délka | 530 mm |
---|---|
šířka/hloubka | 325 mm |
materiál: | polyester (PES) |
tvar: | obdélníkový |
povrch: | hladký |
Podnos polyesterový GASTRONORMA možno mýt v myčkách, hygienicky nezávadné. Po umytí a před stohováním nechat vysušit.
Gn 1/1 ( 530×325 MM), bílý
Do úschovny
Podnos na cukrovinky 50VP0708 vyráběný inovativní italskou společností Martellato byl navržen pro profesionální použití v cukrárnách, pekárnách a stravovacích zařízeních, jakož i pro amatérské milovníky sladkého pečení. Podnos je vyroben z vysoce kvalitního plastu, který je bezpečný pro práci s potravinami a snadno se čistí. Pomocí podnosu můžeme pečené výrobky elegantním a jednoduchým způsobem vystavit jak v cukrářské vitríně, tak i na stole. Podnos na cukrovinky 50VP0708 s rozměry 204×258×20 mm, černé barvy, má vysoký okraj, který zabraňuje sklouznutí výrobků z podnosu. Na individuální přání zákazníka je možné zakoupit podnos v jiné barvě nebo velikosti.
Do úschovny
Polypropylen. Vhodný do myček max. +80°C. Rozměr 32,5×53cm. Stohovatelný.
Do úschovny
Podnos ve tvaru trapézu z polyesteru vyztuženého skleněnými vlákny se zesílenými okraji. Lze mýt v myčce nádobí. Tepelná odolnost od -50 do +140 °C, odolnost vůči kyselinám, alkoholu a UV záření. Robustní a pevná konstrukce. Lze stohovat.
Do úschovny
Tác na servírování z polyprophylenu.
Do úschovny
Podnos polyesterový EURONORMA možno mýt v myčkách, hygienicky nezávadné. Po umytí a před stohováním nechat vysušit.
Do úschovny
Podnos polyesterový Special 4636 možno mýt v myčkách, hygienicky nezávadné. Po umytí a před stohováním nechat vysušit.
Do úschovny
Podnos polyesterový Hexagonal možno mýt v myčkách, hygienicky nezávadné. Po umytí a před stohováním nechat vysušit.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.