výška | 30 mm |
---|---|
průměr | 78 mm |
barva: | průhledná |
počet v sadě | 50 ks |
cena za: | sadu |
Ekologické víčko na kelímek na zmrzlinu, dezert nebo jogurt 130 ml 145/1, biologicky rozložitelné, transparentní barva, v balení 50 ks. Víčko na kelímek na zmrzlinu o rozměrech 78×30 mm s katalogovým číslem 250/1, vyrábí italská firma Alcas a je plně kompostovatelný a jeho přirozený rozpad má pozitivní dopad na růst květin a stromů. To, že je kompostovatelný jednoduše znamená, že se díky procesu kompostování promění na biologický materiál. Dozrálý kompost vypadá jako úrodná půda, která je bohatá na živiny a je tak vhodný jako hnojivo. Víčko z bioplastu je inovativní řešení pro zmrzlinárny, cukrárny a jiné gastronomické provozovny, které nabízejí zmrzlinu. Uvedená cena je za balení po 50 ks – v nabídce jsou rovněž menší balení.
Do úschovny
Oválný tác vyrobené z nerezové oceli.
Do úschovny
Střední dekorativní podnos na dorty Hula Up bílé barvy vyrábí italská firma SILIKOMART. Podnos má průměr 300 mm a je 123 mm vysoký. Ideální k prezentaci dortů a různých zákusků. Díky velmi praktickému systému otáčení – pomocí otáčecího kroužku, který lze namontovat mezi podstavcem a otočnou plochou (kroužek je součástí setu), také vhodný pro zdobení dortů a jiných cukrářských výrobků. Bílý podnos Silikomart 72.362.87.0065 lze mýt v myčce, skladovat v lednici, nebo vitrínách s chlazenými produkty. Vhodný také do mrazniček do -60°C. Tento podnos je ideální pro cukrárny, cukrárenské manufaktury a také pro domácí využití.
Do úschovny
Košík vyroben z matného polypropylenu imitující přírodní ratan. Košíky jsou odolné proti rozbití či prasknutí, lze je stohovat a mýt v myčce. Dostupné v různých barvách a tvarech.
Do úschovny
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 122
+420 734 447 728
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.