Litina udržuje teplo a udržuje jídlo horké na stole. Před prvním použitím je třeba nádobí podrobit procesu seasoningu- nádobí důkladně omyjte teplou mýdlovou vodou. Poté do litiny vetřete olej na vaření a pečte jej v troubě předehřáté na 200 °C 15 minut. Tento proces přispívá ke zrání povrchu litiny, což zvyšuje jeho trvanlivost a pomáhá vytvářet nepřilnavý povlak. Po použití nádobu očistěte vlhkým hadříkem.
Do úschovny
Litina zadržuje teplo a udržuje jídlo horké na stole. Před prvním použitím je třeba nádobí důkladně umýt teplou mýdlovou vodou. Poté do litiny vetřete olej na vaření a pečte jej vložením do trouby předehřáté na 200 ° na 15 minut. To zlepšuje (vyzrává) povrch litiny, což zvyšuje trvanlivost a pomáhá vytvářet nepřilnavý povlak. Po použití očistěte vlhkým hadříkem.
Do úschovny
Litina udržuje teplo a udržuje jídlo horké na stole. Před prvním použitím je třeba nádobí podrobit procesu seasoningu- nádobí důkladně omyjte teplou mýdlovou vodou. Poté do litiny vetřete olej na vaření a pečte jej v troubě předehřáté na 200 °C 15 minut. Tento proces přispívá ke zrání povrchu litiny, což zvyšuje jeho trvanlivost a pomáhá vytvářet nepřilnavý povlak. Po použití nádobu očistěte vlhkým hadříkem.
Do úschovny
Litina udržuje teplo a udržuje toplotu jídla na stole. Před prvním použitím nádobí důkladně umyjte teplou mýdlovou vodou. Poté do litiny vetřete olej na vaření a pečte jej vložením do trouby předehřáté na 200 °C na 15 minut. To zlepšuje povrch litiny, zvyšuje trvanlivost a pomáhá vytvářet nepřilnavý povlak. Po použití jej očistěte vlhkým hadříkem.
Do úschovny
Do úschovny
Litina udržuje teplo a udržuje jídlo horké na stole. Před prvním použitím je třeba nádobí podrobit procesu seasoningu- nádobí důkladně omyjte teplou mýdlovou vodou. Poté do litiny vetřete olej na vaření a pečte jej v troubě předehřáté na 200 °C 15 minut. Tento proces přispívá ke zrání povrchu litiny, což zvyšuje jeho trvanlivost a pomáhá vytvářet nepřilnavý povlak. Po použití nádobu očistěte vlhkým hadříkem.
Do úschovny
Do úschovny
Do úschovny
Do úschovny
Litina zadržuje teplo a udržuje jídlo horké na stole. Před prvním použitím je třeba nádobí důkladně umýt teplou mýdlovou vodou. Poté do litiny vetřete olej na vaření a pečte jej vložením do trouby předehřáté na 200 ° na 15 minut. To zlepšuje (vyzrává) povrch litiny, což zvyšuje trvanlivost a pomáhá vytvářet nepřilnavý povlak. Po použití očistěte vlhkým hadříkem.
Do úschovny
Do úschovny
Do úschovny
Do úschovny
Do úschovny
Do úschovny
Do úschovny
Do úschovny
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.