Mycí a čistící prostředky

Profesionální čisticí prostředky pro gastronomii – oslňují všude

Aby gastronomické zařízení uspělo, musí splňovat tři požadavky. Prvním z nich je atraktivní nabídka, která povzbudí hosty, aby (nejlépe častěji) využili Vaši gastronomickou nabídku. Druhým je estetická hodnota areálu, která zahrnuje i čistotu. A tímto způsobem přecházíme na třetí požadavek: skladování potravin a příprava jídel ve Vašich prostorách musí probíhat v čistých podmínkách, aby nebyli hosté vystaveni nebezpečí otravy nebo bakteriální infekce.

Výrobce
Cena bez DPH
od do
Objem
od do
Použité filtry: Odstranit filtry

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.