Čtyřkomorová pec na pizzu Modular® o rozměrech 2070×1025×1500 mm je tím nejlepším řešením pro restaurace, bary, hotely, kavárny, čerpací stanice, samoobsluhy a další výdejní místa jídel i pro individuální zákazníky. Díky optimálnímu rozložení tepla a plně elektronické nezávislé regulaci teploty v horní a dolní zóně umožňuje rychlejší a rovnoměrnější proces pečení nejen pizzy, ale také všech druhů potravin. Funkce Turbo-start okamžitě zahřeje pec a duální časovač s alarmem (digitální verze) umožňuje nastavit čas pečení ručně nebo automaticky pro všechno pečení stisknutím jediného tlačítka. Pec vybavena 4 komorami. Šamotový deska je vyrobena ze speciální přírodní hlíny s jemnou strukturou (vytvářející malý proud vzduchu pod pizzou), pečlivě vypálená pro dosažení optimální pevnosti a pórovitosti. Pece mají extrémně odolná a snadno otevíratelná dvířka s vysoce kvalitními ložisky a prostorným sklem a dvě halogenové žárovky proti oslnění v každé komoře, což vám poskytuje vynikající viditelnost pro kontrolu pečení a při procesu vkládání a vyjmutí pizzy. Účinná izolace také zajišťuje nízkou okolní teplotu v blízkosti pece, což napomáhá k příjemnějšímu pracovnímu prostředí. Povrch z nerezové oceli je lesklý a leštěný. Spoje, jako jsou šrouby a nýty, jsou téměř neviditelné, což dodává pecím atraktivní vzhled. Navíc pec Modular® je vybavena digitálním nebo klasickým ovládacím panelem s displejem, ukazateli termostatu a funkcí Turbo-start, Servis funkcí, posuvnou policí z nerezové oceli, podstavcem s pevnými kolečky, odsávač pro připojení k místnímu ventilačnímu systému a kontrolky pro regulaci a nastavení ventilace.
Volitelné vybavení (za příplatek):
- Barvy Royal Gold nebo Phantom Black z leštěné nerezové oceli
- Možnost provedení ve verzi umožňující napájení na lodích nebo jachtách. Můžeme také dodat jakoukoli pec řady Modular® s napětím specifikovaným zákazníkem.
- Speciální verze 500°C/932 F° umožňující pečení speciálních druhů pizzy, jako je Napoli, pečivo nebo jiné výrobky, které vyžadují velmi vysoké teploty pečení.
- Verze pro pekárny (možnost páry)
- Stojan na základní, ale užitečné nástroje.
- Police na koření a olej.
- Vyšší komora na „kynutí“ pečiva.
- Bezkontaktní otevírání dveří.
- Další výsuvná police, kterou lze v závislosti na poloze první police namontovat těsně pod pec a vytvořit tak velkou multifunkční pracovní desku v podstavci, aby se vytvořila praktická výsuvná plocha, na které je možno ukládat krabice na pizzu.
Do úschovny
Čtyřkomorová pec na pizzu Modular® o rozměrech 1350×1125×1500 mm je tím nejlepším řešením pro restaurace, bary, hotely, kavárny, čerpací stanice, samoobsluhy a další výdejní místa jídel i pro individuální zákazníky. Díky optimálnímu rozložení tepla a plně elektronické nezávislé regulaci teploty v horní a dolní zóně umožňuje rychlejší a rovnoměrnější proces pečení nejen pizzy, ale také všech druhů potravin. Funkce Turbo-start okamžitě zahřeje pec a duální časovač s alarmem (digitální verze) umožňuje nastavit čas pečení ručně nebo automaticky pro všechno pečení stisknutím jediného tlačítka. Pec vybavena 4 komorami. Šamotový deska je vyrobena ze speciální přírodní hlíny s jemnou strukturou (vytvářející malý proud vzduchu pod pizzou), pečlivě vypálená pro dosažení optimální pevnosti a pórovitosti. Pece mají extrémně odolná a snadno otevíratelná dvířka s vysoce kvalitními ložisky a prostorným sklem a dvě halogenové žárovky proti oslnění v každé komoře, což vám poskytuje vynikající viditelnost pro kontrolu pečení a při procesu vkládání a vyjmutí pizzy. Účinná izolace také zajišťuje nízkou okolní teplotu v blízkosti pece, což napomáhá k příjemnějšímu pracovnímu prostředí. Povrch z nerezové oceli je lesklý a leštěný. Spoje, jako jsou šrouby a nýty, jsou téměř neviditelné, což dodává pecím atraktivní vzhled. Navíc pec Modular® je vybavena digitálním nebo klasickým ovládacím panelem s displejem, ukazateli termostatu a funkcí Turbo-start, Servis funkcí, posuvnou policí z nerezové oceli, podstavcem s pevnými kolečky, odsávač pro připojení k místnímu ventilačnímu systému a kontrolky pro regulaci a nastavení ventilace.
Volitelné vybavení (za příplatek):
- Barvy Royal Gold nebo Phantom Black z leštěné nerezové oceli
- Možnost provedení ve verzi umožňující napájení na lodích nebo jachtách. Můžeme také dodat jakoukoli pec řady Modular® s napětím specifikovaným zákazníkem.
- Speciální verze 500°C/932 F° umožňující pečení speciálních druhů pizzy, jako je Napoli, pečivo nebo jiné výrobky, které vyžadují velmi vysoké teploty pečení.
- Verze pro pekárny (možnost páry)
- Stojan na základní, ale užitečné nástroje.
- Police na koření a olej.
- Vyšší komora na „kynutí“ pečiva.
- Bezkontaktní otevírání dveří.
- Další výsuvná police, kterou lze v závislosti na poloze první police namontovat těsně pod pec a vytvořit tak velkou multifunkční pracovní desku v podstavci, aby se vytvořila praktická výsuvná plocha, na které je možno ukládat krabice na pizzu.
Do úschovny
Čtyřkomorová pec na pizzu Modular® o rozměrech 1125×905×1500 mm je tím nejlepším řešením pro restaurace, bary, hotely, kavárny, čerpací stanice, samoobsluhy a další výdejní místa jídel i pro individuální zákazníky. Díky optimálnímu rozložení tepla a plně elektronické nezávislé regulaci teploty v horní a dolní zóně umožňuje rychlejší a rovnoměrnější proces pečení nejen pizzy, ale také všech druhů potravin. Funkce Turbo-start okamžitě zahřeje pec a duální časovač s alarmem (digitální verze) umožňuje nastavit čas pečení ručně nebo automaticky pro všechno pečení stisknutím jediného tlačítka. Pec vybavena 4 komorami. Šamotový deska je vyrobena ze speciální přírodní hlíny s jemnou strukturou (vytvářející malý proud vzduchu pod pizzou), pečlivě vypálená pro dosažení optimální pevnosti a pórovitosti. Pece mají extrémně odolná a snadno otevíratelná dvířka s vysoce kvalitními ložisky a prostorným sklem a dvě halogenové žárovky proti oslnění v každé komoře, což vám poskytuje vynikající viditelnost pro kontrolu pečení a při procesu vkládání a vyjmutí pizzy. Účinná izolace také zajišťuje nízkou okolní teplotu v blízkosti pece, což napomáhá k příjemnějšímu pracovnímu prostředí. Povrch z nerezové oceli je lesklý a leštěný. Spoje, jako jsou šrouby a nýty, jsou téměř neviditelné, což dodává pecím atraktivní vzhled. Navíc pec Modular® je vybavena digitálním nebo klasickým ovládacím panelem s displejem, ukazateli termostatu a funkcí Turbo-start, Servis funkcí, posuvnou policí z nerezové oceli, podstavcem s pevnými kolečky, odsávač pro připojení k místnímu ventilačnímu systému a kontrolky pro regulaci a nastavení ventilace.
Volitelné vybavení (za příplatek):
- Barvy Royal Gold nebo Phantom Black z leštěné nerezové oceli
- Možnost provedení ve verzi umožňující napájení na lodích nebo jachtách. Můžeme také dodat jakoukoli pec řady Modular® s napětím specifikovaným zákazníkem.
- Speciální verze 500°C/932 F° umožňující pečení speciálních druhů pizzy, jako je Napoli, pečivo nebo jiné výrobky, které vyžadují velmi vysoké teploty pečení.
- Verze pro pekárny (možnost páry)
- Stojan na základní, ale užitečné nástroje.
- Police na koření a olej.
- Vyšší komora na „kynutí“ pečiva.
- Bezkontaktní otevírání dveří.
- Další výsuvná police, kterou lze v závislosti na poloze první police namontovat těsně pod pec a vytvořit tak velkou multifunkční pracovní desku v podstavci, aby se vytvořila praktická výsuvná plocha, na které je možno ukládat krabice na pizzu.
Do úschovny
Čtyřkomorová pec na pizzu Modular® o rozměrech 1480×905×1500 mm je tím nejlepším řešením pro restaurace, bary, hotely, kavárny, čerpací stanice, samoobsluhy a další výdejní místa jídel i pro individuální zákazníky. Díky optimálnímu rozložení tepla a plně elektronické nezávislé regulaci teploty v horní a dolní zóně umožňuje rychlejší a rovnoměrnější proces pečení nejen pizzy, ale také všech druhů potravin. Funkce Turbo-start okamžitě zahřeje pec a duální časovač s alarmem (digitální verze) umožňuje nastavit čas pečení ručně nebo automaticky pro všechno pečení stisknutím jediného tlačítka. Pec vybavena 4 komorami. Šamotový deska je vyrobena ze speciální přírodní hlíny s jemnou strukturou (vytvářející malý proud vzduchu pod pizzou), pečlivě vypálená pro dosažení optimální pevnosti a pórovitosti. Pece mají extrémně odolná a snadno otevíratelná dvířka s vysoce kvalitními ložisky a prostorným sklem a dvě halogenové žárovky proti oslnění v každé komoře, což vám poskytuje vynikající viditelnost pro kontrolu pečení a při procesu vkládání a vyjmutí pizzy. Účinná izolace také zajišťuje nízkou okolní teplotu v blízkosti pece, což napomáhá k příjemnějšímu pracovnímu prostředí. Povrch z nerezové oceli je lesklý a leštěný. Spoje, jako jsou šrouby a nýty, jsou téměř neviditelné, což dodává pecím atraktivní vzhled. Navíc pec Modular® je vybavena digitálním nebo klasickým ovládacím panelem s displejem, ukazateli termostatu a funkcí Turbo-start, Servis funkcí, posuvnou policí z nerezové oceli, podstavcem s pevnými kolečky, odsávač pro připojení k místnímu ventilačnímu systému a kontrolky pro regulaci a nastavení ventilace.
Volitelné vybavení (za příplatek):
- Barvy Royal Gold nebo Phantom Black z leštěné nerezové oceli
- Možnost provedení ve verzi umožňující napájení na lodích nebo jachtách. Můžeme také dodat jakoukoli pec řady Modular® s napětím specifikovaným zákazníkem.
- Speciální verze 500°C/932 F° umožňující pečení speciálních druhů pizzy, jako je Napoli, pečivo nebo jiné výrobky, které vyžadují velmi vysoké teploty pečení.
- Verze pro pekárny (možnost páry)
- Stojan na základní, ale užitečné nástroje.
- Police na koření a olej.
- Vyšší komora na „kynutí“ pečiva.
- Bezkontaktní otevírání dveří.
- Další výsuvná police, kterou lze v závislosti na poloze první police namontovat těsně pod pec a vytvořit tak velkou multifunkční pracovní desku v podstavci, aby se vytvořila praktická výsuvná plocha, na které je možno ukládat krabice na pizzu.
Do úschovny
Čtyřkomorová pec na pizzu Modular® o rozměrech 1835×905×1500 mm je tím nejlepším řešením pro restaurace, bary, hotely, kavárny, čerpací stanice, samoobsluhy a další výdejní místa jídel i pro individuální zákazníky. Díky optimálnímu rozložení tepla a plně elektronické nezávislé regulaci teploty v horní a dolní zóně umožňuje rychlejší a rovnoměrnější proces pečení nejen pizzy, ale také všech druhů potravin. Funkce Turbo-start okamžitě zahřeje pec a duální časovač s alarmem (digitální verze) umožňuje nastavit čas pečení ručně nebo automaticky pro všechno pečení stisknutím jediného tlačítka. Pec vybavena 4 komorami. Šamotový deska je vyrobena ze speciální přírodní hlíny s jemnou strukturou (vytvářející malý proud vzduchu pod pizzou), pečlivě vypálená pro dosažení optimální pevnosti a pórovitosti. Pece mají extrémně odolná a snadno otevíratelná dvířka s vysoce kvalitními ložisky a prostorným sklem a dvě halogenové žárovky proti oslnění v každé komoře, což vám poskytuje vynikající viditelnost pro kontrolu pečení a při procesu vkládání a vyjmutí pizzy. Účinná izolace také zajišťuje nízkou okolní teplotu v blízkosti pece, což napomáhá k příjemnějšímu pracovnímu prostředí. Povrch z nerezové oceli je lesklý a leštěný. Spoje, jako jsou šrouby a nýty, jsou téměř neviditelné, což dodává pecím atraktivní vzhled. Navíc pec Modular® je vybavena digitálním nebo klasickým ovládacím panelem s displejem, ukazateli termostatu a funkcí Turbo-start, Servis funkcí, posuvnou policí z nerezové oceli, podstavcem s pevnými kolečky, odsávač pro připojení k místnímu ventilačnímu systému a kontrolky pro regulaci a nastavení ventilace.
Volitelné vybavení (za příplatek):
- Barvy Royal Gold nebo Phantom Black z leštěné nerezové oceli
- Možnost provedení ve verzi umožňující napájení na lodích nebo jachtách. Můžeme také dodat jakoukoli pec řady Modular® s napětím specifikovaným zákazníkem.
- Speciální verze 500°C/932 F° umožňující pečení speciálních druhů pizzy, jako je Napoli, pečivo nebo jiné výrobky, které vyžadují velmi vysoké teploty pečení.
- Verze pro pekárny (možnost páry)
- Stojan na základní, ale užitečné nástroje.
- Police na koření a olej.
- Vyšší komora na „kynutí“ pečiva.
- Bezkontaktní otevírání dveří.
- Další výsuvná police, kterou lze v závislosti na poloze první police namontovat těsně pod pec a vytvořit tak velkou multifunkční pracovní desku v podstavci, aby se vytvořila praktická výsuvná plocha, na které je možno ukládat krabice na pizzu.
Do úschovny
Čtyřkomorová pec na pizzu Modular® o rozměrech 1250×1025×1500 mm je tím nejlepším řešením pro restaurace, bary, hotely, kavárny, čerpací stanice, samoobsluhy a další výdejní místa jídel i pro individuální zákazníky. Díky optimálnímu rozložení tepla a plně elektronické nezávislé regulaci teploty v horní a dolní zóně umožňuje rychlejší a rovnoměrnější proces pečení nejen pizzy, ale také všech druhů potravin. Funkce Turbo-start okamžitě zahřeje pec a duální časovač s alarmem (digitální verze) umožňuje nastavit čas pečení ručně nebo automaticky pro všechno pečení stisknutím jediného tlačítka. Pec vybavena 4 komorami. Šamotový deska je vyrobena ze speciální přírodní hlíny s jemnou strukturou (vytvářející malý proud vzduchu pod pizzou), pečlivě vypálená pro dosažení optimální pevnosti a pórovitosti. Pece mají extrémně odolná a snadno otevíratelná dvířka s vysoce kvalitními ložisky a prostorným sklem a dvě halogenové žárovky proti oslnění v každé komoře, což vám poskytuje vynikající viditelnost pro kontrolu pečení a při procesu vkládání a vyjmutí pizzy. Účinná izolace také zajišťuje nízkou okolní teplotu v blízkosti pece, což napomáhá k příjemnějšímu pracovnímu prostředí. Povrch z nerezové oceli je lesklý a leštěný. Spoje, jako jsou šrouby a nýty, jsou téměř neviditelné, což dodává pecím atraktivní vzhled. Navíc pec Modular® je vybavena digitálním nebo klasickým ovládacím panelem s displejem, ukazateli termostatu a funkcí Turbo-start, Servis funkcí, posuvnou policí z nerezové oceli, podstavcem s pevnými kolečky, odsávač pro připojení k místnímu ventilačnímu systému a kontrolky pro regulaci a nastavení ventilace.
Volitelné vybavení (za příplatek):
- Barvy Royal Gold nebo Phantom Black z leštěné nerezové oceli
- Možnost provedení ve verzi umožňující napájení na lodích nebo jachtách. Můžeme také dodat jakoukoli pec řady Modular® s napětím specifikovaným zákazníkem.
- Speciální verze 500°C/932 F° umožňující pečení speciálních druhů pizzy, jako je Napoli, pečivo nebo jiné výrobky, které vyžadují velmi vysoké teploty pečení.
- Verze pro pekárny (možnost páry)
- Stojan na základní, ale užitečné nástroje.
- Police na koření a olej.
- Vyšší komora na „kynutí“ pečiva.
- Bezkontaktní otevírání dveří.
- Další výsuvná police, kterou lze v závislosti na poloze první police namontovat těsně pod pec a vytvořit tak velkou multifunkční pracovní desku v podstavci, aby se vytvořila praktická výsuvná plocha, na které je možno ukládat krabice na pizzu.
Do úschovny
Čtyřkomorová pec na pizzu Modular® o rozměrech 1660×1025×1500 mm je tím nejlepším řešením pro restaurace, bary, hotely, kavárny, čerpací stanice, samoobsluhy a další výdejní místa jídel i pro individuální zákazníky. Díky optimálnímu rozložení tepla a plně elektronické nezávislé regulaci teploty v horní a dolní zóně umožňuje rychlejší a rovnoměrnější proces pečení nejen pizzy, ale také všech druhů potravin. Funkce Turbo-start okamžitě zahřeje pec a duální časovač s alarmem (digitální verze) umožňuje nastavit čas pečení ručně nebo automaticky pro všechno pečení stisknutím jediného tlačítka. Pec vybavena 4 komorami. Šamotový deska je vyrobena ze speciální přírodní hlíny s jemnou strukturou (vytvářející malý proud vzduchu pod pizzou), pečlivě vypálená pro dosažení optimální pevnosti a pórovitosti. Pece mají extrémně odolná a snadno otevíratelná dvířka s vysoce kvalitními ložisky a prostorným sklem a dvě halogenové žárovky proti oslnění v každé komoře, což vám poskytuje vynikající viditelnost pro kontrolu pečení a při procesu vkládání a vyjmutí pizzy. Účinná izolace také zajišťuje nízkou okolní teplotu v blízkosti pece, což napomáhá k příjemnějšímu pracovnímu prostředí. Povrch z nerezové oceli je lesklý a leštěný. Spoje, jako jsou šrouby a nýty, jsou téměř neviditelné, což dodává pecím atraktivní vzhled. Navíc pec Modular® je vybavena digitálním nebo klasickým ovládacím panelem s displejem, ukazateli termostatu a funkcí Turbo-start, Servis funkcí, posuvnou policí z nerezové oceli, podstavcem s pevnými kolečky, odsávač pro připojení k místnímu ventilačnímu systému a kontrolky pro regulaci a nastavení ventilace.
Volitelné vybavení (za příplatek):
- Barvy Royal Gold nebo Phantom Black z leštěné nerezové oceli
- Možnost provedení ve verzi umožňující napájení na lodích nebo jachtách. Můžeme také dodat jakoukoli pec řady Modular® s napětím specifikovaným zákazníkem.
- Speciální verze 500°C/932 F° umožňující pečení speciálních druhů pizzy, jako je Napoli, pečivo nebo jiné výrobky, které vyžadují velmi vysoké teploty pečení.
- Verze pro pekárny (možnost páry)
- Stojan na základní, ale užitečné nástroje.
- Police na koření a olej.
- Vyšší komora na „kynutí“ pečiva.
- Bezkontaktní otevírání dveří.
- Další výsuvná police, kterou lze v závislosti na poloze první police namontovat těsně pod pec a vytvořit tak velkou multifunkční pracovní desku v podstavci, aby se vytvořila praktická výsuvná plocha, na které je možno ukládat krabice na pizzu.
Do úschovny
Čtyřkomorová pec na pizzu Modular® o rozměrech 1810×1125×1500 mm je tím nejlepším řešením pro restaurace, bary, hotely, kavárny, čerpací stanice, samoobsluhy a další výdejní místa jídel i pro individuální zákazníky. Díky optimálnímu rozložení tepla a plně elektronické nezávislé regulaci teploty v horní a dolní zóně umožňuje rychlejší a rovnoměrnější proces pečení nejen pizzy, ale také všech druhů potravin. Funkce Turbo-start okamžitě zahřeje pec a duální časovač s alarmem (digitální verze) umožňuje nastavit čas pečení ručně nebo automaticky pro všechno pečení stisknutím jediného tlačítka. Pec vybavena 4 komorami. Šamotový deska je vyrobena ze speciální přírodní hlíny s jemnou strukturou (vytvářející malý proud vzduchu pod pizzou), pečlivě vypálená pro dosažení optimální pevnosti a pórovitosti. Pece mají extrémně odolná a snadno otevíratelná dvířka s vysoce kvalitními ložisky a prostorným sklem a dvě halogenové žárovky proti oslnění v každé komoře, což vám poskytuje vynikající viditelnost pro kontrolu pečení a při procesu vkládání a vyjmutí pizzy. Účinná izolace také zajišťuje nízkou okolní teplotu v blízkosti pece, což napomáhá k příjemnějšímu pracovnímu prostředí. Povrch z nerezové oceli je lesklý a leštěný. Spoje, jako jsou šrouby a nýty, jsou téměř neviditelné, což dodává pecím atraktivní vzhled. Navíc pec Modular® je vybavena digitálním nebo klasickým ovládacím panelem s displejem, ukazateli termostatu a funkcí Turbo-start, Servis funkcí, posuvnou policí z nerezové oceli, podstavcem s pevnými kolečky, odsávač pro připojení k místnímu ventilačnímu systému a kontrolky pro regulaci a nastavení ventilace.
Volitelné vybavení (za příplatek):
- Barvy Royal Gold nebo Phantom Black z leštěné nerezové oceli
- Možnost provedení ve verzi umožňující napájení na lodích nebo jachtách. Můžeme také dodat jakoukoli pec řady Modular® s napětím specifikovaným zákazníkem.
- Speciální verze 500°C/932 F° umožňující pečení speciálních druhů pizzy, jako je Napoli, pečivo nebo jiné výrobky, které vyžadují velmi vysoké teploty pečení.
- Verze pro pekárny (možnost páry)
- Stojan na základní, ale užitečné nástroje.
- Police na koření a olej.
- Vyšší komora na „kynutí“ pečiva.
- Bezkontaktní otevírání dveří.
- Další výsuvná police, kterou lze v závislosti na poloze první police namontovat těsně pod pec a vytvořit tak velkou multifunkční pracovní desku v podstavci, aby se vytvořila praktická výsuvná plocha, na které je možno ukládat krabice na pizzu.
Do úschovny
Čtyřkomorová pec na pizzu Modular® o rozměrech 2270×1125×1500 mm je tím nejlepším řešením pro restaurace, bary, hotely, kavárny, čerpací stanice, samoobsluhy a další výdejní místa jídel i pro individuální zákazníky. Díky optimálnímu rozložení tepla a plně elektronické nezávislé regulaci teploty v horní a dolní zóně umožňuje rychlejší a rovnoměrnější proces pečení nejen pizzy, ale také všech druhů potravin. Funkce Turbo-start okamžitě zahřeje pec a duální časovač s alarmem (digitální verze) umožňuje nastavit čas pečení ručně nebo automaticky pro všechno pečení stisknutím jediného tlačítka. Pec vybavena 4 komorami. Šamotový deska je vyrobena ze speciální přírodní hlíny s jemnou strukturou (vytvářející malý proud vzduchu pod pizzou), pečlivě vypálená pro dosažení optimální pevnosti a pórovitosti. Pece mají extrémně odolná a snadno otevíratelná dvířka s vysoce kvalitními ložisky a prostorným sklem a dvě halogenové žárovky proti oslnění v každé komoře, což vám poskytuje vynikající viditelnost pro kontrolu pečení a při procesu vkládání a vyjmutí pizzy. Účinná izolace také zajišťuje nízkou okolní teplotu v blízkosti pece, což napomáhá k příjemnějšímu pracovnímu prostředí. Povrch z nerezové oceli je lesklý a leštěný. Spoje, jako jsou šrouby a nýty, jsou téměř neviditelné, což dodává pecím atraktivní vzhled. Navíc pec Modular® je vybavena digitálním nebo klasickým ovládacím panelem s displejem, ukazateli termostatu a funkcí Turbo-start, Servis funkcí, posuvnou policí z nerezové oceli, podstavcem s pevnými kolečky, odsávač pro připojení k místnímu ventilačnímu systému a kontrolky pro regulaci a nastavení ventilace.
Volitelné vybavení (za příplatek):
- Barvy Royal Gold nebo Phantom Black z leštěné nerezové oceli
- Možnost provedení ve verzi umožňující napájení na lodích nebo jachtách. Můžeme také dodat jakoukoli pec řady Modular® s napětím specifikovaným zákazníkem.
- Speciální verze 500°C/932 F° umožňující pečení speciálních druhů pizzy, jako je Napoli, pečivo nebo jiné výrobky, které vyžadují velmi vysoké teploty pečení.
- Verze pro pekárny (možnost páry)
- Stojan na základní, ale užitečné nástroje.
- Police na koření a olej.
- Vyšší komora na „kynutí“ pečiva.
- Bezkontaktní otevírání dveří.
- Další výsuvná police, kterou lze v závislosti na poloze první police namontovat těsně pod pec a vytvořit tak velkou multifunkční pracovní desku v podstavci, aby se vytvořila praktická výsuvná plocha, na které je možno ukládat krabice na pizzu.
Do úschovny
Nabízíme čtyřkomorové pece na pizzu vyrobené nejlepšími výrobci uznávanými po celém světě. Spolupracujeme mimo jiné se společností PIZZA MASTER, která vyrábí špičkové spotřebiče různých výkonů a parametrů. Čtyřkomorové pece na pizzu této značky najdou uplatnění v provozovnách s různorodou poptávkou.
Zveme Vás k prohlédnutí celé nabídky, kterou jsme připravili. Řada zahrnuje čtyřkomorové pece na pizzu, které umožňují připravit až 32 pizz najednou. V nabídce najdete rovněž menší modely. Tyto pece jsou vyrobeny z odolných materiálů s dlouhou životností, mezi jinými z nerezové oceli, která má antikorozní vlastnosti. Pokud máte jakékoli dotazy nebo pochybnosti týkající se našeho sortimentu, obraťte se přímo na náš tým. Přejeme Vám úspěšný nákup!
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.