Pánev grilovací hranatá s rýhováním od firmy Stalgast s indexem 049003 s rozměry 3×24×24 cm je vyrobena z litiny s černým povrchem získaným vypalováním. Je vhodná na všechny typy sporáku, nelze ji mýt v myčce na nádobí. Pánev je nejlépe hned po použití umýt pomocí saponátu, nebo utřít povrch pomocí utěrky, a po vysušení natřít rostlinným olejem.
Do úschovny
Lisovaná ocelová pánev od Turku je velmi kvalitním výrobkem. Je ideální na steaky, rychle se rozpaluje a velmi dobře vede teplo. Pokud však máte ocelové pánve v lásce, jistě ji budete využívat i na další úkony. Pánev je silná 2 až 3 mm, díky dlouhé rukojeti, která je k pánvi přivařená, padne skvěle do ruky. Nabízíme ve třech velikostech od průměru 200 do 280 mm. Tato pánev je kombinací skvělé ceny a kvality značky Turk.
Po umytí je nutné pánev ošetřit olejem!
Türk je německá kovářská společnost, se kterou máme ty nejlepší zkušenosti. Firemním sloganem je „Kvalita z tradice“ – a tradice je v tomto případě opravdu dlouhá. Prazakladatel firmy Karl Albert Turk zřídl v roce 1857 kovárnu, ve které vyráběl i nejrůznější pánve. Hovoříme-li o zkušenostech a moudrosti předávané z generaci na generaci, nejsou to jen prázdné fráze. K těžké mužské práci s kovem a ohněm patří jednoznačně i kvalitní maso – proto nepřekvapí, že pánve Turk jsou nejlepší pánve na steaky, jaké si dovedete představit. Pánve jsou z velké části dělané ručně, u některých typů je úmyslně přiznaná každá nerovnost a hrubé zpracování má své opodstatnění. Turk je láska ke kovu, nejkvalitnější materiály a špičkové zpracování.
Do úschovny
Lisovaná ocelová pánev od Turku je velmi kvalitním výrobkem. Je ideální na steaky, rychle se rozpaluje a velmi dobře vede teplo. Pokud však máte ocelové pánve v lásce, jistě ji budete využívat i na další úkony. Pánev je silná 2 až 3 mm, díky dlouhé rukojeti, která je k pánvi přivařená, padne skvěle do ruky. Nabízíme ve třech velikostech od průměru 200 do 280 mm. Tato pánev je kombinací skvělé ceny a kvality značky Turk.
Po umytí je nutné pánev ošetřit olejem!
Türk je německá kovářská společnost, se kterou máme ty nejlepší zkušenosti. Firemním sloganem je „Kvalita z tradice“ – a tradice je v tomto případě opravdu dlouhá. Prazakladatel firmy Karl Albert Turk zřídl v roce 1857 kovárnu, ve které vyráběl i nejrůznější pánve. Hovoříme-li o zkušenostech a moudrosti předávané z generaci na generaci, nejsou to jen prázdné fráze. K těžké mužské práci s kovem a ohněm patří jednoznačně i kvalitní maso – proto nepřekvapí, že pánve Turk jsou nejlepší pánve na steaky, jaké si dovedete představit. Pánve jsou z velké části dělané ručně, u některých typů je úmyslně přiznaná každá nerovnost a hrubé zpracování má své opodstatnění. Turk je láska ke kovu, nejkvalitnější materiály a špičkové zpracování.
Do úschovny
Lisovaná ocelová pánev od Turku je velmi kvalitním výrobkem. Je ideální na steaky, rychle se rozpaluje a velmi dobře vede teplo. Pokud však máte ocelové pánve v lásce, jistě ji budete využívat i na další úkony. Pánev je silná 2 až 3 mm, díky dlouhé rukojeti, která je k pánvi přivařená, padne skvěle do ruky. Nabízíme ve třech velikostech od průměru 200 do 280 mm. Tato pánev je kombinací skvělé ceny a kvality značky Turk.
Po umytí je nutné pánev ošetřit olejem!
Türk je německá kovářská společnost, se kterou máme ty nejlepší zkušenosti. Firemním sloganem je „Kvalita z tradice“ – a tradice je v tomto případě opravdu dlouhá. Prazakladatel firmy Karl Albert Turk zřídl v roce 1857 kovárnu, ve které vyráběl i nejrůznější pánve. Hovoříme-li o zkušenostech a moudrosti předávané z generaci na generaci, nejsou to jen prázdné fráze. K těžké mužské práci s kovem a ohněm patří jednoznačně i kvalitní maso – proto nepřekvapí, že pánve Turk jsou nejlepší pánve na steaky, jaké si dovedete představit. Pánve jsou z velké části dělané ručně, u některých typů je úmyslně přiznaná každá nerovnost a hrubé zpracování má své opodstatnění. Turk je láska ke kovu, nejkvalitnější materiály a špičkové zpracování.
Do úschovny
Pánev vyrobená z litiny. Ideální převod tepla, vhodné pro všechny typy vařičů, včetně indukčních, díky tloušťce dna je smažení rovnoměrné. Před prvním použitím litinového nádobí na něj nalijte olej a rozehřejte na teplotu 200°C. Po každém použití, nejlépe ještě teplé umýt bez použití čistících prostředků. Vytřít do sucha. Poté nanést na pánev rostlinný tuk. Nedoporučuje se příprava pokrmů s vysokou kyselostí. Odolné vůči korozi. Vhodné pro všechny typy sporáků, včetně indukčních.
Do úschovny
Ať už děláte steaky rare, medium nebo well-done, potřebujete jen dvě věci: kvalitní maso a tuto pánev. Hrubě zpracovaná a částečně ručně kovaná pánev z černé oceli od Turku je sázkou na jistotu, pokud hledáte novou steakovou pánev. Je robustní a stabilní, výborně akumuluje teplo, což je při přípravě steaků klíčové. Je kovaná jako jeden kus vcelku s dlouhou rukojetí a právě díky kování má skvělé vlastnosti pro smažení. Vydrží jakékoli zacházení, je těžká a v případě nutnosti s ní lze býka na steaky i omráčit. Poslouží i pro efektní servírování. Nabízíme ve třech velikostech od průměru 170 do 250 mm.
Türk je německá kovářská společnost, se kterou máme ty nejlepší zkušenosti. Firemním sloganem je „Kvalita z tradice“ – a tradice je v tomto případě opravdu dlouhá. Prazakladatel firmy Karl Albert Turk zřídl v roce 1857 kovárnu, ve které vyráběl i nejrůznější pánve. Hovoříme-li o zkušenostech a moudrosti předávané z generaci na generaci, nejsou to jen prázdné fráze. K těžké mužské práci s kovem a ohněm patří jednoznačně i kvalitní maso – proto nepřekvapí, že pánve Turk jsou nejlepší pánve na steaky, jaké si dovedete představit. Pánve jsou z velké části dělané ručně, u některých typů je úmyslně přiznaná každá nerovnost a hrubé zpracování má své opodstatnění. Turk je láska ke kovu, nejkvalitnější materiály a špičkové zpracování.
Do úschovny
Pánev vyrobená z litiny. Ideální převod tepla, vhodné pro všechny typy vařičů, včetně indukčních, díky tloušťce dna je smažení rovnoměrné. Před prvním použitím litinového nádobí na něj nalijte olej a rozehřejte na teplotu 200°C. Po každém použití, nejlépe ještě teplé umýt bez použití čistících prostředků. Vytřít do sucha. Poté nanést na pánev rostlinný tuk. Nedoporučuje se příprava pokrmů s vysokou kyselostí. Odolné vůči korozi. Vhodné pro všechny typy sporáků, včetně indukčních.
Do úschovny
Ať už děláte steaky rare, medium nebo well-done, potřebujete jen dvě věci: kvalitní maso a tuto pánev. Hrubě zpracovaná a částečně ručně kovaná pánev z černé oceli od Turku je sázkou na jistotu, pokud hledáte novou steakovou pánev. Je robustní a stabilní, výborně akumuluje teplo, což je při přípravě steaků klíčové. Je kovaná jako jeden kus vcelku s dlouhou rukojetí a právě díky kování má skvělé vlastnosti pro smažení. Vydrží jakékoli zacházení, je těžká a v případě nutnosti s ní lze býka na steaky i omráčit. Poslouží i pro efektní servírování. Nabízíme ve třech velikostech od průměru 170 do 250 mm.
Türk je německá kovářská společnost, se kterou máme ty nejlepší zkušenosti. Firemním sloganem je „Kvalita z tradice“ – a tradice je v tomto případě opravdu dlouhá. Prazakladatel firmy Karl Albert Turk zřídl v roce 1857 kovárnu, ve které vyráběl i nejrůznější pánve. Hovoříme-li o zkušenostech a moudrosti předávané z generaci na generaci, nejsou to jen prázdné fráze. K těžké mužské práci s kovem a ohněm patří jednoznačně i kvalitní maso – proto nepřekvapí, že pánve Turk jsou nejlepší pánve na steaky, jaké si dovedete představit. Pánve jsou z velké části dělané ručně, u některých typů je úmyslně přiznaná každá nerovnost a hrubé zpracování má své opodstatnění. Turk je láska ke kovu, nejkvalitnější materiály a špičkové zpracování.
Do úschovny
Ať už děláte steaky rare, medium nebo well-done, potřebujete jen dvě věci: kvalitní maso a tuto pánev. Hrubě zpracovaná a částečně ručně kovaná pánev z černé oceli od Turku je sázkou na jistotu, pokud hledáte novou steakovou pánev. Je robustní a stabilní, výborně akumuluje teplo, což je při přípravě steaků klíčové. Je kovaná jako jeden kus vcelku s dlouhou rukojetí a právě díky kování má skvělé vlastnosti pro smažení. Vydrží jakékoli zacházení, je těžká a v případě nutnosti s ní lze býka na steaky i omráčit. Poslouží i pro efektní servírování. Nabízíme ve třech velikostech od průměru 170 do 250 mm.
Türk je německá kovářská společnost, se kterou máme ty nejlepší zkušenosti. Firemním sloganem je „Kvalita z tradice“ – a tradice je v tomto případě opravdu dlouhá. Prazakladatel firmy Karl Albert Turk zřídl v roce 1857 kovárnu, ve které vyráběl i nejrůznější pánve. Hovoříme-li o zkušenostech a moudrosti předávané z generaci na generaci, nejsou to jen prázdné fráze. K těžké mužské práci s kovem a ohněm patří jednoznačně i kvalitní maso – proto nepřekvapí, že pánve Turk jsou nejlepší pánve na steaky, jaké si dovedete představit. Pánve jsou z velké části dělané ručně, u některých typů je úmyslně přiznaná každá nerovnost a hrubé zpracování má své opodstatnění. Turk je láska ke kovu, nejkvalitnější materiály a špičkové zpracování.
Do úschovny
Ať už děláte steaky rare, medium nebo well-done, potřebujete jen dvě věci: kvalitní maso a tuto pánev. Hrubě zpracovaná a částečně ručně kovaná pánev z černé oceli od Turku je sázkou na jistotu, pokud hledáte novou steakovou pánev. Je robustní a stabilní, výborně akumuluje teplo, což je při přípravě steaků klíčové. Je kovaná jako jeden kus vcelku s dlouhou rukojetí a právě díky kování má skvělé vlastnosti pro smažení. Vydrží jakékoli zacházení, je těžká a v případě nutnosti s ní lze býka na steaky i omráčit. Poslouží i pro efektní servírování. Nabízíme ve třech velikostech od průměru 170 do 250 mm.
Türk je německá kovářská společnost, se kterou máme ty nejlepší zkušenosti. Firemním sloganem je „Kvalita z tradice“ – a tradice je v tomto případě opravdu dlouhá. Prazakladatel firmy Karl Albert Turk zřídl v roce 1857 kovárnu, ve které vyráběl i nejrůznější pánve. Hovoříme-li o zkušenostech a moudrosti předávané z generaci na generaci, nejsou to jen prázdné fráze. K těžké mužské práci s kovem a ohněm patří jednoznačně i kvalitní maso – proto nepřekvapí, že pánve Turk jsou nejlepší pánve na steaky, jaké si dovedete představit. Pánve jsou z velké části dělané ručně, u některých typů je úmyslně přiznaná každá nerovnost a hrubé zpracování má své opodstatnění. Turk je láska ke kovu, nejkvalitnější materiály a špičkové zpracování.
Do úschovny
Pánev grilovací hranatá s rýhováním od firmy Cheffy s indexem 100015 s rozměry 3×24×24 cm je vyrobena z litiny s černým povrchem získaným vypalováním. Je vhodná na všechny typy sporáku, nelze ji mýt v myčce na nádobí. Pánev je nejlépe hned po použití umýt pomocí saponátu, nebo utřít povrch pomocí utěrky, a po vysušení natřít rostlinným olejem.
Do úschovny
Pánev vyrobená z litiny. Ideální převod tepla, vhodné pro všechny typy vařičů, včetně indukčních, díky tloušťce dna je smažení rovnoměrné. Před prvním použitím litinového nádobí na něj nalijte olej a rozehřejte na teplotu 200°C. Po každém použití, nejlépe ještě teplé umýt bez použití čistících prostředků. Vytřít do sucha. Poté nanést na pánev rostlinný tuk. Nedoporučuje se příprava pokrmů s vysokou kyselostí. Odolné vůči korozi. Vhodné pro všechny typy sporáků, včetně indukčních.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.