Kuchařské čepice pro profesionální gastronomii

Kuchařské čepice v sortimentu našeho internetového obchodu Gastromania.cz jsou vybrané výrobky, které se vyznačují nejvyšší kvalitou zpracování – s důrazem na nejmenší detaily. Výrobky jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů, které zajišťují, že čepice si zachovávají svůj tvar. Tento typ doplňků by se měl používat v profesionálních stravovacích zařízeních, například v restauracích, barech, hotelových kuchyních, jídelnách, kantýnách, ale i v nemocnicích, školách a školkách a v cateringových společnostech. Na trhu vynikají neobvyklým materiálem, který je odolný vůči skvrnám a jiným nečistotám.

číst dál >

Profesionální kuchařské čepice

Naše nabídka zahrnuje klasické kuchařské čepice, které jsou ideální pro kuchaře v profesionálních gastronomických zařízeních i čepice v jiných podobách. Jedním z nich je vysoká kuchařská čepice, která se vyznačuje efektními tvary a rozhodně na sebe upozorňuje. Tento model se osvědčí při prezentacích a gastronomických přehlídkách. Dalším oblíbeným typem jsou síťované čepice, které se doporučují všem zaměstnancům hotelů, restaurací a stravovacích zařízení. Toto řešení je ideální pro venkovní akce, protože kšilt poskytuje účinnou ochranu proti větru a slunečnímu záření. Díky tomu, že je výrobek vybaven síťkou na horní části hlavy, zajišťuje větrání a zároveň udržuje vlasy v pevné poloze, díky čemuž práce probíhá ve sterilních a hygienických podmínkách.

Kuchařské čepice v nabídce internetového obchodu Gastromania.cz!

Máme také papírové kuchařské čepice, které u nás můžete koupit za skvělé ceny! Jedná se o nastavitelné výrobky, takže je můžete snadno přizpůsobit velikosti Vaší hlavy. Jsou nepostradatelným vybavením každé restaurační kuchyně, která se zaměřuje na nejvyšší kvalitu služeb a kde pracují profesionálové. Pokud máte zájem o kuchařské čepice, které jsou k dispozici v našem sortimentu, zveme Vás, k seznámení se s celou nabídkou. V případě jakýchkoli dotazů nebo pochybností jsme Vám k dispozici.