objem | 0.035 l |
---|---|
materiál: | silikon |
cena za: | sadu |
třida nerezové oceli: | 18/0 |
povrch: | saténový |
nátěr: | žádný |
Forma na čokoládu a pralinky Tablette od italské firmy Silikomart, je vyrobena z prvotřídních materiálů a zaručuje tak maximální komfort používání a nabízí širokou škálu možností – je vhodná pro používání v teplotním rozmezí od -60 do +230 C. Forma 22.111.77.0065 ve tvaru 8 mini tabulek čokolády – rozměry 38×28×4,5 mm, objem 3,5 ml, je vhodná pro vytvoření čokoládových či jiných pralinek (také s náplní). Forma je neobvykle pružná, není objemná a je tak velmi praktická. Lze mýt v myčce nádobí. Výrobek doporučujeme jak pro profesionální tak individuální klienty.
Forma na čokoládky a pralinky produkce italské firmy Silikomart byla vyrobena z nejkvalitnějšího plastu pro zajištění komfortu používání a širokou škálu možností – je vhodná pro použití při teplotách od -60 do +230 C. Díky této silikonové formě můžete vytvářet čokoládky a pralinky – rovněž s náplní. Forma se vyznačuje vysokou mírou elastičnosti, proto nezabere mnoho místa a je velmi praktická. Výrobek je doporučen pro profesionální cukráře, ale také domácí uživatele.
Do úschovny
Silikonová forma na zákusky a dezerty SF038N vyráběná italskou společností Martellato. Pomocí formy můžete vyrobit 12 kusů výrobků s lodičkovým tvarem a rozměry: 72 × 30 × 15 mm a objemem 20 ml. Celá forma má výšku 11 mm a kapacitu 450 ml. Originální tvar lodičky umožňuje vytvářet jedinečné dezerty a dorty s designovým vzhledem. Tento produkt je ideální pro honosné rauty, dětské plesy, narozeninové oslavy anebo také doma. Ideální pro restaurace, cukrárny, kavárny a cateringové společnosti. Vhodné do mrazáku i do trouby. Forma na dorty a dezerty SF038N je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, což zaručuje bezproblémový účinek, krátkou dobu výroby a snadné skladování se zaručenou trvanlivostí při teplotě od -60 ° C do + 230 ° C.
Do úschovny
Silikonová forma na dezerty typu monoporce PX4311 od italské firmy Pavoni, byla vytvořena ve spolupráci se špičkovými mistry cukráři, aby výsledný produkt splňoval kritéria prvotřídní kvality. Forma je vyrobena z velmi kvalitního silikonu, který se vyznačuje ergonomií, pevností a teplotní odolností – lze ji používat jak v troubě, tak v chladničce i mrazničce. Lze mýt v myčce nádobí. Silikonová forma na dezerty typu monoporce VOLUPTE o rozměrech 400×300 mm. Forma má 5 důlků, díky kterým lze vytvořit 5 spirálních, 3D dezertů o rozměrech 360×41×37 mm, objemu 360 ml. Forma je skvělým pomocníkem pro vytvoření malých, exkluzivních dezertů. To jediné omezení ve výrobním procesu je vlastní fantazie a kreativita – lze vytvořit vícevrstvé dezerty s různými krémy nebo piškotovými těsty, ozdobené potahovací hmotou, lesklou glazurou nebo sametovým sprejem. Pokud otevřete bránu tvořivosti, možnosti budou neomezené, a výsledky vždy ohromující! Forma je vhodná pro profesionální cukrárny, gastronomické provozovny a také domácí kuchyně amatérských kuchařů.
Do úschovny
Mikroperforovaná forma na moučníky a dezerty FF4311 je naprosto inovativní produkt oblíbené, italské firmy Pavoni, která směřuje své produkty jak k profesionálním, tak jednotlivým zákazníkům. Díky spolupráci se skvělými mistry cukráři, vznikla forma, která splňuje veškeré představy o ideální pružnosti a všestrannosti. Unikátní struktura umožňuje široké možnosti využití – forma je vhodná pro přípravu jak sladkých tak slaných pochoutek. Od koláčků po housky, od tradičních po velmi moderní recepty. Výrobek se snadno používá, zajišťuje vysokou efektivitu výroby, rovnoměrné pečení, dokonalé kynutí a perfektní tvary hotových výrobků. Zamezuje tvoření bublin, slepování a deformaci okrajů pečených výrobků. Mikroperforovaná forma na moučníky a dezerty FF4311 o rozměrech 300×400 mm, má 6 důlků o průměru 90/100 mm, výška 20 mm. Objem jednotlivých důlků: 140 ml. Forma se velmi jednoduše čistí a skladuje.
Do úschovny
Silikonová forma na moučníky a dorty TOR115 h40/1 o velikosti 115×40 mm, obsahu 412 ml a výšce 40 mm. Formu vyrábí italská firma SILIKOMART v sérii TortaFlex. Díky této formě lze jednoduše vyrobit sofistikované a originální kulaté moučníky a dorty. Hranatý spodek formy ulehčuje přípravu dortů. Forma na moučníky a dorty 27.115.87.0098 je ideální pro domácí využití, pro různé gastronomické provozovny, cukrárny, kavárny či cateringové firmy. Je vhodná do myčky nádobí a je odolná vůči chladu a zároveň vysoké teplotě v pečící či mikrovlnné troubě. Forma je vyrobená ze silikonu a to zaručuje nejlepší výsledky při pečení, krátkou dobu výroby a snadné řešení pro uchovávání. Garance odolnosti je od -60°C do +230°C.
Do úschovny
Forma na čokoládu a pralinky Choco Fruits od italské firmy Silikomart je vytvořena z prvotřídních materiálů, a proto jej lze využít pro širokou škálu možností a vždy je zaručen vysoký komfort používání – lze jej používat v teplotách od -60 do +230 C. Silikonová forma 22.132.77.0065 se skládá z 15 částí, ve tvaru ovoce: 3 x ananas 38×22 mm a výška 15 mm, 3 x jahoda 35×25 h 15 mm, 3x hrozny 35×23 h 15 mm, 3x višeň 36×31 h 15 mm, 3x banán 40×27 mm h 15 mm – objem 10 ml, díky kterým lze vytvořit pralinky, také s náplní. Forma se vyznačuje svou pružností, díky čemu nezabírá příliš mnoho místa a je velmi praktická. Forma je vhodná pro profesionální cukrárny i domácí využití.
Do úschovny
Forma na čokoládu a pralinky Choco Pigs od italské firmy Silikomart je vytvořena z prvotřídních materiálů, a proto jej lze využít pro širokou škálu možností a vždy je zaručen vysoký komfort používání – lze jej používat v teplotách od -60 do +230 C. Silikonová forma 22.135.77.0065 se skládá z 15 částí, ve tvaru prasátek o rozměrech 31×29×15 mm, objem 6 ml, díky kterým lze vytvořit pralinky, také s náplní. Forma se vyznačuje svou pružností, díky čemu nezabírá příliš mnoho místa a je velmi praktická. Forma je vhodná pro profesionální cukrárny i domácí využití.
Do úschovny
Forma na čokoládu a pralinky Love Choco Bar od italské firmy Silikomart je vytvořena z prvotřídních materiálů, a proto jej lze využít pro širokou škálu možností a vždy je zaručen vysoký komfort používání – lze jej používat v teplotách od -60 do +230 C. Silikonová forma 22.138.77.0065 ve tvaru čokoládové tabulky se srdíčky o rozměrech 155×77×9 mm, objem 85 ml, díky které lze vytvořit tabulku čokolády, také s náplní. Forma se vyznačuje svou pružností, díky čemu nezabírá příliš mnoho místa a je velmi praktická. Forma je vhodná pro profesionální cukrárny i domácí využití.
Do úschovny
Forma na čokoládu a pralinky Coffee Choco Bar od italské firmy Silikomart je vytvořena z prvotřídních materiálů, a proto jej lze využít pro širokou škálu možností a vždy je zaručen vysoký komfort používání – lze jej používat v teplotách od -60 do +230 C. Silikonová forma 22.139.77.0065 ve tvaru čokoládové tabulky s kávovými zrnky o rozměrech 155×77×9 mm, objem 85 ml, díky které lze vytvořit tabulku čokolády, také s náplní. Forma se vyznačuje svou pružností, díky čemu nezabírá příliš mnoho místa a je velmi praktická. Forma je vhodná pro profesionální cukrárny i domácí využití.
Do úschovny
Forma na čokoládu a pralinky Starfish od italské firmy Silikomart je vytvořena z prvotřídních materiálů, a proto jej lze využít pro širokou škálu možností a vždy je zaručen vysoký komfort používání – lze jej používat v teplotách od -60 do +230 C. Silikonová forma 22.142.77.0065 se skládá z 14 částí, ve tvaru hvězdic o rozměrech 34×34×15 mm, objem 5,6 ml, díky kterým lze vytvořit pralinky, také s náplní. Forma se vyznačuje svou pružností, díky čemu nezabírá příliš mnoho místa a je velmi praktická. Forma je vhodná pro profesionální cukrárny i domácí využití.
Do úschovny
Forma na čokoládu a pralinky Choco Melody od italské firmy Silikomart je vytvořena z prvotřídních materiálů, a proto jej lze využít pro širokou škálu možností a vždy je zaručen vysoký komfort používání – lze jej používat v teplotách od -60 do +230 C. Silikonová forma 22.143.77.0065 se skládá z 12 částí, ve tvaru kytary, houslí, saxofonu a klavíru o rozměrech 36×24 mm, objem 5 ml, díky kterým lze vytvořit pralinky, také s náplní. Forma se vyznačuje svou pružností, díky čemu nezabírá příliš mnoho místa a je velmi praktická. Forma je vhodná pro profesionální cukrárny i domácí využití.
Do úschovny
Forma na čokoládu a pralinky Choco Pine od italské firmy Silikomart je vytvořena z prvotřídních materiálů, a proto jej lze využít pro širokou škálu možností a vždy je zaručen vysoký komfort používání – lze jej používat v teplotách od -60 do +230 C. Silikonová forma 22.146.77.0065 se skládá ze 4 částí, ve tvaru vánočních stromečků o rozměrech 36×24 mm, objem 13 ml, díky kterým lze vytvořit pralinky, také s náplní. Forma se vyznačuje svou pružností, díky čemu nezabírá příliš mnoho místa a je velmi praktická. Forma je vhodná pro profesionální cukrárny i domácí využití.
Do úschovny
Forma na čokoládu a pralinky Choco Flame od italské firmy Silikomart je vytvořena z prvotřídních materiálů, a proto jej lze využít pro širokou škálu možností a vždy je zaručen vysoký komfort používání – lze jej používat v teplotách od -60 do +230 C. Silikonová forma 22.147.77.0065 se skládá z 15 částí, ve tvaru 3D plamenů o rozměrech 15×8 mm, objem 8 ml, díky kterým lze vytvořit trojrozměrné pralinky, také s náplní. Forma se vyznačuje svou pružností, díky čemu nezabírá příliš mnoho místa a je velmi praktická. Forma je vhodná pro profesionální cukrárny i domácí využití.
Do úschovny
Forma na čokoládu a pralinky My love od italské firmy Silikomart je vytvořena z prvotřídních materiálů, a proto jej lze využít pro širokou škálu možností a vždy je zaručen vysoký komfort používání – lze jej používat v teplotách od -60 do +230 C. Silikonová forma 22.148.77.0065 se skládá z 12 částí, ve tvaru 3D srdíček o rozměrech 12×8 mm, objem 8 ml, díky kterým lze vytvořit trojrozměrné pralinky, také s náplní. Forma se vyznačuje svou pružností, díky čemu nezabírá příliš mnoho místa a je velmi praktická. Forma je vhodná pro profesionální cukrárny i domácí využití.
Do úschovny
Forma na čokoládu a pralinky Tartufino od italské firmy Silikomart je vytvořena z prvotřídních materiálů, a proto jej lze využít pro širokou škálu možností a vždy je zaručen vysoký komfort používání – lze jej používat v teplotách od -60 do +230 C. Silikonová forma 22.150.77.0065 se skládá z 15 částí, ve tvaru 3D kuliček o rozměrech 15×8 mm, objem 8 ml, díky kterým lze vytvořit trojrozměrné pralinky, také s náplní. Forma se vyznačuje svou pružností, díky čemu nezabírá příliš mnoho místa a je velmi praktická. Forma je vhodná pro profesionální cukrárny i domácí využití.
Do úschovny
Forma na čokoládu a pralinky Choco Drop od italské firmy Silikomart je vytvořena z prvotřídních materiálů, a proto jej lze využít pro širokou škálu možností a vždy je zaručen vysoký komfort používání – lze jej používat v teplotách od -60 do +230 C. Silikonová forma 22.153.77.0065 se skládá z 15 částí, ve tvaru 3D vajíček o rozměrech 23×30 mm, objem 8 ml, díky kterým lze vytvořit trojrozměrné pralinky, také s náplní. Forma se vyznačuje svou pružností, díky čemu nezabírá příliš mnoho místa a je velmi praktická. Forma je vhodná pro profesionální cukrárny i domácí využití.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.