Nebyl nalezen žádný produkt splňující zadaná kritéria.
Dezinfekční prostředky pro gastronomii, které nabízíme, lze rozdělit do dvou skupin: fyzické a chemické.
První skupina zahrnuje specializované nasvětlovače a sterilizátory, které ničí mikroby, např. produkcí specifických dávek UV záření. Zahrnuje také všechny chladírny a pasterizátory. Dezinfekční prostředek pro gastronomii, který doporučujeme majitelům provozoven vína, jsou kuličky na čištění karaf a vinných nádob. Odstraňují zbytky vína, které je obtížné dosáhnout úzkým hrdlem nádoby, což je ideálním prostorem pro mikroorganismy.
Chemické dezinfekční prostředky pro gastronomii jsou různé typy mýdel a antibakteriálních tekutin, určených k mytí rukou a dezinfekci kuchyňského a barového vybavení.
Oba typy dezinfekčních prostředků pro gastronomii jsou osvědčené. Seznamte se s nimi ještě dnes a zbavte se bakterií navždy.
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.