délka | 215 mm |
---|---|
šířka/hloubka | 425 mm |
výška | 495 mm |
příkon | 0.25 kW |
napětí: | 230 V |
výkon | 300 kg/h |
materiál: | nerezová ocel |
Kapacita do 5 kg / min. Umožňuje přípravu 20 – 400 dílčích dávek za den. Kapacita zásobníků: 1,65 ll Krouhá, strouhá, seká a krájí plátky, proužky i kostky různých velikostí dle použitého kotouče. Vhodný na zeleninu, ovoce, houby, suchý chléb, oříšky, sýry a další, jednofázové napájení. Automatický start / stop zajišťuje rychlé a bezpečné krmení produkty. Acetalové krouhací kotouče (čepele z kvalitní nerezové oceli). Plášť a víko z odolného polykarbonátu. Kryt je vyroben z ABS plastu usnadňuje manipulaci.
Kotouč pro krouhání E4a, Bartscher 120308, vyrobený z ušlechtilé oceli a umělé hmoty. Je to zásadní prvek pro kvalitní a snadné krouhání. Ostří krájí plátky o tloušťce 4 mm. Rozměry kotouče: 204×204×13 mm.
Do úschovny
Pro zpracování syrových bulevnin, jako brambor, mrkve, kedluben, celeru, řepy atd.
Do úschovny
Pro měkké produkty jako rajská jablka, vařené brambory, pórek, cibuli atd.
Do úschovny
Pro zpracování syrových bulevnin, jako brambor, mrkve, kedluben, celeru, řepy atd.
Do úschovny
Krouhač zeleniny CL52 s výkonem až 350kg/h (50-500 porcí) je vhodný pro výrobny, velké kuchyně, vývařovny apod. pro zpracování zeleniny a ovoce.
Disky nejsou součástí zařízení a musí se objednat samostatně.
Konstrukční vlastnosti: krouhací hlava/kryt motorového bloku: kov/nerez, magnetická bezpečností pojistka, kovová krouhací hlava s 1 celokruhovým násypným otvorem, brzdný systém motoru, automatický restart, široký výběr výměnných nerezových disků (např. plátkovače, vlnkovače, kostičkovače, atd.), zpracování všech druhů zeleniny na různé velikosti a tvar, např.: zpracování zeleniny a ovoce na nudličky, kostičky či plátky, strouhání křenu, mrkve, brambor apod., příprava strouhanky, příprava hranolek, vhodné pro strouhání sýrů.
Snadné čištění a pohodlná obsluha.
Do úschovny
Disk strouhací 2 mm. Možnost dávat do myčky na nádobí.
Do úschovny
S pomocí podavače pro řezání zeleniny lze přiřadit k pokrmům z woku a vytvořit ozdobné plátky okurky, jako např. Na obložené chlebíčky a saláty. Podavač má otvor vyrobený v úhlu, který umožňuje diagonální dlouhé kruhové řezání zeleniny, jako je okurka, mrkev, pórek, apod. Průměr otvoru je 49 mm.
Do úschovny
Kotouč na krájení tenkých plátků1 mm, 2 ostří. Možnost dávat do myčky na nádobí. Určené pro krájení plátků tvrdých a také měkkých výrobků. Např. kořenová zelenina, cibule, pórek, paprika, jablko, ovoce citrusové, okurky, krouhání zeleniny
Do úschovny
Kotouč na krájení tenkých plátků2 mm, 2 ostří. Možnost dávat do myčky na nádobí. Určené pro krájení plátků tvrdých a také měkkých výrobků. Např. kořenová zelenina, cibule, pórek, paprika, jablko, ovoce citrusové, okurky, krouhání zeleniny
Do úschovny
Kotouč na krájení tenkých plátků3 mm, 1 ostří. Možnost dávat do myčky na nádobí. Určené pro krájení plátků tvrdých a také měkkých výrobků. Např. kořenová zelenina, cibule, pórek, paprika, jablko, ovoce citrusové, okurky, krouhání zeleniny
Do úschovny
Kotouč na krájení tenkých plátků6 mm, 1 ostří. Možnost dávat do myčky na nádobí. Krájení na plátky o tloušťce od 4 mm, rajčat, banánů, hub, krouhání hlávkového salátu a čínského zelí. V sestavě s odpovědným kotoučem umožňuje krájení cibule (krájecí kotouč 4 mm).
Do úschovny
Kotouč na krájení tenkých plátků10 mm, 1 ostří. Možnost dávat do myčky na nádobí. Krájení na plátky o tloušťce od 4 mm, rajčat, banánů, hub, krouhání hlávkového salátu a čínského zelí. V sestavě s odpovědným kotoučem umožňuje krájení cibule (krájecí kotouč 4 mm).
Do úschovny
Kotouč Julienne 2×2 mm pro RG-100.
Do úschovny
Kotouč Julienne 6×6 mm pro RG-100.
Do úschovny
Kotouč Julienne 8×8 mm pro RG-100.
Do úschovny
Disk strouhací 4,5 mm. Pro strouhání mrkve, zelí, ořechů, mandlí a suchého pečiva.
Do úschovny
Disk strouhací 6 mm. Kotouč 6 nebo 8 mm je určený pro strouhání sýra na pizzu, strouhání zelí.
Do úschovny
Disk strouhací 8 mm. Kotouč 6 lub 8 mm je určený pro strouhání sýra na pizzu, strouhání zelí.
Do úschovny
Kotouč na jemné mletí. Pro tření brambor, ředkviček pro japonskou kuchyní, tvrdého sýry, jako je parmazán a mrkev „pyré“.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.