Kotouč ke krájení nudliček DQ-3 od firmy HENDI s indexem 280423 s průměrem 20,5 cm je vyrobený z hliníku a nerezové oceli. Kotouč je se 2 noži. Nudličky mají tloušťku 3 mm. Kotouč je vhodný do krouhače s indexem 231807 a 231852.
Do úschovny
Disk k modelům: CL20, CL25, CL30 Bistro, R301, R301 Ultra, R402
Do úschovny
Kotouč Julienne 6×6 mm pro RG-100.
Do úschovny
Kotouč pro krouhání H3a, Bartscher 120311, vyrobený z ušlechtilé oceli a hliníku. Je to zásadní prvek pro kvalitní a snadné krouhání. Ostří krájí nudličky o tloušťce 3 mm. Rozměry kotouče: 204×204×13 mm.
Do úschovny
Disk ke krouhači zeleniny Titanium.
Do úschovny
Kotouč pro krouhání DQ8, Bartscher 120334. Je to zásadní prvek pro kvalitní a snadné krouhání. Ostří krájí nudličky o tloušťce 8 mm. Rozměry kotouče: 206×206×35 mm.
Do úschovny
Disk k modelům: R502, CL50, CL52, R502
Do úschovny
Disk k modelům: R502, CL50, CL52, R502
Do úschovny
Kotouč na krouhání zelí, ke kráječi KW350.
Do úschovny
Kotouč nudličkovací H – 2,5
Do úschovny
Pro krájení všech bulevnin, jako mrkve, kedluben, celeru, brambor, řepy atd.
Do úschovny
Pro krájení všech bulevnin, jako mrkve, kedluben, celeru, brambor, řepy atd.
Do úschovny
Pro krájení všech bulevnin, jako mrkve, kedluben, celeru, brambor, řepy atd.
Do úschovny
Pro krájení všech bulevnin, jako mrkve, kedluben, celeru, brambor, řepy atd.
Do úschovny
Pro zpracování syrových bulevnin, jako brambor, mrkve, kedluben, celeru, řepy atd.
Do úschovny
Pro zpracování syrových bulevnin, jako brambor, mrkve, kedluben, celeru, řepy atd.
Do úschovny
Pro zpracování syrových bulevnin, jako brambor, mrkve, kedluben, celeru, řepy atd.
Do úschovny
Pro zpracování syrových bulevnin, jako brambor, mrkve, kedluben, celeru, řepy atd.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.