Mlýnky na pepř nejvyžší kvality

Mlýnky na pepř, sůl a jiné koření, které najdete v sortimentu našeho internetového obchodu Gastromania.cz – ty nejkvalitnější produkty, které jsou charakteristické pevnou, odolnou konstrukcí a zajímavým desingem.Všechny pomůcky byly vyrobeny z pevných a odolných materiálu, co je garancí toho, že budou sloužit léta! Jedná se o příslušenství,které můžete používat v profesionálních stravovacích zařízeních, ale také v domácnostech.

Mlýnky na pepř jsou používané v restauracích, barech, jídelnách, kantýnách ale taky v hotelových bufetech a cateringových firmách. Oplácí se je vlastnit ve vlastní kuchyni? Určitě ano! Je to skvělé řešení, které rychle a efektivně umožňuje mletí semen koření podle vašeho výběru. Díky tomuto řešení neztrácejí chuť ani vůni a připravené jídlo bude vždy aromatické a dokonale ochucené.

číst dál >

Mlýnky na pepř pro profesionalní gastronomií

Gastromania.cz od počátku své činnosti spolupracuje s nejlepšími výrobci z Polska i ze světa, čehož výsledkem jsou vybrané vybavení a příslušenství nejvyšší kvality, které splňují očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků. Díky využití nejlepších surovin a spotřebních materiálu a moderním řešením v každé fázi výroby zaujmou naše cateringové výrobky nejen svým designem, ale i solidním zpracováním. Mlýnky na pepř precizně rozemelou koření a potěší vás svou dlouhou životností!

Firmy, s kterýma spolupracujeme jsou na příklad: STALGAST, PEUGEOT, APS, CONTACTO, HENDI a LIDREWA. Jsme si jisti že budete spokojeni nejen kvůli mlýnku na pepř, ale i jiných kvalitních produktů! Náš obchod dbá na nejvyšší kvalitu, a proto vám vždy navrhneme ta nejlepší řešení, která jsou ideální pro vaše podnikání!

Mlýnek na pepř – jaké aspekty je třeba zvážit před nákupem?

Před nákupem konkrétního mlýnku je třeba se zaměřit na několik důležitých faktorů. Prvním z nich je typ napájení. Nejoblíbenějšími modely jsou ruční mlýnky na pepř, které jak ukazuje název, používa se pomocí síly. Jiným, novodobějším druhem jsou elektrické mlýnky na pepř, což jsou inovační, automatické stroje, kde velmi často jsme schopni vybrat sílu mletí- což velmi usnadňuje přípravu potravin.

Dalším duležitým faktorem na který nesmíme zapomnět je materiál, s kterého byly mlýnky na pepř vyrobeny. Náš sortiment výrobků je vyroben z porcelánu, akrylu, mosazi, ABS, nerezové oceli, dřeva, plexiskla, betonu nebo plastu. Výsledkem jsou mlýnky na pepř nejvyšší kvality, které zaujmou nejen svým zpracováním, ale také odolností a robustností! Při rozhodování o různých typech mlýnku měli byste vzít v úvahu také jejich rozměry, tj. výšku a průměr.

Mlýnky na pepř v sortimentu Gastromania.cz!

 V sortimentu Gastromania.cz můžete najít nejen kvalitní mlýnky na pepř, ale také jiné příslušenství, pomůcky, nábytek a doplňky pro profesionální gastronomií.  Mlýnek na pepř je k dostání v různých variantech, a to platí nejen pro rozměry nebo napájení, ale také pro barvu. Nabízené produkty můžete zakoupit v našem obchodě v mnoha různých barvách jako je: inbox, šedá, bíla, černé, průhledná, zelená, hnědá, červená, stříbrná, měděná, přírodní, ořechová, světle šedá nebo buková.

Srdečně zveme abyste se podívali na naší! Pokud byste měli jakékoliv otázky týčici se produktů nebo spolupráce s naší společností, pak nás neváhejte kontaktovat emailem nebo telefonicky. Jsme k vaší dispozici od pondělí do pátku v časovém rozmezí 8:00 – 16:00 a čekáme na vaše zprávy! Příjemné nakupování!