délka | 275 mm |
---|---|
Šířka | 175 mm |
počet segmentů | 28 ks |
materiál: | polykarbonát |
rozměry cukroví: | 26x36 mm |
nátěr: | žádný |
povrch: | saténový |
cena za: | sadu |
Polykarbonátová forma na 3D pralinky 20FRUIT02 vyrobila inovativní firma Martellato ve spolupráci se světovým mistrem na čokoládu Massimem Carnio. Produkt je vyroben z nejkvalitnějšího polykarbonátu, který zabraňuje rozlévání tekuté hmoty a hodí se do myčky nádobí. Tyto 3D formy jsou vhodné k vytvoření elegantních pralinek ve tvaru ovoce. Díky důmyslnému systému lze pralinky plnit libovolnou náplní. Forma na pralinky 20FRUIT02 ve tvaru hrušky o průměru 26 mm, výšce 36 mm a váze 12 g, umožňuje optimální tuhnutí čokolády a snadné vyklopení. Pomocí této formy lze vyrobit 28 pralinek.
Transferová forma na čokoládu T235 je výrobkem italské firmy Pavoni, tyto fólie jsou inovativní a to právě díky použití vysoce kvalitních materiálů. Tvar na folii je vyroben za pomoci tepelného tvarování. Díky transferu dojde k obarvení nalité čokolády a to podle vzoru na folii. Díky použití tohoto výrobku značně urychlíte výrobu čokoládových figurek a dekorací, které mohou dále sloužit jako dekorace na různých výrobcích. Transferová forma na čokoládu T235 s motivem Ježíška a to v jednom provedení. Folie je s rozměrem 340×265 mm a z toho výška každého dílu má 48 mm. Sada obsahuje celkem 10 folií, které umožňuje vyrobit z této sady 360 dílů čokolády.
Do úschovny
Polykarbonátová forma na pralinky SP1219S od italské firmy Pavoni, která své výrobky vyrábí ve spolupráci se zkušenými cukrářskými specialisty. Formy se vyrábí z prvotřídních materiálů, které zaručují odolnost. Polykarbonát zamezuje rozlévání tekuté suroviny a zajišťuje precizní zhotovení každé pralinky. Forma je vhodná do myčky nádobí. Polykarbonátová forma na čokoládu SP1219S o rozměrech 275×135 mm, umožňuje vytvořit 24 čokoládových pralinek s rafinovaným, klasickým tvarem. Jednotlivá pralinka má rozměry 22×18×13 mm a hmotnost 5 g. Tyto sladké monoporce jsou ideální k ozvláštnění moučníků, dortů, dezertů ale i jako sladká památka z různých oslav a setkání. Hotové pralinky lze ještě dodatečně ozdobit například potravinářským barvivem, glazurou či různými polevami a lze tak vytvořit osobité a velmi originální pralinky. Forma je také dostupná v BPA free provedení. Výrobek vřele doporučujeme pro profesionální i jednotlivé zákazníky.
Do úschovny
Forma na pralinky a čokoládu MA1626 od italského výrobce Martellato, je nepostradatelným pomocníkem všech mistrů cukrářů a také všech, kteří rádi vytvářejí sladké dobroty. Díky kvalitnímu polykarbonátu, ze kterého je forma vyrobena, se čokoláda nerozlévá a forma se nijak nedeformuje. Pralinky vytvořené pomocí této formy budou vždy perfektně dokonalé. Polykarbonátová forma na pralinky MA1625 – rozměry 275×175 mm, k vytvoření 30 pralinek o rozměrech 30×18×15 mm. Hotová pralinka váží 8 g a má moderní tvar obdélníku s vlnou. Formu lze mýt v myčce nádobí.
Do úschovny
Tritanová forma na pralinky PC100FR od italské firmy Pavoni, která své výrobky vyrábí ve spolupráci se zkušenými cukrářskými specialisty. Formy se vyrábí z prvotřídních materiálů, které zaručují odolnost. Tritan zamezuje rozlévání tekuté suroviny a zajišťuje precizní zhotovení každé pralinky. Forma o rozměrech 275×135 mm, umožňuje vytvořit 21 kulatých pralinek. Jednotlivá pralinka má průměr 28 mm, výšku 14 mm a hmotnost 10 g, svou chutí a vzhledem ohromí i ty nejnáročnější zákazníky. Tritanová forma na čokoládu PC100FR je také dostupná v BPA free provedení. Hotové pralinky lze ještě dodatečně ozdobit například potravinářským barvivem, glazurou či různými polevami a lze tak vytvořit rafinované a velmi originální pralinky. Pralinky jsou ideální sladká pochoutka či sladký suvenýr z jakékoliv oslavy. Výrobek vřele doporučujeme pro cukrárny, pekárny, různé gastronomické provozovny, a také pro amatérské tvoření všech, kteří milují domácí pečení.
Do úschovny
Fólie na okraje dezertů NSA62×117 je produkt inovativní italské společnosti Martellato, která se vyznačuje vysokou kvalitou. Fólii lze použít k doplnění trojúhelníkového dezertu semifreddo SLICE. Fólie na okraje dezertů NSA62×117 je přizpůsobena pro práci s potravinami, chrání produkt před vysycháním a usnadňuje manipulaci se zákusky. Fólie se skvěle hodí jak v případě profesionálních cukrářských výrobků, tak i v přípravě v domácím prostředí. Počet kusů v balení – 500.
Do úschovny
Polykarbonátová forma na 3D pralinky 20FRUIT01 vyrobila inovativní firma Martellato ve spolupráci se světovým mistrem na čokoládu Massimem Carnio. Produkt je vyroben z nejkvalitnějšího polykarbonátu, který zabraňuje rozlévání tekuté hmoty a hodí se do myčky nádobí. Tyto 3D formy jsou vhodné k vytvoření elegantních pralinek ve tvaru ovoce. Díky důmyslnému systému lze pralinky plnit libovolnou náplní. Forma na pralinky 20FRUIT01 ve tvaru jablka o průměru 28 mm, výšce 27 mm a váze 12 g, umožňuje optimální tuhnutí čokolády a snadné vyklopení. Pomocí této formy lze vyrobit 28 pralinek.
Do úschovny
Polykarbonátová forma na 3D pralinky 20FRUIT03 vyrobila inovativní firma Martellato ve spolupráci se světovým mistrem na čokoládu Massimem Carnio. Produkt je vyroben z nejkvalitnějšího polykarbonátu, který zabraňuje rozlévání tekuté hmoty a hodí se do myčky nádobí. Tyto 3D formy jsou vhodné k vytvoření elegantních pralinek ve tvaru ovoce. Díky důmyslnému systému lze pralinky plnit libovolnou náplní. Forma na pralinky 20FRUIT03 ve tvaru jahody o průměru 28 mm, výšce 32 mm a váze 12 g, umožňuje optimální tuhnutí čokolády a snadné vyklopení. Pomocí této formy lze vyrobit 28 pralinek.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 122
+420 734 447 728
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.