Tradiční japonské nože z dřevěnou ručkou. Vyrobené z vysoké kvality uhlíkové oceli X500CrMoV15. Výrobní proces sestává z 50 etap. Každý nůž je zabalen v samostatném obalu. Nedoporučuje se mytí v myčkách na nádobí.
Do úschovny
Tradiční japonské nože z dřevěnou ručkou. Vyrobené z vysoké kvality uhlíkové oceli X500CrMoV15. Výrobní proces sestává z 50 etap. Každý nůž je zabalen v samostatném obalu. Nedoporučuje se mytí v myčkách na nádobí.
Do úschovny
Kapesní nůž Higonokami 9,5mm
Technické údaje:
- Celková délka- 210 mm
- Délka čepele- 9,5 cm
- Tvrdost- 60-62 HRC
- Typ oceli- vysokouhlíková ocel SK-5
Do úschovny
Tradiční japonské nože z dřevěnou ručkou. Vyrobené z vysoké kvality uhlíkové oceli X500CrMoV15. Výrobní proces sestává z 50 etap. Každý nůž je zabalen v samostatném obalu. Nedoporučuje se mytí v myčkách na nádobí.
Do úschovny
Tradiční japonské nože z dřevěnou ručkou. Vyrobené z vysoké kvality uhlíkové oceli X500CrMoV15. Výrobní proces sestává z 50 etap. Každý nůž je zabalen v samostatném obalu. Nedoporučuje se mytí v myčkách na nádobí.
Do úschovny
Satake Tomoko kuchyňský nůž na pečivo, 20 cm
Speciální, kuchyňský nůž je určen na krájení všech druhů pečiva. Díky velmi ostré čepeli si nůž hravě poradí s čerstvým, křupavým pečivem. Dlouhá čepel umožňuje rozkrojit ty největší bochníky chleba, aniž by rozmačkal nadýchané těsto uvnitř.
Technické parametry:
Ostří – ocel 420J2
Tvrdost – 56 HRC +/- 1
Celková délka – 32,6 cm
Délka čepele – 20 cm
Šířka čepele – 3 cm
Tloušťka čepele – okolo 1,1 mm
Váha – okolo 75 g
Kuchyňské nože Satake Tomoko jsou skvělým řešením pro příznivce ekonomického řešení při každodenní práci v kuchyni. Těžká čepel nožů je vyrobená z vysoce uhlíkové, nerezové oceli 420J2, která je velmi odolná proti korozi a snadno se brousí. Jednoduchá dřevěná rukojeť je příjemná na dotek. Nože z této série se snadno udržují a perfektně plní ty nejzákladnější úkoly v každé kuchyni. Pro milovníky japonských nožů, je cena za tyto nože velmi dostupná.
Do úschovny
Nůž šéfkuchaře Tsuhime Black Satake 18 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, filírování a sekání nejrůznějších pokrmů. Protože má ostrý hrot, lze jej také použít k oddělení masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb, je-li to potřeba. Čepel s optimální délkou umožňuje řezat větší plochy a zaručuje plnou kontrolu nad nožem. Kvalitní kuchařský nůž je nepostradatelnou součásti výbavy každého kuchaře. Titanová vrstva pokrývající čepel je netoxický kov, díky čemuž nakrájené jídlo zůstává chemicky neutrální.
Technické údaje:
Čepel – molybden vanadiová ocel s černým titanovým povlakem
Rukojeť – kaštanové dřevo s plastovým prstencem
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 33,8 cm
Délka čepele – 18,3 cm
Šířka čepele – 3,9 cm
Tloušťka čepele – 1,8 mm
Způsob ostření – oboustranný
Hmotnost – cca 108 g
Do úschovny
Nůž S/D Satake Sashimi Yanagiba, levý 27 cm
Sashimi nůž (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá k řezání čerstvých filé na téměř průhledné plátky. Je ideální pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů z velmi jemných surovin. Dlouhá, úzká a tuhá čepel zajišťuje pečlivou přesnost a jednostranné broušení zajišťuje čistý řez. Nejlepší způsob, jak používat nůž Yanagi, je plynulý pohyb v jednom směru: směrem k sobě. Určeno pro leváky.
Technické údaje:
Čepel – ocel 420J2
Tvrdost – 56 HRC +/- 1
Celková délka – 40,7 cm
Délka čepele – 27 cm
Šířka čepele – 2,3 cm
Tloušťka čepele – cca 3 mm
Hmotnost – cca 120 g
Do úschovny
Saya Jap. lak Red, pro nůž šéfkuchaře, 21cm
Saya je vyrobena z dřeva červené magnólie pocházejícího ze stromů Honoki v Japonsku, ze stejného materiálu, který se po staletí používá k ochraně japonských katan. Ochranný povlak zvyšuje trvanlivost a odolnost proti poškrábání. Z bezpečnostních důvodů se k udržení čepele a krytu na správném místě používá čep.
Saya se hodí na všechny nože Mcusta Zanmai o délce 21 cm
Do úschovny
Nůž japonský Sashimi s délkou 21 cm od firmy Stalgast s indexem 298210 je vyroben z nerezové oceli s dřevěnou rukojetí. Nůž je vhodný do všech kuchyní, restaurací a dalších gastronomických zařízení. Lze jej mýt jak ručně, tak i v myšce na nádobí.
Do úschovny
Nůž Satake Satoru Santoku Bunka, 17 cm
Všestranný japonský kuchyňský nůž určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přenášení nakrájených potravin do salátové mísy nebo pánve a je také vhodná k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje nárazu kloubů o desku. Díky svým velkým rozměrům je nůž ideální pro krájení velkého ovoce a zeleniny, jako je meloun, cuketa nebo zelí.
Technické údaje:
Čepel – molybden vanadiová ocel
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 30,0 cm
Délka čepele – 17,0 cm
Šířka čepele – 4,8 cm
Tloušťka čepele – 2,2 mm
Hmotnost – cca 170 g
Kuchyňské nože Satake Satoru nabízejí uživatelům optimální poměr ceny a kvality. Odolné čepele jsou vyrobeny ze silné nerezové oceli s přídavkem molybdenu, který zvyšuje jejich životnost a odolnost proti korozi. Nýtované rukojeti jsou vyráběny z hladkého bakelitu s výplní z dřevité moučky, která je odolná proti poškrábání a vysokým teplotám. Nože této řady jsou pevné, vyvážené a jsou ideální pro každodenní práci.
Do úschovny
Nůž na ovoce Satake, v dřevěném pouzdře
Jednoduchý nůž na ovoce vyrobený z oceli 420J2, perfektně se hodí pro loupání a krájení ovoce. Je vybaven dřevěným pouzdrem, které zajišťuje ochranu čepele, takže se skvěle hodí do přírody, na tábor nebo na výlet.
Technické údaje:
Čepel – ocel 420J2
Rukojeť – třešňové dřevo s plastovým kroužkem
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 19,5 cm
Délka čepele – 9,5 cm
Šířka čepele – 2,1 cm
Tloušťka čepele – 1,0 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný řez
Hmotnost v pouzdře / bez – 33/24 g
Do úschovny
Nůž šéfkuchaře Satake Saku Magoroku, 21 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, filírování a sekání nejrůznějších pokrmů. Protože má ostrý hrot, lze jej také použít k oddělení masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb, je-li to potřeba. Čepel s optimální délkou umožňuje řezat větší plochy a zaručuje plnou kontrolu nad nožem. Kvalitní kuchařský nůž je nepostradatelnou součásti výbavy každého kuchaře.
Technické údaje:
Čepel – molibden vanadiová ocel
Rukojeť- magnolie, plastový prstenec
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 34 cm
Délka čepele – 21,3 cm
Šířka čepele – 4,6 cm
Tloušťka čepele – cca 1,6 mm
Způsob ostření- oboustranný
Hmotnost – cca 115 g
Do úschovny
Satake Satoru kuchyňský nůž Nakiri 16 cm
Japonský nůž je určen na krájení bylinek a zeleniny. Tenká, obdelníková čepel je schopna krájet skoro průhledné plátky (metoda katsura-muki) a díky své velikosti s ní můžete nakrájené suroviny rovnou přenášet do salátu nebo přímo na pánev. Rovná čepel se používá především na svislé krájení za pomocí různých technik, jako je např. julienne a chiffonade.
Technické parametry:
Ostří – molybden-vanadová ocel
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 29,7 cm
Délka čepele – 16 cm
Šířka čepele – 4,8 cm
Tloušťka čepele – okolo 1,7 mm
Váha – okolo 175 g
Kuchyňské nože Satake Satoru nabízí svým uživatelům skvělou kvalitu za optimální cenu. Odolná čepel je vyrobená ze silné nerezové oceli s přídavkem molybdenu, který zvyšuje životnost nože a odolnost proti korozi. Nýtovaná rukojeť z hladkého bakelitu plněného dřevěnou dření ,je odolná proti poškrábání a vysokým teplotám. Nože z této série jsou pevné, vyvážené a jsou ideální pro každodenní práci v kuchyni.
Do úschovny
Nůž japonský Santoku s délkou 16 cm od firmy Sanelli s indexem 226161 je vyroben z molybdenového chromu s tvrdostí 54-56 HRC. Nůž má rukojeť, která je hladká a protiskluzová. Je vyráběna ve 2 barevných provedení červená barva rukojeti je tvrdá a zelená je měkčí. Rukojeť byla navržena díky Institutu Ergonomiky polytechniky v Miláně. Nůž je vhodný do všech kuchyní, restaurací, penzionech a dalších gastronomických zařízení. Široké ostří umožňuje sekání potravin, přenášení potravin. Nůž je možné mýt jak ručně, tak i v myčce na nádobí. Výrobce zajišťuje kompatibilitu výrobků s normou PE číslo 1935/2004 týkající se materiálů a předmětů povolených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Nůž Tsuhime Black Satake Santoku 17 cm
Všestranný japonský kuchyňský nůž určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přenášení nakrájených potravin do salátové mísy nebo pánve a je také vhodná k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje nárazu kloubů o desku. Díky svým velkým rozměrům je nůž ideální pro krájení velkého ovoce a zeleniny, jako je meloun, cuketa nebo zelí. Titanová vrstva pokrývající čepel je netoxický kov, díky čemuž nakrájené jídlo zůstává chemicky neutrální.
Technické údaje:
Čepel – molybden vanadiová ocel s černým titanovým povlakem
Rukojeť – kaštanové dřevo s plastovým prstencem
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 29,8 cm
Délka čepele – 17,0 cm
Šířka čepele – 4,3 cm
Tloušťka čepele – 1,7 mm
Způsob ostření – oboustranný
Hmotnost – cca 115 g
Do úschovny
Nůž šéfkuchaře Bunka Satoru Satake 20 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, filírování a sekání nejrůznějších pokrmů. Protože má ostrý hrot, lze jej také použít k oddělení masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb, je-li to potřeba. Čepel s optimální délkou umožňuje řezat větší plochy a zaručuje plnou kontrolu nad nožem. Kvalitní kuchařský nůž je nepostradatelnou součásti výbavy každého kuchaře.
Technické údaje:
Čepel – molybden vanadiová ocel
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 33,4 cm
Délka čepele – 20 cm
Šířka čepele – 4,4 cm
Tloušťka čepele – cca 2,0 mm
Hmotnost – cca 175 g
Kuchyňské nože Satake Satoru nabízejí uživatelům optimální poměr ceny a kvality. Odolné čepele jsou vyrobeny ze silné nerezové oceli s přídavkem molybdenu, který zvyšuje jejich životnost a odolnost proti korozi. Nýtované rukojeti jsou vyráběny z hladkého bakelitu s výplní z dřevité moučky, která je odolná proti poškrábání a vysokým teplotám. Nože této řady jsou pevné, vyvážené a jsou ideální pro každodenní práci.
Do úschovny
Nůž Magoroku Saku Deba Satake, 15,5 cm
Tradiční japonský nůž se silnou zužující se čepelí, který se používá k čištění a filetování ryb bez poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale nejedná se o klasický sekáček a neměl by být vystavován tvrdým nárazům. Chcete-li vyříznout kost, stačí lehce zatlačit na zadní část nože a provést rychlý a přesný řez. Ostrý hrot a krátká čepel usnadňují kontrolu vašich pohybů, což je obzvláště důležité, když potřebujete nůž na těsných místech.
Technické údaje:
Čepel – ocel molibden vanadiová
Rukojeť- magnolie s plastovým prstencem
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka- 28,6 cm
Délka čepele – 15,5 cm
Šířka čepele – 4,6 cm
Tloušťka čepele – 2,8 mm
Způsob ostření- jednostranný
Hmotnost – cca 136 g
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.