Ruční plničky klobás pro profesionální catering

Ruční plničky klobás jsou špičková zařízení pro profesionální gastronomii. Jsou povinnou součástí masných a potravinářských provozoven. Tyto přístroje umožňují rychlou a přesnou přípravu klobás a dalších tradičních lahůdek, které svou jedinečnou chutí a vůní jistě potěší všechny milovníky uzenin. Nabízíme plničky klobás z těch nejlepších materiálů.

číst dál >

Špičkové sekací lisy

V této kategorii výrobků najdete také sekací lisy, které výrazně zlepšují každodenní práci v kuchyni. Pomocí našich přístrojů můžete přesně vylisovat kousky masa – ideální pro přípravu kotlet. Používání sekacích lisů je jednoduché a bezpečné, a všechny naše produkty splňují hygienické a bezpečnostní normy. Pomůcky jsou vyrobeny z odolných a pevných materiálů, a snadno se je udržuje v čistotě.

Ruční lisy a plničky v širokém sortimentu Gastromania.cz!

Lisy a ruční plničky nejsou jediným, co můžeme našim zákazníkům nabídnout! Na Gastromania.cz je najdete profesionální gastronomické vybavení, příslušenství a pomůcky. Naše nabídka je určena jak profesionálním kuchařům, tak amatérům, a proto jsme si jisti, že si každý najde něco pro sebe!