Nerezové vany jednokomorové – prohlédněte si všechny dostupně varianty!

Nerezové vany jednokomorové jsou nejlepším řešením pro menší stravovací prostory. I přes jednu komoru se ideálně osvědčí k mytí nádobí o větších rozměrech, jako jsou například plechy, hrnce, nebo pánve. Velmi často se používají i k mytí potravin a díky tomu, že k jejich výrobě byla použita nerezová ocel, je jejich udržení v dokonalé čistotě zcela bezproblémové.

číst dál >

Nerezové vany jednokomorové v nabídce Gastromania.cz!

Naše bohatá nabídka zahrnuje široký výběr jednokomorových nerezových van, které najdou uplatnění v restauracích, hotelech, cateringových firmách a dalších gastronomických zařízeních i v provozovnách na zpracování potravin. Můžete se rozhodnout pro model, který je v sortimentu Gastromania.cz nebo si objednat nábytek přímo na míru. Neřešíme jen prodej, ale i výrobu, proto připravíme design na míru podle potřeb zákazníka − z jakéhokoliv typu oceli a s potřebnou konfigurací.

Nerezové vany jednokomorové pro profesionály

Naše nerezové vany jednokomorové jedná se o nábytek, který se vyznačuje odolností a pevností. Jsou odolné proti ničivým vlivům vnějšího prostředí (mimo jiné vody, vysoké a nízké teploty) a také proti mechanickému poškození. Srdečně Vás zveme k seznámení s celou nabídkou, a pokud máte nějaké otázky, tak i ke kontaktu s našim týmem Gastromania.cz. Jsme otevřeni Vašim potřebám a rádi poradíme s nejlepším řešením. Pracujeme od pondělí do pátku v době od 8 do 16 hodin a v té době zůstáváme k dispozici. Přejeme úspěšný nákup!