Ochranné rukavice pro gastronomii

V nabídce našeho internetového obchodu Gastromania.cz najdete profesionální rukavice pro gastronomii, které jsou nezbytnou součástí vybavení každé restaurace, baru, kavárny, pekárny, cukrárny apod. V této kategorii najdete ochranné rukavice pro gastronomii, jejichž hlavním úkolem je chránit před vysokými teplotami, které mohou dosahovat až několika set stupňů Celsia! Všechny naše výrobky jsou doplňky od známých a oblíbených výrobců, kteří používají materiály nejvyšší kvality – odolné a pevné materiály. Většina rukavic je navíc opatřena ochrannou vrstvou, která zaručuje ještě větší bezpečnost a účinnou ochranu proti popálení.

číst dál >

Kuchyňské rukavice pro gastronomii

Náš sortiment zahrnuje výrobky, které splňují všechny bezpečnostní normy, a zajišťují tak maximální ochranu. Kuchyňské rukavice pro gastronomii jsou ergonomické a jejich tvar dokonale padne do ruky, takže jejich používání je pohodlné a příjemné. Máme také výrobky odolné proti oděru a proříznutí. Tyto typy rukavic jsou ideální pro použití v obchodech, např. u pultů s masem, ale také v hotelech, stravovacích zařízeních a restauracích.

Pokud máte zájem o nákup profesionálních ochranných rukavic nebo jiných pomůcek a kuchyňského příslušenství, doporučujeme Vám seznámit se s nabídkou našeho internetového obchodu. V případě jakýchkoli dotazů nebo nejasností se obraťte přímo na náš tým!