délka | 275 mm |
---|---|
Šířka | 175 mm |
počet segmentů | 28 ks |
materiál: | polykarbonát |
rozměry cukroví: | 28x27 mm |
nátěr: | žádný |
povrch: | saténový |
cena za: | sadu |
Polykarbonátová forma na 3D pralinky 20FRUIT01 vyrobila inovativní firma Martellato ve spolupráci se světovým mistrem na čokoládu Massimem Carnio. Produkt je vyroben z nejkvalitnějšího polykarbonátu, který zabraňuje rozlévání tekuté hmoty a hodí se do myčky nádobí. Tyto 3D formy jsou vhodné k vytvoření elegantních pralinek ve tvaru ovoce. Díky důmyslnému systému lze pralinky plnit libovolnou náplní. Forma na pralinky 20FRUIT01 ve tvaru jablka o průměru 28 mm, výšce 27 mm a váze 12 g, umožňuje optimální tuhnutí čokolády a snadné vyklopení. Pomocí této formy lze vyrobit 28 pralinek.
Tritanová forma na pralinky PC101FR od italské firmy Pavoni, která své výrobky vyrábí ve spolupráci se zkušenými cukrářskými specialisty. Formy se vyrábí z prvotřídních materiálů, které zaručují odolnost. Tritan zamezuje rozlévání tekuté suroviny a zajišťuje precizní zhotovení každé pralinky. Forma o rozměrech 275×135 mm, umožňuje vytvořit 21 kulatých pralinek. Jednotlivá pralinka má průměr 28 mm, výšku 14 mm a hmotnost 10 g, svou chutí a vzhledem ohromí i ty nejnáročnější zákazníky. Tritanová forma na čokoládu PC101FR je také dostupná v BPA free provedení. Hotové pralinky lze ještě dodatečně ozdobit například potravinářským barvivem, glazurou či různými polevami a lze tak vytvořit rafinované a velmi originální pralinky. Pralinky jsou ideální sladká pochoutka či sladký suvenýr z jakékoliv oslavy. Výrobek vřele doporučujeme pro cukrárny, pekárny, různé gastronomické provozovny, a také pro amatérské tvoření všech, kteří milují domácí pečení.
Do úschovny
Tritanová forma na pralinky PC19FR je dílem italské firmy Pavoni, která se proslavila svými inovativními výrobními technologiemi a také spoluprací se zkušenými mistry cukráři. Formy se vyrábí z prvotřídního tritanu, který zamezuje rozlévání tekuté suroviny a zajišťuje precizní zhotovení každé pralinky. Forma je vhodná do myčky nádobí. Takto vytvořené pralinky jsou perfektní jako dárek, sladká pochoutka a také jako ozvláštnění jakékoliv oslavy. Hotové pralinky lze ještě dodatečně ozdobit například potravinářským barvivem, glazurou či různými polevami a lze tak vytvořit osobité a velmi rafinované pralinky. Tritanová forma na čokoládu PC19FR o rozměrech 275×135 mm, umožňuje vytvořit 24 čokoládových pralinek s neobvyklým a originálním tvarem. Jednotlivá pralinka má rozměry 22×18×28 mm a hmotnost 10 g. Forma je také dostupná v BPA free provedení. Výrobek vřele doporučujeme pro cukrárny, pekárny, různé gastronomické provozovny, a také pro amatérské tvoření všech, kteří milují domácí pečení.
Do úschovny
Polykarbonátová forma na čokoládu a pralinky MA1025 od italského výrobce Martellato, je zárukou toho, že se jedná o ten nejkvalitnější výrobek. Tato forma, vyrobená z vysoce kvalitního polykarbonátu, je perfektním společníkem k výrobě různých čokolád či pralinek. Tekutá čokoláda se jednoduše nalévá a hotové pralinky jsou dokonale elegantní. Forma na čokoládu MA1025 – rozměry 275×175 mm, k vytvoření 30 pralinek o rozměrech 33×22×20 mm. Hotová pralinka má tvar kvádru s dekorem obálky a váží 15 g. Formu lze mýt v myčce nádobí. Výrobek je tou nejlepší volbou pro profesionální cukráře ale i pro úplné amatéry.
Do úschovny
Polykarbonátová forma na pralinky SP1002S od italské firmy Pavoni, která své výrobky vyrábí ve spolupráci se zkušenými cukrářskými specialisty. Formy se vyrábí z prvotřídních materiálů, které zaručují odolnost. Polykarbonát zamezuje rozlévání tekuté suroviny a zajišťuje precizní zhotovení každé pralinky. Forma je vhodná do myčky nádobí. Polykarbonátová forma na čokoládu SP1002S o rozměrech 275×135 mm, umožňuje vytvořit 21 čokoládových pralinek s rafinovaným, klasickým tvarem. Jednotlivá pralinka má průměr 23 mm, výšku 16 mm a hmotnost 8 g. Tyto sladké monoporce jsou ideální k ozvláštnění moučníků, dortů, dezertů ale i jako sladká památka z různých oslav a setkání. Hotové pralinky lze ještě dodatečně ozdobit například potravinářským barvivem, glazurou či různými polevami a lze tak vytvořit osobité a velmi originální pralinky. Forma je také dostupná v BPA free provedení. Výrobek vřele doporučujeme pro profesionální i jednotlivé zákazníky.
Do úschovny
Polykarbonátová forma na pralinky SP1214S od italské firmy Pavoni, která své výrobky vyrábí ve spolupráci se zkušenými cukrářskými specialisty. Formy se vyrábí z prvotřídních materiálů, které zaručují odolnost. Polykarbonát zamezuje rozlévání tekuté suroviny a zajišťuje precizní zhotovení každé pralinky. Forma je vhodná do myčky nádobí. Polykarbonátová forma na čokoládu SP1214S o rozměrech 275×135 mm, umožňuje vytvořit 24 čokoládových pralinek s rafinovaným, klasickým tvarem. Jednotlivá pralinka má rozměry 25×28×15 mm a hmotnost 8 g. Tyto sladké monoporce jsou ideální k ozvláštnění moučníků, dortů, dezertů ale i jako sladká památka z různých oslav a setkání. Hotové pralinky lze ještě dodatečně ozdobit například potravinářským barvivem, glazurou či různými polevami a lze tak vytvořit osobité a velmi originální pralinky. Forma je také dostupná v BPA free provedení. Výrobek vřele doporučujeme pro profesionální i jednotlivé zákazníky.
Do úschovny
Polykarbonátová forma na 3D pralinky 20FRUIT02 vyrobila inovativní firma Martellato ve spolupráci se světovým mistrem na čokoládu Massimem Carnio. Produkt je vyroben z nejkvalitnějšího polykarbonátu, který zabraňuje rozlévání tekuté hmoty a hodí se do myčky nádobí. Tyto 3D formy jsou vhodné k vytvoření elegantních pralinek ve tvaru ovoce. Díky důmyslnému systému lze pralinky plnit libovolnou náplní. Forma na pralinky 20FRUIT02 ve tvaru hrušky o průměru 26 mm, výšce 36 mm a váze 12 g, umožňuje optimální tuhnutí čokolády a snadné vyklopení. Pomocí této formy lze vyrobit 28 pralinek.
Do úschovny
Polykarbonátová forma na 3D pralinky 20FRUIT03 vyrobila inovativní firma Martellato ve spolupráci se světovým mistrem na čokoládu Massimem Carnio. Produkt je vyroben z nejkvalitnějšího polykarbonátu, který zabraňuje rozlévání tekuté hmoty a hodí se do myčky nádobí. Tyto 3D formy jsou vhodné k vytvoření elegantních pralinek ve tvaru ovoce. Díky důmyslnému systému lze pralinky plnit libovolnou náplní. Forma na pralinky 20FRUIT03 ve tvaru jahody o průměru 28 mm, výšce 32 mm a váze 12 g, umožňuje optimální tuhnutí čokolády a snadné vyklopení. Pomocí této formy lze vyrobit 28 pralinek.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 122
+420 734 447 728
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.