délka | 260 mm |
---|---|
šířka/hloubka | 35 mm |
materiál: | nerezová ocel, plast |
barva: | nerez (inox), černá |
cena za: | kus |
Elastický nůž cukrářský vyrobený z nerezové oceli, úchyt z POM. Profesionální kvalita.
Satake Tomoko kuchyňský nůž Nakiri, 16 cm
Japonský nůž je určen na krájení bylinek a zeleniny. Tenká, obdelníková čepel je schopna krájet skoro průhledné plátky (metoda katsura-muki) a díky své velikosti s ní můžete nakrájené suroviny rovnou přenášet do salátu nebo přímo na pánev. Rovná čepel se používá především na svislé krájení za pomocí různých technik, jako je např. julienne a chiffonade.
Technické parametry:
Ostří – ocel 420J2
Tvrdost – 56 HRC +/- 1
Celková délka – 28,5 cm
Délka čepele – 16 cm
Šířka čepele – 5 cm
Tloušťka čepele – okolo 1,5 mm
Váha – okolo 97 g
Kuchyňské nože Satake Tomoko jsou skvělým řešením pro příznivce ekonomického řešení při každodenní práci v kuchyni. Těžká čepel nožů je vyrobená z vysoce uhlíkové, nerezové oceli 420J2, která je velmi odolná proti korozi a snadno se brousí. Jednoduchá dřevěná rukojeť je příjemná na dotek. Nože z této série se snadno udržují a perfektně plní ty nejzákladnější úkoly v každé kuchyni. Pro milovníky japonských nožů, je cena za tyto nože velmi dostupná.
Do úschovny
Do úschovny
Nůž okrajovací s délkou 11,5 cm od firmy Stalgast s indexem 214138 s těsně přiléhající rukojetí. Nůž je vyroben z nerezové oceli. Ostří je odolné proti zlomení a zahnutí. Nůž je vhodný do všech kuchyní, restaurací, hotelů a dalších gastronomických zařízení. Lze jej mýt jak ručně, tak v myčce na nádobí. Výrobce zajišťuje kompatibilitu výrobků s normou PE číslo 1935/2004 týkající se materiálů a předmětů povolených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Do úschovny
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.