délka | 583 mm |
---|---|
šířka/hloubka | 384 mm |
výška | 2 mm |
materiál: | silikon |
rozměry cukroví: | 45 mm |
Cukrářská silikonová podložka s vyznačenými kolečky 35-45 mm, kterou vyrábí italská firma Silikomart je určena pro pečení makronek, sušenek, piškotových těst, pusinek nebo k tvarování čokolády, cukrové hmoty a jiných surovin. Podložka je dodatečně vyztužená skleněnými vlákny a kolečka mají naznačené tři různé průměry: 35, 40 a 45 mm. Tento výrobek ocení hlavně každý tvořivý cukrář, ale přijde vhod také v pekárně, cukrářské výrobně, restauraci, hotelu, kavárně či cateringové firmě. Silikonová pečící podložka 40.108.99.0000 je vyrobena z prvotřídních materiálů, což zaručuje ty nejlepší výsledky, rychlou výrobu a jednoduché skladování. Garance odolnosti je od -60°C do +230°C.
Silikonová cukrářská podložka 30TS002 je produktem italské společnosti Martellato. Najde své uplatnění jak v profesionální cukrářské kuchyni, tak i v běžné domácnosti. Podložka byla vyrobena ze silikonu nejvyšší kvality, který zabraňuje lepení podložky k dezertu. Silikonová podložka na rolády 30TS002 o rozměrech 360×163 mm má květinový vzor. Podložka se snadno skladuje a čistí.
Do úschovny
Silikonová cukrářská podložka s mikroperforací MICROMAT30, je produktem italské firmy Martellato a slouží na pečení korpusů, muffinů a dalších výrobků, které vyžadují dokonalou cirkulaci horkého vzduchu v troubě, který není narušem povrchem podložky. Podložka se hodí pro každého cukráře, pekaře, pro drobné i velké manufaktury na výrobu cukrovinek, ale také pro všechny kuchaře a pracovníky v hotelových kuchyních a v restauracích, v cateringových zařízeních a kavárnách. Silikonová cukrářská perforovaná podložka MICROMAT30 o rozměru 385×285 mm je vyrobená z kvalitních materiálů, proto je velmi odolná a snadno se skladuje i čistí. Odolnost vůči teplotám od +230°C do +446°C.
Do úschovny
Silikonová forma může být použitá v troubě, na perforované tácy na grilu, v mikrovlnných troubách a všech typu mrazniček. Teplotní odolnost od -60°C až +230°C. Ideální na přípravu čokolády, sladkosti, zákusků. S nepřilnavým povrchem a elastickými vlastnostmi, jsou výrobky správně tvarované a jsou lehce odnímatelné z formy bez obav ze zničení. Snadné na čištění, stačí umýt v teplé vodě s použitím houbičky nebo dát do myčky na nádobí.
Do úschovny
Cukrářská podložka 40-W151 je produktem italské společnosti Martellato. Najde své uplatnění jak v profesionální cukrářské kuchyni, tak i v běžné domácnosti. Podložka byla vyrobena ze silikonu nejvyšší kvality, který zabraňuje lepení produktu na podložku během zpracování. Silikonová cukrářská podložka 40-W151 o rozměru 400×200 mm má vzor s květinovým motivem. Produkt se snadno skladuje a čistí.
Do úschovny
Silikonová podložka na makronky SPV64MACARONS byla vytvořena italskou společností Pavoni, která je na trhu známá inovativní výrobou a nejvyšší kvalitou vyráběných produktů. Rohož je vyrobena ze skleněného vlákna a je z obou stran pokryta silikonovým povrchem. Teplotní rozsah, ve kterém lze rohož použít, je -40 ° C až + 280 ° C – to umožňuje univerzální použití formy, takže jediným faktorem omezujícím tvůrce sladkých dezertů je jejich vlastní představivost. Produkt se velmi snadno čistí a skladuje a díky nepřilnavému povrchu je práce mnohem jednodušší a rychlejší. Silikonová makaronová podložka SPV64MACARONS v rozměrech 585×385 mm má speciální jazýčky kulatého tvaru, díky nimž je rohož ideální pro vytváření makaronových dezertů. Výrobek se doporučuje pro použití v cukrárnách, pekárnách, restauracích a domácích kuchyních sladkého pečiva.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.