délka | 380 mm |
---|---|
šířka/hloubka | 25 mm |
materiál: | nerezová ocel, plast |
barva: | nerez (inox), bílá |
cena za: | kus |
třida nerezové oceli: | 18/0 |
povrch: | leštěný |
Nůž cukrářský vyrobený z elastické leštěné nerezové oceli, úchyt z bílého plastu.
Bunmei kuchňský nůž Deba, 19,5 cm
Deba je tradiční nůž v japonském stylu, který slouží na kuchání a filetování ryb. Jeho docela tlustá a těžká čepel velmi snadno krájí kosti tvrdou kůži. Mnoho japonských kuchařů používá nože Deba také na porcování drůbeže. Není ale vhodné tímto nožem přesekávat hrubé kosti, protože by se mohla poškodit jeho velmi kvalitní čepel. Nejlepší je trup kuřete rozlomit rukou a nožem pak jen rozkrojit kost směrem k sobě.
Technické parametry:
Ostří – nerezová molybden-vanadová ocel (jednostranně broušen)
Tvrdost ostří – 56-57 HRC
Celková délka – 35,5 cm
Délka ostří – 19,5 cm
Šířka ostří – 5,7 cm
Tloušťka ostří – 4,7 mm
Rukojeť – magnoliové dřevo
Váha – okolo 317 g
Bunmei Gincho jsou tradiční japonské, kuchyňské nože, které jsou vyrobeny firmou Yoshikin, známou na celém světě díky nožům GLOBAL. Tyto nože jsou určeny pro profesionály, kteří potřebují při své práci speciální a nezávadné nože. Bunmei nože mají rukojeť z magnoliového dřeva, které v rukou neklouže. Čepel je vyrobená z velmi kvalitní nerezové oceli s přídavkem molibdenu a vanadu, díky čemuž nože zachovají svou ostrost dlouhou dobu. Tradiční rukojeť ve tvaru písmene D garantuje komfortní používání a jednostranné broušení je nepostradatelné při práci s čerstvými rybami a masem.
Do úschovny
Nagomi Shiro kuchyňský univerzální nůž, 14 cm
Všestranný kuchyňský nůž, který lze použít na obírání zeleniny a ovoce, ale také na krájení větších potravin. Díky širší čepeli je skvělý na sekání bylinek, krájení cibule, nebo menších filetů. Speciálně upravený povrch nože zabraňuje ulpívání krájených surovin na noži.
Technické parametry:
Ostří – 33 vrstvá molybden vanadová ocel
Tvrdost – 58 HRC +/- 1
Celková délka – 24 cm
Délka čepele – 14 cm
Šířka čepele – 2,7 cm
Tloušťka čepele – okolo 2,1 mm
Váha – okolo 80 g
Kuchyňské nože ze série Nagomi Kuro jsou navrženy pro kuchaře, kteří pracují v náročných podmínkách. Odolná čepel z damaškové oceli se skládá z 33 vrstev vysoce uhlíkové nerezové oceli s příměsí molybdenu a vanadu. Čepele jsou navíc kované ocelovými vrstvami SUS410 a SUS430, které zvyšují odolnost nožů proti korozi a usnadňují proces broušení. Stylová rukojeť je vyrobená z černého vrstveného dřeva, které je vyztužené násadou z nerezové oceli. Její tvar tradici samurajských mečů a dává noži Nagomi kuro jedinečný charakter.
Do úschovny
Vidlice na maso vyrobená z kované nerezové oceli, molybdenu, zakřivený úchyt.
Do úschovny
Satake Satoru kuchyňský nůž Nakiri 16 cm
Japonský nůž je určen na krájení bylinek a zeleniny. Tenká, obdelníková čepel je schopna krájet skoro průhledné plátky (metoda katsura-muki) a díky své velikosti s ní můžete nakrájené suroviny rovnou přenášet do salátu nebo přímo na pánev. Rovná čepel se používá především na svislé krájení za pomocí různých technik, jako je např. julienne a chiffonade.
Technické parametry:
Ostří – molybden-vanadová ocel
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 29,7 cm
Délka čepele – 16 cm
Šířka čepele – 4,8 cm
Tloušťka čepele – okolo 1,7 mm
Váha – okolo 175 g
Kuchyňské nože Satake Satoru nabízí svým uživatelům skvělou kvalitu za optimální cenu. Odolná čepel je vyrobená ze silné nerezové oceli s přídavkem molybdenu, který zvyšuje životnost nože a odolnost proti korozi. Nýtovaná rukojeť z hladkého bakelitu plněného dřevěnou dření ,je odolná proti poškrábání a vysokým teplotám. Nože z této série jsou pevné, vyvážené a jsou ideální pro každodenní práci v kuchyni.
Do úschovny
Nůž je z nerezu a plastu
Do úschovny
Nůž cukrářský vyrobený z elastické leštěné nerezové oceli, úchyt z bílého plastu.
Do úschovny
Nůž cukrářský vyrobený z elastické leštěné nerezové oceli, úchyt z bílého plastu.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.