Vyrobená z polyamidu, teplotní odolnost až do 220°C, vysoce kvalitní. Ideální pro nepřilnavý povrch hrnce či pánve, ergonomická rukojeť.
Do úschovny
Vyrobená z polyamidu, teplotní odolnost až do 220°C, vysoce kvalitní. Ideální pro nepřilnavý povrch hrnce či pánve, ergonomická rukojeť.
Do úschovny
Vyrobená z polyamidu, teplotní odolnost až do 220°C, vysoce kvalitní. Ideální pro nepřilnavý povrch hrnce či pánve, ergonomická rukojeť.
Do úschovny
Obracečka v černém provedení s délkou 30 cm od firmy Paderno s indexem 325070. Jsou vyrobeny z odolného a zesíleného skleněného vlákna. Jsou vhodné do všech gastronomických zařízení a to nejen během přípravy, ale i při servírování. Lze jej mýt jak ručně, tak v myčce na nádobí. Jsou vysoce teplotně odolné, až do 220°C. Jelikož nejsou vyrobené z oceli či kovu jsou vhodné k používání i na teflonových površích. Výrobce zajišťuje kompatibilitu výrobků s normou PE číslo 1935/2004 týkající se materiálů a předmětů povolených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Použití do 210 stupňů, nerez 18/10 ( 2mm), nylon, obracečka
Do úschovny
Obracečka z šedého polyamidu pro pánve non-stick. Teplotní odolnost do +220°C.
Do úschovny
Lžíce perforovaná servírovací v černém provedení s délkou 32 cm od firmy Paderno s indexem 325030. Jsou vyrobeny z odolného a zesíleného skleněného vlákna. Jsou vhodné do všech gastronomických zařízení a to nejen během přípravy, ale i při servírování. Lze jej mýt jak ručně, tak v myčce na nádobí. Jsou vysoce teplotně odolné, až do 220°C. Jelikož nejsou vyrobené z oceli či kovu jsou vhodné k používání i na teflonových površích. Výrobce zajišťuje kompatibilitu výrobků s normou PE číslo 1935/2004 týkající se materiálů a předmětů povolených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.