délka | 750 mm |
---|---|
šířka/hloubka | 450 mm |
materiál: | silikon |
Silikonová cukrářská podložka 75×45 cm Silicopat 11, kterou vyrábí italská firma Silikomart je určena pro pečení sušenek, moučníků, k ochlazení čokolády a jiných surovin. Tento výrobek ocení hlavně každý tvořivý cukrář, ale přijde vhod také v pekárně, cukrářské výrobně, restauraci, hotelu, kavárně či cateringové firmě. Silikonová cukrářská podložka 13.011.00.0000 je vyrobena z prvotřídních materiálů, což zaručuje ty nejlepší výsledky, rychlou výrobu a jednoduché skladování. Garance odolnosti je od -60°C do +230°C.
Silikonová forma pro vytvoření krajkových ozdob a dekorací s nápisem Happy Birthday TRD16 vyrábí italská firma Silikomart v sérii Tricot Decor. Rozměry jsou 80×400×1,8 mm. Díky formě je možné vytvořit naprosto neobvyklé a unikátní dekorace z cukrové hmoty nebo čokolády. Ideální pro ozdobení dortu, dezertu nebo moučníků s potahovací hmotou. Hodí se různým gastronomickým provozovnám, cukrárnám, kavárnám, výrobním manufakturám ale i do domácnosti. Forma na cukrářské krajkové dekorace 33.096.20.0196 je vyrobena z prvotřídních materiálů a je perfektní pro práci s potahovací hmotou na bázi prášku nebo gelu od firmy Silikomart.
Do úschovny
Silikonová forma může být použitá v troubě, na perforované tácy na grilu, v mikrovlnných troubách a všech typu mrazniček. Teplotní odolnost od -60°C až +230°C. Ideální na přípravu čokolády, sladkosti, zákusků. S nepřilnavým povrchem a elastickými vlastnostmi, jsou výrobky správně tvarované a jsou lehce odnímatelné z formy bez obav ze zničení. Snadné na čištění, stačí umýt v teplé vodě s použitím houbičky nebo dát do myčky na nádobí.
Do úschovny
Cukrářská podložka 30T604014 je produktem italské společnosti Martellato. Najde své uplatnění v každé kuchyni – jak v profesionální cukrářské kuchyni, tak i v domácí. Podložka byla vyrobena ze silikonu nejvyšší kvality, který zabraňuje lepení produktu na podložku během zpracování. Je ideální pro přípravu dezertu semifreddo. Silikonová cukrářská podložka 30T604014 o rozměrech 400×600 mm má vzor s motivem květin a motýlů. Produkt se snadno skladuje a čistí.
Do úschovny
Podložka na éclairs perforovaná ECL20 byla vytvořena ve spolupráci s mistrem cukrovinek světové třídy Joakimem Pratem. K vytvoření formy byl použit nejkvalitnější silikon, který zajišťuje ergonomii a trvanlivost produktu. Mikrootvory umožňují rovnoměrné a optimální rozložení tepla, díky čemuž budou hotové výrobky dokonale upečeny na celém povrchu. Na podložce byly umístěny obrysy zákusků, jako jsou dezerty, díky nimž se aplikace těsta stala jednodušší a zkracuje se pracovní doba. Podložka na dezerty, perforované éclairs ECL20, celkové rozměry 600×400 mm, má 20 reliéfních vzorů v rozměrech 125×25 mm. Podložka se velmi snadno čistí – lze ji umístit do myčky. Díky své flexibilitě není jeho úložiště problém. Rohož je ideální pro práci v cukrárnách, pekárnách, restauracích a domácích kuchyních se sladkým pečivem.
Do úschovny
Okrajová folie na monoporce – 100 ks; 600×400 mm
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.