokoládové tabulky 20TC002 je inovativní výrobek italské firmy Martellato, který zcela určitě uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Forma je vyrobená z vysoce kvalitního plastu, tvarovaného pomocí tepla. Každý detail formy je pečlivě navržen a proto hotová tabulka čokolády má sofistikované geometrické tvary, je lesklá a elegantní. Forma na čokoládu 20TC002 je vhodná k vytvoření pěti čokoládových tabulek o rozměrech 150×70×10 mm. Profesionální provedení formy potěší mistry cukráře a také všechny, kteří rádi vytvářejí domácí sladkosti.
Do úschovny
Tritanová forma na pralinky PC37FR je dílem italské firmy Pavoni, která se proslavila svými inovativními výrobními technologiemi a také spoluprací se zkušenými mistry cukráři. Formy se vyrábí z prvotřídního tritanu, který zamezuje rozlévání tekuté suroviny a zajišťuje precizní zhotovení každé pralinky. Forma je vhodná do myčky nádobí. Takto vytvořené pralinky jsou perfektní jako dárek, sladká pochoutka a také jako ozvláštnění jakékoliv oslavy. Hotové pralinky lze ještě dodatečně ozdobit například potravinářským barvivem, glazurou či různými polevami a lze tak vytvořit osobité a velmi rafinované pralinky. Tritanová forma na čokoládu PC37FR o rozměrech 275×135 mm, umožňuje vytvořit 21 čokoládových pralinek s neobvyklým a originálním tvarem. Jednotlivá pralinka má průměr 26 mm, výšku 23,5 mm a hmotnost 10 g. Forma je také dostupná v BPA free provedení. Výrobek vřele doporučujeme pro cukrárny, pekárny, různé gastronomické provozovny, a také pro amatérské tvoření všech, kteří milují domácí pečení.
Do úschovny
Forma na pralinky a čokoládu MA1972 od italského výrobce Martellato, je nepostradatelným pomocníkem všech mistrů cukrářů a také všech, kteří rádi vytvářejí sladké dobroty. Díky kvalitnímu polykarbonátu, ze kterého je forma vyrobena, se čokoláda nerozlévá a forma se nijak nedeformuje. Pralinky vytvořené pomocí této formy budou vždy perfektně dokonalé. Polykarbonátová forma na pralinky MA1972 – rozměry 275×175 mm, k vytvoření 30 pralinek o rozměrech 26×26×20 mm. Hotová pralinka váží 7 g a má originální tvar pyramidy. Formu lze mýt v myčce nádobí.
Do úschovny
Forma na pralinky a čokoládu MA1985 od italského výrobce Martellato, je nepostradatelným pomocníkem všech mistrů cukrářů a také všech, kteří rádi vytvářejí sladké dobroty. Díky kvalitnímu polykarbonátu, ze kterého je forma vyrobena, se čokoláda nerozlévá a forma se nijak nedeformuje. Pralinky vytvořené pomocí této formy budou vždy perfektně dokonalé. Polykarbonátová forma na pralinky MA1985 – rozměry 275×175 mm, k vytvoření 20 pralinek o rozměrech 41×24×20 mm. Hotová pralinka váží 10 g a má sofistikovaný tvar. Formu lze mýt v myčce nádobí.
Do úschovny
Tritanová forma na výrobu tabulky čokolády PC5000FR Lovely je výrobek italské inovativní firmy Pavoni, která tuto formu vyrobila ve spolupráci s cukrářským mistrem Antonio Bachourem. Jde o výrobky, které jsou pod dohledem těch nejlepších odborníků. Všechny formy jsou vyrobeny z vysoce kvalitního tritanu, který zabraňuje protékání tekuté směsi a vytváří precizní a dokonalé tabulky čokolády. Formu lze čistit v myčce na nádobí i v profesionálních myčkách s parní funkcí. Tabulka čokolády v netradičním tvaru s nápisem Love, je ideální jako dárek, sladká pochoutka při oslavách nebo jako jedinečná pochoutka ke kávě v cukrárnách nebo kavárnách. Pokud navíc čokoládu dozdobíme potravinářskou barvou, získáme dezert, který zaujme i toho nejnáročnějšího zákazníka. Tritanová forma na výrobu tabulky čokolády PC5000FR má rozměry 275×175 mm a umožní výrobu 3 tabulek čokolády s dokonalým a jedinečným tvarem. Jedna tabulka čokolády má rozměr 150×76×10 mm a přibližnou váhu 100g. Forma je vhodná při práci v pekárnách, cukrárnách a v dalších gastronomických provozech, stejně jako v domácnostech.
Do úschovny
Polykarbonátová forma k vytvoření čokoládové tabulky MA2000 je inovativní výrobek italské firmy Martellato, který zcela určitě uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Forma je vyrobená z vysoce kvalitního polykarbonátu, který zabraňuje deformaci výrobku a je také vhodný do myčky nádobí. Každý detail formy je pečlivě navržen a proto hotová tabulka čokolády má sofistikované geometrické tvary, je lesklá a elegantní. Forma na čokoládu MA2000 je vhodná k vytvoření třech čokoládových tabulek o rozměrech 150×70×11 mm a váze 114 g. Profesionální provedení formy potěší mistry cukráře a také všechny, kteří rádi vytvářejí domácí sladkosti.
Do úschovny
Tritanová forma na výrobu tabulky čokolády PC5005FR Edelweiss je výrobek italské inovativní firmy Pavoni, která tuto formu vyrobila ve spolupráci s cukrářským mistrem Antonio Bachourem. Jde o výrobky, které jsou pod dohledem těch nejlepších odborníků. Všechny formy jsou vyrobeny z vysoce kvalitního tritanu, který zabraňuje protékání tekuté směsi a vytváří precizní a dokonalé tabulky čokolády. Formu lze čistit v myčce na nádobí i v profesionálních myčkách s parní funkcí. Tabulka čokolády v netradičním tvaru, je ideální jako dárek, sladká pochoutka při oslavách nebo jako jedinečná pochoutka ke kávě v cukrárnách nebo kavárnách. Pokud navíc čokoládu dozdobíme potravinářskou barvou, získáme dezert, který zaujme i toho nejnáročnějšího zákazníka. Tritanová forma na výrobu tabulky čokolády PC5005FR má rozměry 275×175 mm a umožní výrobu 3 tabulek čokolády s dokonalým a jedinečným tvarem. Jedna tabulka čokolády má rozměr 150×77×10 mm a přibližnou váhu 100g. Forma je vhodná při práci v pekárnách, cukrárnách a v dalších gastronomických provozech, stejně jako v domácnostech.
Do úschovny
Polykarbonátová forma k vytvoření čokoládových tvarů MA6002 od italského výrobce Martellato je nepostradatelným pomocníkem k vytvoření sladkých pochoutek doma, v cukrárně či v jiných gastronomických provozovnách. Forma je vyrobená z kvalitního polykarbonátu, nedeformuje se a je vhodná do myčky nádobí. Forma na čokoládu MA6002, pomocí které je možné vytvořit 20 ks čokolád – rozměry 42×25×6 mm a váha 4 g. Mají geometrický tvar čokoládové tabulky. Hotovou čokoládovou pochoutku lze podávat samostatně či jako stylové doplnění dezertů.
Do úschovny
Vidlička na čokoládu dvojzubec CHOCO101 vyrábí italská firma Martellato, která u tohoto produktu myslela hlavně na ergonomický tvar a elegantní vzhled. Odolnost vidličky zaručuje nerezavějící ocel a pohodlnost plastový úchyt. Vidličky od firmy Martellato lze mýt v myčce nádobí. Vidlička na čokoládu dvojzubec CHOCO101 je nepostradatelný společník v profesionálních cukrárnách, různých gastronomických provozovnách či pro domácí využití.
Do úschovny
Polykarbonátová forma na čokoládová vajíčka 20U105N od italské firmy Martellato, jejíž produkty ocení i ti nejnáročnější zákazníci. Tato forma je vyrobena z polykarbonátu, který je neobvykle odolný vůči deformaci. lze tak zaručit, že forma vydrží opravdu dlouho, splní všechny požadavky pro pohodlné používání a výsledný efekt bude vždy perfektní. Forma je vhodná do myčky nádobí. Polykarbonátová forma na čokoládová vajíčka 20U105N o rozměrech 175×275 mm, je vhodná k vytvoření 4 polovin vajíček o rozměrech 72×105 mm a váze 70 g. Hotové vajíčko lze dále zdobit různými krémy, gelovými polevami nebo posypy atd. Je to ideální velikonoční dekorace!
Do úschovny
Tritanová forma na pralinky PC114FR od italské firmy Pavoni, která své výrobky vyrábí ve spolupráci se zkušenými cukrářskými specialisty. Formy se vyrábí z prvotřídních materiálů, které zaručují odolnost. Tritan zamezuje rozlévání tekuté suroviny a zajišťuje precizní zhotovení každé pralinky. Forma o rozměrech 275×135 mm, umožňuje vytvořit 21 obdélných pralinek. Jednotlivá pralinka má rozměry 37×16×14 mm a hmotnost 10 g, svou chutí a vzhledem ohromí i ty nejnáročnější zákazníky. Tritanová forma na čokoládu PC114FR je také dostupná v BPA free provedení. Hotové pralinky lze ještě dodatečně ozdobit například potravinářským barvivem, glazurou či různými polevami a lze tak vytvořit rafinované a velmi originální pralinky. Pralinky jsou ideální sladká pochoutka či sladký suvenýr z jakékoliv oslavy. Výrobek vřele doporučujeme pro cukrárny, pekárny, různé gastronomické provozovny, a také pro amatérské tvoření všech, kteří milují domácí pečení.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.