Mikrovlnné trouby pro profesionální gastronomii

Mikrovlnné trouby jsou nepostradatelným spotřebičem v každé kuchyni – používají se v restauracích, barech, hotelových kuchyních, jídelnách, restauracích, bistrech a dalších stravovacích zařízeních. Jedná se o spotřebič, který využívá mikrovlny k ohřevu potravin a hotových pokrmů. Mikrovlnnou troubu vynalezl Percy Lebaron Spencer a první model se objevil v roce 1947. V sortimentu našeho internetového obchodu najdete mikrovlnné trouby v různých variantách a jsme přesvědčeni, že Vám naše široká nabídka usnadní výběr ideálního spotřebiče.

číst dál >

Mikrovlnné trouby v sortimentu Gastromania.cz

Na Gastromania.cz najdete vysoce kvalitní mikrovlnné trouby z odolných a pevných materiálů. K jejich výrobě se používá nerezová ocel, která má antikorozní vlastnosti a je odolná vůči vodě, vysokým a nízkým teplotám a poškození. Každá jednotka je vybavena praktickou rukojetí, která usnadňuje otevírání a zavírání komory. Rukojeť se nezahřívá, proto je používání našich mikrovlnných troub bezpečné. Nabízíme spotřebiče s různým výkonem (až do 1000 kW).

Proč investovat do našich mikrovlnných troub?

Především z toho důvodu, že spolupracujeme s nejlepšími výrobci z Polska a celého světa, kteří si zakládají na nejlepších materiálech a modernizaci produkce. Mezi tyto společnosti patří: STALGAST, SAMSUNG, BARTSCHER, HENDI, REDFOX, PAVONI a MENUMASTER. V každé fázi zpracování objednávky jsme Vám k dispozici a rádi poradíme a vyhovíme Vašim potřebám! Gastronomie je naší vášní, kterou pěstujeme již léta, a proto ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně, abychom splnili všechny jeho požadavky. Zaručujeme, že naše mikrovlnné trouby splní očekávání i těch nejnáročnějších klientů, kteří kladou důraz na kvalitu!

Podívejte se na naši nabídku – vysoce kvalitní mikrovlnné trouby!

Náš sortiment zahrnuje nejen mikrovlnné trouby špičkové kvality, ale také další inovativní kuchyňské spotřebiče, stroje, příslušenství a pomůcky, které lze využít v každém profesionálním gastronomickém zařízení. Tyto výrobky se vyznačují bezkonkurenční funkčností, kvalitou zpracování a spolehlivostí. Zveme Vás, abyste si prohlédli celou nabídku našeho internetového obchodu Gastromania.cz, a pokud máte jakékoli dotazy nebo připomínky k jednotlivým produktům, neváhejte se obrátit přímo na náš tým. Rádi Vám poradíme a nabídneme ta nejlepší řešení!