délka | 455 mm |
---|---|
šířka/hloubka | 335 mm |
výška | 275 mm |
příkon | 0.185 kW |
napětí: | 230 V |
průměr ostří | 190 mm |
max. tloušťka plátků | 15 mm |
max. rozměr krájení: | 200 mm |
váha | 10 kg |
materiál: | nerezová ocel, hliník |
Nářezový stroj vyrobený z eloxovaného hliníku, šnekový pohon. Součástí stroje je zařízení na broušení nože. Uložení stolu je vodorovné, hladký- teflon nůž, Model BI 1920 vhodný pro krájení sýrů – se speciální teflonovou úpravou nože.
Stolní kráječ na pečivo je moderní, odolné, efektivní, bezpečné a snadno použitelné zařízení, které splňuje nejvyšší standardy, kvalitu a bezpečnost. Je určen pro nepřetržitý provoz v pekárnách, stejně jako v obchodech, malých gastronomických podnicích a zařízeních hromadného stravování. Jedná se o kráječ s rovnými, svislými noži, který také perfektně krájí
pečivo velkých rozměrů – dlouhé i kulaté chleby.
Dodatečné informace:
- Výkon motoru 0,49 kW
- rozteč nožů tnoucích/ tloušťka řezu 16 mm
- Počet tnoucích nožů 26
- Doba krájení bochníku 7 sek. (dlouhé), 15 sek. (kulaté)
- Výdejnost: do 280 bochníků/hod.
- Plochá odkládací police
- Zásuvka pro sběr drobků
- Kola o průměru 75 mm, z toho dva s brzdou a blokací otáčení
Doplňkové vybavení:
- Skosná odkládací police
- Vyvyšující nohy
Do úschovny
Matrice pro těstoviny Spaghetti o průměru 2 mm, Bartscher 10197 vyrobena z bronzu. Nástavec o rozměrech 55×55×10 mm a hmotnosti 0,16 kg. Patří do strojku na výrobu těstovin Bartscher 101976
Do úschovny
Náhradní, vyměnitelné ostří na krájení hranolek – 11 milimetrů. Hodí se do stroje na krájení brambor od firmy Hendi, s katalogovým číslem 630402.
Do úschovny
Nakloněná úložná police pro volně stojící kráječ WKP. Vyrobená z nerezové oceli
Do úschovny
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.