Kutry na maso

Kutr je zařízení používané v profesionální gastronomii a veškerých podnicích zpracování potravin jako jsou restaurace, školní a závodní jídelny, kuchyně v domovech seniorů a domovech s pečovatelskou službou ale také v potravinářském průmyslu – k rozmělnění masa a vnitřností v jatkách a řeznictvích. Kutry se používá k rozmělnění produktů, míchání s jinými přílohami nebo kořením a také ke zhutnění a míchání těsta. Běžně jsou kutry vyrobeny z plastové nebo nerezové oceli.

rozbal

Výrobce
Cena bez DPH
od do
Napětí
Materiál
Délka
od do
Šířka
od do
Výška
od do
Objem
od do
Min. otáčky
od do
Max. otáčky
od do
Příkon
od do
Výkon
od do
Použité filtry: Odstranit filtry

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.