délka | 275 mm |
---|---|
Šířka | 175 mm |
počet segmentů | 28 ks |
materiál: | polykarbonát |
rozměry cukroví: | 28x27 mm |
nátěr: | žádný |
povrch: | saténový |
cena za: | sadu |
Polykarbonátová forma na 3D pralinky 20FRUIT01 vyrobila inovativní firma Martellato ve spolupráci se světovým mistrem na čokoládu Massimem Carnio. Produkt je vyroben z nejkvalitnějšího polykarbonátu, který zabraňuje rozlévání tekuté hmoty a hodí se do myčky nádobí. Tyto 3D formy jsou vhodné k vytvoření elegantních pralinek ve tvaru ovoce. Díky důmyslnému systému lze pralinky plnit libovolnou náplní. Forma na pralinky 20FRUIT01 ve tvaru jablka o průměru 28 mm, výšce 27 mm a váze 12 g, umožňuje optimální tuhnutí čokolády a snadné vyklopení. Pomocí této formy lze vyrobit 28 pralinek.
Polykarbonátová forma na čokoládu a pralinky MA1530 od italského výrobce Martellato, je zárukou toho, že se jedná o ten nejkvalitnější výrobek. Tato forma, vyrobená z vysoce kvalitního polykarbonátu, je perfektním společníkem k výrobě různých čokolád či pralinek. Tekutá čokoláda se jednoduše nalévá a hotové pralinky jsou dokonale elegantní. Forma na čokoládu MA1530 – rozměry 275×175 mm, k vytvoření 40 pralinek o průměru 26 mm a výšce 19 mm. Hotová pralinka má tvar květiny a váží 9 g. Formu lze mýt v myčce nádobí. Výrobek je tou nejlepší volbou pro profesionální cukráře ale i pro úplné amatéry.
Do úschovny
Forma k vytvoření čokoládových dekorací 90-13024 od italské firmy Martellato je ideální k vytvoření báječných dekorací, jimiž můžete ozvláštnit moučníky, dorty, zmrzlinové dezerty či muffiny. Těchto precizně a nápaditě vytvořených dekorací pomocí formy Martellato, si povšimnou děti i dospělí. Forma je vyrobená z vysoce kvalitního plastu, tvarovaného pomocí tepla a je vhodná do myčky nádobí. Forma na čokoládové ozdoby 90-13024 je vhodná k vytvoření 11 ks ozdob ve tvaru květiny o průměru 37 mm a výšce 5 mm. Tato forma je nepostradatelný společník v profesionálních cukrárnách, různých gastronomických provozovnách či pro domácí využití.
Do úschovny
Polykarbonátová forma na pralinky PC60, kterou vyrábí inovativní italská firma Pavoni, navrhl známý mistr cukrář Antonio Bachour. Díky této spolupráci vznikla forma na pralinky, která se vyznačuje neobyčejně rafinovaným tvarem, pralinky jsou velmi elegantní a honosné. Forma je vyrobena z prvotřídního polykarbonátu, který zamezuje rozlévání tekutých surovin a zaručuje precizní zhotovení každé čokoládové pralinky. Forma na čokoládové pralinky Pavoni PC60 o rozměrech 275×135 mm, je vhodná k výrobě 21 čokoládových pralinek se zajímavým tvarem – rozměry 33×22×16 mm. Tyto sladké monoporce jsou ideální k ozvláštnění moučníků, dortů, dezertů ale i jako sladká památka z různých oslav a setkání. Hotové pralinky lze ještě dodatečně ozdobit například potravinářským barvivem, glazurou či různými polevami a lze tak vytvořit osobité a velmi rafinované pralinky. Formu lze mýt v myčce nádobí. Výrobek doporučujeme jak profesionálním, tak jednotlivým zákazníkům.
Do úschovny
Polykarbonátová forma na čokoládu a pralinky MA1335 od italského výrobce Martellato, je zárukou toho, že se jedná o ten nejkvalitnější výrobek. Tato forma, vyrobená z vysoce kvalitního polykarbonátu, je perfektním společníkem k výrobě různých čokolád či pralinek. Tekutá čokoláda se jednoduše nalévá a hotové pralinky jsou dokonale elegantní. Forma na čokoládu MA1335 – rozměry 275×175 mm, k vytvoření 30 pralinek o rozměrech 35×22×15 mm. Hotová pralinka má tvar elipsy s dekorem a váží 7 g. Formu lze mýt v myčce nádobí. Výrobek je tou nejlepší volbou pro profesionální cukráře ale i pro úplné amatéry.
Do úschovny
Forma k vytvoření čokoládových dekorací 90-5022 od italské firmy Martellato je ideální k vytvoření báječných dekorací, jimiž můžete ozvláštnit moučníky, dorty, zmrzlinové dezerty či muffiny. Těchto precizně a nápaditě vytvořených dekorací pomocí formy Martellato, si povšimnou děti i dospělí. Forma je vyrobená z vysoce kvalitního plastu, tvarovaného pomocí tepla a je vhodná do myčky nádobí. Forma na čokoládové ozdoby 90-5022 je vhodná k vytvoření 11 ks čokolád o průměru 35 mm a výšce 8 mm. Tato forma je nepostradatelný společník v profesionálních cukrárnách, různých gastronomických provozovnách či pro domácí využití.
Do úschovny
Polykarbonátová forma na 3D pralinky 20FRUIT02 vyrobila inovativní firma Martellato ve spolupráci se světovým mistrem na čokoládu Massimem Carnio. Produkt je vyroben z nejkvalitnějšího polykarbonátu, který zabraňuje rozlévání tekuté hmoty a hodí se do myčky nádobí. Tyto 3D formy jsou vhodné k vytvoření elegantních pralinek ve tvaru ovoce. Díky důmyslnému systému lze pralinky plnit libovolnou náplní. Forma na pralinky 20FRUIT02 ve tvaru hrušky o průměru 26 mm, výšce 36 mm a váze 12 g, umožňuje optimální tuhnutí čokolády a snadné vyklopení. Pomocí této formy lze vyrobit 28 pralinek.
Do úschovny
Polykarbonátová forma na 3D pralinky 20FRUIT03 vyrobila inovativní firma Martellato ve spolupráci se světovým mistrem na čokoládu Massimem Carnio. Produkt je vyroben z nejkvalitnějšího polykarbonátu, který zabraňuje rozlévání tekuté hmoty a hodí se do myčky nádobí. Tyto 3D formy jsou vhodné k vytvoření elegantních pralinek ve tvaru ovoce. Díky důmyslnému systému lze pralinky plnit libovolnou náplní. Forma na pralinky 20FRUIT03 ve tvaru jahody o průměru 28 mm, výšce 32 mm a váze 12 g, umožňuje optimální tuhnutí čokolády a snadné vyklopení. Pomocí této formy lze vyrobit 28 pralinek.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 122
+420 734 447 728
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.