délka | 370 mm |
---|---|
materiál: | nerezová ocel, dřevo |
barva: | nerez (inox), přírodní |
Tradiční japonské nože z dřevěnou ručkou. Vyrobené z vysoké kvality uhlíkové oceli X500CrMoV15. Výrobní proces sestává z 50 etap. Každý nůž je zabalen v samostatném obalu. Nedoporučuje se mytí v myčkách na nádobí.
Nůž univerzální s katalogovým číslem 286182 značky Sanelli ze série Skin, který byl navržen tak, aby kombinoval vysokou kvalitu produktu a ergonomii používání. Nůž má čepel vyrobenou z chrommolybdenové oceli o tvrdosti 54-56 HRC. Nůž má profilovanou rukojeť vyrobenou z polypropylenu s protiskluzovou vrstvou. Nůž lze mýt v myčce na nádobí a lze jej také dezinfikovat. Nůž je vhodný do každé restaurace, hotelu, jídelny či domácnosti.
Do úschovny
Nůž Deba S/D Satake, levý, 15,5 cm
Tradiční japonský nůž se silnou zužující se čepelí, který se používá k čištění a filetování ryb bez poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale nejedná se o klasický sekáček a neměl by být vystavován tvrdým nárazům. Chcete-li vyříznout kost, stačí lehce zatlačit na zadní část nože a provést rychlý a přesný řez. Ostrý hrot a krátká čepel usnadňují kontrolu vašich pohybů, což je obzvláště důležité, když potřebujete nůž na těsných místech. Určeno pro leváky.
Technické údaje:
Čepel – ocel 420J2
Tvrdost – 56 HRC +/- 1
Celková délka- 29 cm
Délka čepele – 15,5 cm
Šířka čepele – 5,2 cm
Tloušťka čepele – cca 4,3 mm
Hmotnost – cca 120 g
Do úschovny
Univerzální nůž Tamahagane Sakura, 12 cm
Všestranný nůž určený ke krájení a loupání zeleniny nebo ovoce, stejně jako k odstraňování semínek či jádřinců. Krátká, tenká čepel u tohoto modelu byla mírně rozšířena, aby se zvýšil komfort práce.
Technické údaje:
Čepel – ocel AUS6AM
Rukojeť – černá micarta
Tvrdost – 58 HRC +/- 1
Celková délka – 32,2 cm
Délka čepele – 12,0 cm
Šířka čepele – 1,8 cm
Tloušťka čepele – 1,1 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný
Hmotnost – cca 53 g
Do úschovny
Kapesní nůž Higonokami 8 cm Aogami
Higonokami je jedním z nejpopulárnějších zavíracích nožů v Japonsku. V současné době je Higonokami známá po celém světě díky své jednoduché struktuře, nízké hmotnosti a výjimečné odolnosti.
Technické údaje:
- Celková délka – 124 mm
- Délka čepele – 5,5 cm
- Tvrdost čepele – 61 +/- 1 HRC
- Ocel – vysokouhlíkové 3vrstvé lamino
- Jádro- Aogami (Blue steel)
Do úschovny
Do úschovny
Tradiční japonské nože z dřevěnou ručkou. Vyrobené z vysoké kvality uhlíkové oceli X500CrMoV15. Výrobní proces sestává z 50 etap. Každý nůž je zabalen v samostatném obalu. Nedoporučuje se mytí v myčkách na nádobí.
Do úschovny
Tradiční japonské nože z dřevěnou ručkou. Vyrobené z vysoké kvality uhlíkové oceli X500CrMoV15. Výrobní proces sestává z 50 etap. Každý nůž je zabalen v samostatném obalu. Nedoporučuje se mytí v myčkách na nádobí.
Do úschovny
Tradiční japonské nože z dřevěnou ručkou. Vyrobené z vysoké kvality uhlíkové oceli X500CrMoV15. Výrobní proces sestává z 50 etap. Každý nůž je zabalen v samostatném obalu. Nedoporučuje se mytí v myčkách na nádobí.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.