Džbánky z nerezové oceli pro profesionální gastronomii

V této kategorii produktů naleznete inovativní džbánky z nerezové oceli, které jsou určeny profesionálním, ale i individuálním zákazníkům. Zboží je vhodné pro servírování teplých a studených nápojů, jako je například mléko, káva, kakao, kompot, nebo čaj. Jsou univerzální a zcela jistě splní všechna vaše očekávání. Uplatnění najdou v restauracích, mléčných barech, jídelnách a kuchyních, bufetech a dalších gastronomických zařízeních.

Díky použití nerezové oceli se džbánky prezentují velmi elegantně a budou ideální ozdobou na stole. Snadno je sladíte i s dalšími prvky nádobí a skla.

číst dál >

Proč je dobré nakoupit džbánky z nerezové oceli?

Především kvůli tomu, že nerezová ocel je velmi odolný materiál. Její hlavní výhodou je antikoroznost, tedy ochrana proti ničivým účinkům vnějších faktorů. To se týká mimo jiné vody, vysoké a nízké teploty a chemických látek. Džbánky z nerezové oceli Jsou odolné i proti potlučení a jiným mechanickým vlivům. Většinu výrobků lze umýt v profesionálních myčkách, což výrazně zlepšuje každodenní práci kuchařů a pomocného personálu.

Zboží je navíc opravdu univerzální a mají mnoho způsobů použití. Jejich klasický vzhled má mnoho příznivců, džbánky se prezentují velmi profesionálně.

Džbánky z nerezové oceli v různých provedeních!

Nabízíme džbánky z nerezové oceli v různých provedeních. Dostupné varianty se různí průměrem, objemem, nebo výškou, proto každý zde najde to co potřebuje. Naše firma spolupracuje s těmi nejlepšími dodavateli (STALGAST, SUNNEX, APS, CONTACTO, HENDI, nebo BAREQ), kteří jsou známí a oblíbení po celém světě!

Srdečně Vás zve, abyste se seznámili s celým sortimentem a v případě dotazů, či pochybností kontaktujte naše obchodní oddělení Gastromania.cz. Nalezne a pomůže Vám s výběrem přímo podle Vašich požadavků.