délka | 430 mm |
---|---|
šířka/hloubka | 25 mm |
materiál: | nerezová ocel, plast |
barva: | nerez (inox), bílá |
cena za: | kus |
třida nerezové oceli: | 18/0 |
povrch: | leštěný |
Nůž cukrářský vyrobený z elastické leštěné nerezové oceli, úchyt z bílého plastu.
Vidlice na maso od firmy HENDI ze série Profi Line s indexem 720103 s délkou 32,5 cm je vyrobena z nerezové oceli a to technologií monoblok, což je z jednoho kusu oceli bez svárů a spojů, což značně usnadňuje čištění. Lze ji mýt v myčce na nádobí.
Do úschovny
Nůž šéfkuchaře Mcusta Zanmai Classic Damascus Corian, 18 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, sekání, filirování a řezání různých pokrmů. Šéfkuchařův nůž je dostatečně dlouhý na to, aby řezal opravdu velké plochy, a je řádně profilován, aby zaručil uživatelský komfort a svobodu pohybu.
Technické údaje:
Čepel -33 vrstvá ocel, jádro VG-10
Rukojeť – kompozitní corian
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 31,5 cm
Délka čepele – 18,0 cm
Šířka čepele – 4,3 cm
Tloušťka čepele – 2,0 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný
Hmotnost – cca 196 g
Do úschovny
Nůž na šunku a kebab HACCP od firmy HENDI s indexem 842966 s celkovou délkou 46 cm a délkou ostří 35 cm. Ostří je vyrobeno z jednoho kusu nerezové oceli, rukojeť je vyrobena z hnědého polypropylenu. Nůž splňuje podmínky HACCP. Lze jej mýt i v myčce na nádobí.
Do úschovny
Nůž kuchyňský s délkou 21 cm od firmy Stalgast s indexem 281216 ze série nožů HACCP. Nůž s hnědou rukojetí je vhodný k porcování hotového masa a uzenin. Ostří je z nerezové oceli, díky čemu je odolné proti zlomení. Nůž je vhodný do všech kuchyní a gastronomických zařízení. Lze jej mýt jak ručně, tak i v myčce na nádobí. Výrobce zajišťuje kompatibilitu výrobků s normou PE číslo 1935/2004 týkající se materiálů a předmětů povolených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Nůž Hideo Kitaoka Shirogami, Black Yanagi, 27 cm
Klasický japonský krájecí kuchyňský nůž s dlouhou, úzkou a tenkou čepelí ve tvaru vrbového listu, určený ke krájení syrových rybích filetů na tenké, téměř průhledné plátky. Je ideální pro přípravu sashimi, rybího carpaccia a různých variant sushi. Nejlepší je použít nůž Yanagi k neustálému pohybu v jednom směru: směrem k sobě. V tomto modelu má hrana hřbetu šikmý řez, což zvyšuje komfort vedení nože ukazováčkem.
Technické údaje:
Čepel – 11vrstvá vysokouhlíková ocel, jádro – # 2 Shirogami
Rukojeť – palisandr
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 41,5 cm
Délka čepele – 27 cm
Šířka čepele – 4,2 cm
Tloušťka čepele – 3,1 mm
Způsob ostření – jednostranný
Hmotnost – cca 180 g
Do úschovny
Nůž cukrářský vyrobený z elastické leštěné nerezové oceli, úchyt z bílého plastu.
Do úschovny
Nůž cukrářský vyrobený z elastické leštěné nerezové oceli, úchyt z bílého plastu.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.