Litina udržuje teplo a udržuje jídlo horké na stole. Před prvním použitím je třeba nádobí podrobit procesu seasoningu- nádobí důkladně omyjte teplou mýdlovou vodou. Poté do litiny vetřete olej na vaření a pečte jej v troubě předehřáté na 200 °C 15 minut. Tento proces přispívá ke zrání povrchu litiny, což zvyšuje jeho trvanlivost a pomáhá vytvářet nepřilnavý povlak. Po použití nádobu očistěte vlhkým hadříkem.
Do úschovny
Litina zadržuje teplo a udržuje jídlo horké na stole. Před prvním použitím je třeba nádobí důkladně umýt teplou mýdlovou vodou. Poté do litiny vetřete olej na vaření a pečte jej vložením do trouby předehřáté na 200 ° na 15 minut. To zlepšuje (vyzrává) povrch litiny, což zvyšuje trvanlivost a pomáhá vytvářet nepřilnavý povlak. Po použití očistěte vlhkým hadříkem.
Do úschovny
Litina udržuje teplo a udržuje jídlo horké na stole. Před prvním použitím je třeba nádobí podrobit procesu seasoningu- nádobí důkladně omyjte teplou mýdlovou vodou. Poté do litiny vetřete olej na vaření a pečte jej v troubě předehřáté na 200 °C 15 minut. Tento proces přispívá ke zrání povrchu litiny, což zvyšuje jeho trvanlivost a pomáhá vytvářet nepřilnavý povlak. Po použití nádobu očistěte vlhkým hadříkem.
Do úschovny
Litina udržuje teplo a udržuje toplotu jídla na stole. Před prvním použitím nádobí důkladně umyjte teplou mýdlovou vodou. Poté do litiny vetřete olej na vaření a pečte jej vložením do trouby předehřáté na 200 °C na 15 minut. To zlepšuje povrch litiny, zvyšuje trvanlivost a pomáhá vytvářet nepřilnavý povlak. Po použití jej očistěte vlhkým hadříkem.
Do úschovny
Do úschovny
Litina udržuje teplo a udržuje jídlo horké na stole. Před prvním použitím je třeba nádobí podrobit procesu seasoningu- nádobí důkladně omyjte teplou mýdlovou vodou. Poté do litiny vetřete olej na vaření a pečte jej v troubě předehřáté na 200 °C 15 minut. Tento proces přispívá ke zrání povrchu litiny, což zvyšuje jeho trvanlivost a pomáhá vytvářet nepřilnavý povlak. Po použití nádobu očistěte vlhkým hadříkem.
Do úschovny
Do úschovny
Do úschovny
Litina zadržuje teplo a udržuje jídlo horké na stole. Před prvním použitím je třeba nádobí důkladně umýt teplou mýdlovou vodou. Poté do litiny vetřete olej na vaření a pečte jej vložením do trouby předehřáté na 200 ° na 15 minut. To zlepšuje (vyzrává) povrch litiny, což zvyšuje trvanlivost a pomáhá vytvářet nepřilnavý povlak. Po použití očistěte vlhkým hadříkem.
Do úschovny
Do úschovny
Do úschovny
Do úschovny
Do úschovny
Do úschovny
Do úschovny
Do úschovny
Do úschovny
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.