-
Elektrická řezačka klobás | HENDI, 265109
bez DPH: s DPH: -
Ruční kráječ klobás | HENDI, 222805
bez DPH: s DPH: -
Nůž na kebab 0-6 mm, 230 V, 130x190x256 mm | BARTSCHER, 1000-E06
bez DPH: s DPH: -
Kráječ na klobásy Curry, R 300x115x210 mm | BARTSCHER, 120579
bez DPH: s DPH: -
Kráječ na klobásy Curry 185x210x325 mm | BARTSCHER, 120578
bez DPH: s DPH: -
Nerezový kráječ na klobásy, 270x150x220 mm | CONTACTO, 3326/011
bez DPH: s DPH: -
Ruční kráječ párků, 300x155x210 mm | NEUMARKER, 00-50467
bez DPH: s DPH: -
Mano kráječ párků, 300x200x205 mm | NEUMARKER, 00-50503
bez DPH: s DPH: -
Kráječ na klobásy curry 165x245x285 mm | BARTSCHER, DRM3500E
bez DPH: s DPH:
Kráječe párků a klobás
(9)Kráječ na klobásy je skvělou volbou pro každé místo, kde se podávají klobásy, párky nebo špekáčky. Kráječe párků výrazně usnadňují a urychlují krájení nebo porcování výrobků při jejich přípravě k prodeji, grilování nebo vaření. Umožňují nejen rychlé krájení, ale také získání rovnoměrných plátků o tloušťce nastavené uživatelem přístroje.
Gastromania nabízí poloautomatické i ruční nářezové stroje vybavené ostrými noži a snadno čistitelnými součástmi. K dispozici jsou také nářezové stroje na uzeniny vybavené speciálním zásobníkem na ukládání nakrájených uzenin. Každý výrobek se snadno používá a udržuje, takže je skvělou volbou pro zařízení hromadného stravování, masny i restaurace. Doporučujeme Vám, abyste se na našem eshopu poohlédli po tom správném stroji pro vás!
Na co si dát pozor při výběru kráječe klobás?
Při výběru profesionálních kráječů klobás je vhodné věnovat pozornost jejich základním parametrům, jako jsou:
- kolik plátků a s jakým průměrem krájí,
- možnost regulace krájení uzenin a salámů,
- průměr nože, vroubkované čepele,
- rozměry a hmotnost výrobku,
- způsob krájení klobásy (vertikální, horizontální),
- možnost výměny ostří.
Vybírejte z modelů z chromniklové oceli, nerezové oceli nebo plastu. Investujte do kvalitních gastronomických strojů. Tyto kuchynské stroje vám usnadní a urychlí práci v kuchyni.
Kráječe na klobásy - typy
Kráječe na klobásy pro gastronomii lze rozdělit na:
- ruční - používájí se zejména v menších obchodech s potravinami. Nabízejí pohodlí, protože k nakrájení párků nebo klobás stačí jen umístění uzeniny na správné místo a zatažení za rukojeť;
- automatické - tj. elektrické kráječe na klobásky, které krájejí potraviny samy. Jsou ideální pro větší stravovací zařízení a supermarkety. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které se snadno udržují v čistotě.
V našem internetovém obchodě najdete nejen stroje na výrobu, ale také kráječe klobás. Neváhejte si prohlédnout naši širokou nabídku produktů a položit jakékoli doplňující otázky - naši specialisté jsou Vám vždy k dispozici!