Leštičky na příbory – nutnost pro každou restauraci

V této kategorii výrobků jsme pro vás připravili profesionální leštičky příborů. Jedná se o cateringové stroje, které lze použít v jakékoliv provozovně bez ohledu na její velikost a počet obsluhovaných zákazníků. Velmi zajímavým řešením jsou takzvané “leštiče do sušičky”, které příbory nejen důkladně vysuší, ale také jim dodají lesk – bez skvrn a usazenin, které po sobě zanechává voda. Sterilizace příborů se obvykle provádí pomocí germicidní UVC lampy, která zaručuje maximální bezpečnost.

Co nabízejí leštičky příborů z naší nabídky?

Námi nabízené leštičky příborů jsou vyrobeny z odolných materiálů s dlouhou životností, takže jsou té nejvyšší kvality. Většina modelů používá nerezovou ocel, která má antikorozní vlastnosti, což znamená, že je odolná vůči vodě, vysokým i nízkým teplotám, chemikáliím, ale i všem druhům mechanického poškození, rozbití a dalším škodám. Zařízení se velmi snadno udržuje v dokonalé čistotě, což se projevuje ve vyšší efektivitě práce kuchařů a pomocného personálu.

Naše leštičky příborů jsou vybaveny bubnem kruhového tvaru, který zabraňuje zablokování příborů během provozu stroje. Proces sušení a leštění je plně automatizovaný, takže není nutná žádná další manipulace ze strany personálu.

číst dál >

Nabídka leštiček příborů v Gastromania.cz

Rádi bychom vás pozvali, abyste si prohlédli celou nabídku v našem internetovém obchodě Gastromania.cz. Nabízíme nejen leštičky na příbory, ale také další inovativní vybavení, příslušenství a pomůcky pro profesionální gastronomii. Neváhejte kontaktovat náš tým a přejeme vám úspěšný nákup!