Automat na šlehačku PRIMA 2 je kvalitní zařízení vyrobené italskou firmou TELME, které je vhodné pro malá a středně velká gastronomická zařízení. Zařízení udržuje smetanu při teplotě 4°C v chladící vnitřní nádrži. Smetana je stlačována v oválném bubnu s rotujícím karbonovým válcem. Rotační čerpadla šlehačkovače zpracovávají jemnou nebo hustou smetanu pro získání požadovaného typu šlehačky. Použité konstrukční řešení automatu zaručuje kvalitní našlehání šlehačky a vznik stabilní a pevné pěny šlehačky. Průhledné víko umožňuje stále kontrolovat množství smetany v nádrži. Vyjímatelná, nepřímo chlazená nádrž s objemem 2 litry udržuje smetanu v dokonalých podmínkách, aniž by došlo k vyvstávání tuku. Během výrobního procesu je možnost zařízení kdykoli pozastavit, snadno se vymývá a odpovídá potřebné hygieně. Výkon: 100 l/hod. Výrobce zajišťuje shodu výrobku s nařízením EP a Rady (ES) č. 1993/2004 o materiálech a výrobcích schválených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Beligická růžová čokoláda Ruby 47,5% Callets, 0,4 kg balení – CHR-R36RB12-E0-D94, je čokoláda s intenzivní ovocnou chutí a svěžích, ovocných tónech. Je vyrobená z rubínových kakaových bobů. Čokoláda Ruby RB1 neobsahuje žádná přidaná barviva ani ovocné příchutě. Její jedinečná barva a chuť vám umožní vytvářet unikátní kombinace a nacházet nové nápady na cukrovinky, koláče a dezerty. Pro její univerzální tekutost, je čokoláda RB1 vhodná pro širokou škálu využití, od tvarování a polévání až k výrobě pěny a dalších. K dosažení harmonické chuti mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Do úschovny
Belgická zlatá čokoláda 30,4% Callets™ 0,4 kg balení – CHK-R30GOLD-E0-D94. Tato karamelová čokoláda je vyrobená z kvalitních vybraných surovin, jako jsou karamelizovaný cukr a mléko, oplývá bohatými tóny karamelových bonbónů, másla, smetany a špetkou soli, které společně vytvoří úžasný zážitek. Potěšte se její bledě jantarovou barvou se zlatavým odstínem, kterou můžete použít prakticky všude. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická bílá čokoláda 28% Callets™ 0,4 kg balení – W2-E0-D94, je další originální receptura Octaafa Callebauta, která se stala oblíbenou čokoládou mnoha šéfkuchařů. Tato čokoláda je nejvíce belgická, protože se vyrábí hlavně z mléka krav pasoucích se na belgických pastvinách a cukru z místní cukrové řepy. Má skvělou chuť s výraznými tóny mléka, krému, karamelu a vanilky, které jsou v dokonalé rovnováze. W2 lze kombinovat se širokou škálou přísad a příchutí: od kyselých po hořké, od koření po bylinky a od ovoce až po pivo. Díky své střední tekutosti je vynikající všestrannou čokoládou. Používá se v čokoládových tabulkách, nebo prázdných figurkách a překvapuje krásným saténovým leskem a elegantní texturou. Můžete se na ni plně spolehnout při ochucování pěn, krémů, zmrzliny, nápojů a omáček. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická bílá čokoláda 28% Callets™, 1 kg balení, W2-E1-U68, je další originální receptura Octaafa Callebauta, která se stala oblíbenou čokoládou mnoha šéfkuchařů. Tato čokoláda je nejvíce belgická, protože se vyrábí hlavně z mléka krav pasoucích se na belgických pastvinách a cukru z místní cukrové řepy. Má skvělou chuť s výraznými tóny mléka, krému, karamelu a vanilky, které jsou v dokonalé rovnováze. W2 lze kombinovat se širokou škálou přísad a příchutí: od kyselých po hořké, od koření po bylinky a od ovoce až po pivo. Díky své střední tekutosti je vynikající všestrannou čokoládou. Používá se v čokoládových tabulkách, nebo prázdných figurkách a překvapuje krásným saténovým leskem a elegantní texturou. Můžete se na ni plně spolehnout při ochucování pěn, krémů, zmrzliny, nápojů a omáček. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická hořká čokoláda 54,5% Callets™, 1 kg balení, 811-E4-U71, je jednou z původních receptur Octaafa Callebaut, která se stala kultovní recepturou čokolád Callebaut, proslulou po celém světě. Stejně jako všechny výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobena z naší hlavní směsi Wieze. Pražení celých bobů zaručuje bohatou chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektně se hodí pro širokou škálu ingrediencí a je vhodná pro všechna využití, od cukrovinek až po sušenky, omáčky a nápoje. Pokaždé skvělé výsledky! Jednička šéfkuchařů bude fungovat v každé situaci. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická hořká čokoláda 54,5% Callets ™ 0,4 kg balení balení, 811-E0-D94, je jednou z původních receptur Octaafa Callebaut, která se stala kultovní recepturou čokolád Callebaut, proslulou po celém světě. Stejně jako všechny výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobena z naší hlavní směsi Wieze. Pražení celých bobů zaručuje bohatou chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektně se hodí pro širokou škálu ingrediencí a je vhodná pro všechna využití, od cukrovinek až po sušenky, omáčky a nápoje. Pokaždé skvělé výsledky! Jednička šéfkuchařů bude fungovat v každé situaci. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Doporučené kombinace:
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická mléčná čokoláda 33,6% Callets™ 0,4 kg balení – 823-E0-D94, je kultovní mléčná čokoláda preferovaná šéfkuchaři po celém světě. Vyznačuje se hlubokou, teplou barvou, hladkou texturou a sladkým karamelovým tónem. Tato velmi oblíbená čokoláda má plnou chuť a vynikající zpracovatelnost. Zkombinujte ji se širokou škálou silných kořeněných, ovocných, mléčných nebo likérových příchutí. Díky své všestranné tekutosti je efektivní v jakékoli aplikaci. Pro dokonale vyváženou a vyváženou chuť mícháme kakaové boby ze 3 různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghana a Ekvádor.
Doporučené kombinace:
skořice, vanilka, hřebíček, karadamon, mango, meruňka, citrón, koňak (Armagnac), grappa, Leffe Bond, makadamiový ořech, lanýžový olej, levandule
Doporučené použití:
Do úschovny
Belgická mléčná čokoláda 33,6% Callets™, 1 kg balení, 823-E4-U71, je kultovní mléčná čokoláda preferovaná šéfkuchaři po celém světě. Vyznačuje se hlubokou, teplou barvou, hladkou texturou a sladkým karamelovým tónem. Tato velmi oblíbená čokoláda má plnou chuť a vynikající zpracovatelnost. Zkombinujte ji se širokou škálou silných kořeněných, ovocných, mléčných nebo likérových příchutí. Díky své všestranné tekutosti je efektivní v jakékoli aplikaci. Pro dokonale vyváženou a vyváženou chuť mícháme kakaové boby ze 3 různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghana a Ekvádor.
Doporučené kombinace:
skořice, vanilka, hřebíček, karadamon, mango, meruňka, citrón, koňak (Armagnac), grappa, Leffe Bond, makadamiový ořech, lanýžový olej, levandule
Doporučené použití:
Do úschovny
Cukrářská silikonová podložka perforovaná Air Mat 300×400 mm, kterou vyrábí italská firma Silikomart je určena pro pečení sušenek, muffinů a jiných výrobků, které potřebují dokonalou cirkulaci vzduchu při pečení. Tento výrobek ocení hlavně každý tvořivý cukrář, ale přijde vhod také v pekárně, cukrářské výrobně, restauraci, hotelu, kavárně či cateringové firmě. Silikonová pečící podložka perforovaná 40.109.99.0000 je vyrobena z prvotřídních materiálů, což zaručuje ty nejlepší výsledky, rychlou výrobu a jednoduché skladování. Garance odolnosti je od -60°C do +230°C.
Do úschovny
Forma na koláč Tarte Ring je inovativní výrobek od italské firmy SILIKOMART. Forma je vyrobena z prvotřídních materiálů a je tak zaručena kvalita a pohodlné používání výrobku. Sada obsahuje 6 prstenů o průměru 80 mm, výšce 20 mm – vyrobené z nedeformovatelného kompozitního termoplastického materiálu, vhodného pro použití v troubě pro vytvoření koláčů o průměru 80 mm. Sada forem na koláče Tarte Ring 52.243.20.0165 je určena pro ty, kteří si dávají záležet na kvalitě a perfektních výsledcích při pečení. Prsten je nepřilnavý, nerezavějící, homogenní a tepelně stabilní. Díky nim lze jednoduše připravit dokonalé koláče.
Do úschovny
Silikonová forma na předkrmy o rozměru 300×200 mm je vyrobená italskou firmou Pavoni, s cílem o uplatnění v cateringu a stravovacích zařízeních. Materiál, ze kterého je forma vyrobená, je velmi ergonomický a odolný v teplotách od -60°C do +230°C, a proto ji lze používat v pekárenských pecích, konvektomatech, cukárenských pecích, v mrazácích i chladničkách a také v mikrovlnných troubách. Lze ji mýt v myčce na nádobí i v profesionálních myčkách s parní funkcí. Forma na předkrmy nebo malé dezerty má 10 otvorů o rozměru 84×38×2 mm s objemem 2 ml. Velmi originální tvar vyrobených dezertů je velmi vhodný na večírky a exkluzivní cateringové akce. Forma je vhodná na práci s želatinovou směsí, náplněmi, s těstem, se zmrzlinou a dalšími cukrářskými surovinami. Hodí se do cukráren, pekáren, dalších gastronomických zařízení a také do domácností. Silikonová forma Plume s katalogovým číslem GG028 je distribuována na českém trhu firmou Pavoni, jejímž jsme oficiálním partnerem v cukrárenském a restauračním odvětví. Uvedená cena je za jeden kus.
Do úschovny
Sada 50 plastových tyčinek na lízátka. Délka 120 mm, průměr 3,8 mm. Kód produktu Silikomart: 99.411.99.0001.
Do úschovny
Čokoládové tyčinky na pečení, 8 cm, 44%, 1,6 kg balení – TB-55-8-356, jsou vyrobené ze 100% tmavé čokolády. Tyto tyčinky na pečení kombinují intenzivní čokoládovou příchuť s maximálně pohodlným postupem pro zapékání. Stačí je zabalit do těsta a poté je nakrájet na kousky požadované velikosti. Jak chutnají? Intenzivní belgická tmavá čokoláda – bohatá na kakao, se silnou chutí. Jaká je jejich textura? V troubě se taví jako máslo a po vystydnutí produktů získávají zpět svou křehkost. To je to, co můžete očekávat od tyčinek na pečení Callebaut®. Jejich speciální receptura obsahuje méně kakaového másla, díky čemuž jsou odolné vůči teplotám v troubě až do 200°C a nepřiplaují se. Zabalte je a zapékejte a vaši zákazníci je budou milovat. Balení 1,6 kg obsahuje asi 300 tyčinek.
Do úschovny
Silikonová forma na moučníky, dezerty a zákusky Amorini, rozměry 63×65×39 mm, obsah 100 ml (velikost a obsah je uveden pro 1 kus dezertu). Formu vyrábí italská firma SILIKOMART v sérii CurveFlex. Je ideální k vytvoření 8 moučníků, dezertů či zákusků – ve tvaru srdce. Výsledek bude unikátní a nezapomenutelný. Forma je ideálním pomocníkem pro kavárny, cukrárny, různé gastronomické provozovny, cateringové firmy a také pro domácí pečení. Pomocí této formy je možné vytvořit neopakovatelné dezerty, které se budou vyjímat na honosných oslavách, banketech, dětských oslavách a také na Valentýnské párty, svatbě, ke dni žen či oslavě výročí. Forma na moučníky a dezerty 36.186.87.0065 je vhodná do myčky nádobí. Je odolná vůči chladu a zároveň vysoké teplotě v pečící či mikrovlnné troubě. Forma je vyrobená ze silikonu a to zaručuje krátkou dobu výroby a snadné řešení pro uchovávání. Garance odolnosti je od -60°C do +230°C.
Do úschovny
Silikonová forma na malé dezerty, o rozměrech 300×200 mm, vyrábí italská firma Pavoni, která směřovala tento produkt pro cateringový i restaurační segment. Použitý materiál je natolik kvalitní a ergonomický, že se vyznačuje neobvyklou odolností vůči různým teplotám v rozmezí od -60°C do +230°C. Proto jej lze bez problémů používat v troubách, konvektomatech, cukrářských pecích, šokerech a dalších rychle zchlazovacích zařízeních, mrazničkách a také mikrovlnných troubách. Možnosti jsou skutečně neomezené. Formu lze velmi jednoduše čistit a je vhodná do profesionálních myček nádobí s napařováním. Forma na dekorace, chuťovky a malé dezerty má 8 důlků ve tvaru plástve, o rozměrech 67,5×60,5×2 mm, objemu 2 ml. Neobvykle originální a zajímavý tvar zaručuje široké využití formy pro přípravu pochoutek na různé oslavy, exkluzivní cateringové večírky apod. Ideální pro práci s různými hmotami, nádivkami a náplněmi na bázi želatiny, těsty, zmrzlinou a mnohými jinými surovinami. Forma je vhodná pro profesionální cukrárny, pekárny, gastronomické provozovny a také domácí kuchyně amatérských cukrářů. Formu Honeycomb s katalogovým číslem GG047S, distribuujeme v rámci celé České Republiky, jako oficiální partner firmy Pavoni v segmentu vybavení pro cukrářský a restaurační provoz. Uvedená cena je za 1 kus.
Do úschovny
Cukrářská podložka TEFLONPAT od italské firmy Martellato si najde své místo v každé kuchyni – jak té profesionální, kde se tvoří umělecká díla, tak i domácí, kde se peče pro radost. Je vyrobena z velmi kvalitního teflonu, který je známý svým absolutně nepřilnavým povrchem. Cukrářská podložka TEFLONPAT o rozměrech 60×40 cm a je snadná na údržbu a skladování.
Do úschovny
Mléčná čokoláda do čokoládové fontány, 37,8%, 2,5 kg balení – CHM-N823FOUNE4-U71 má vysoký obsah kakaa a vysoký obsah kakaového másla. Existuje pro zákazníky větší potěšení než namáčení ovoce, drobného pečiva nebo marshmallows do tekuté lahodné čokolády? Mléčná čokoláda do fontán je skvělá pro hýčkání zákazníků smetanově-karamelovou mléčnou čokoládou Callebaut®. Callebaut® obohacuje recepty z čokolády do fontány o extra máslo, aby byla zajištěna tekutost čokolády ve fontáně a fondue po delší dobu.
Do úschovny
Výroba zmrzliny je již několik let velmi oblíbenou a trendy záležitostí. Ne-li v každém, i tom nejmenším městečku, je alespoň jeden gastronomický podnik, který se o tuto oblíbenou pochoutku pokouší, a svým zákazníkům ji hrdě nabízí. Nejčastěji se takové body nacházejí v přímořských městech, a na místech, která jsou velmi zaměřená na cestovní ruch. Základní zařízení, která jsou při výrobě zmrzliny absolutní nutností, jsou pasterizátory a výrobníky zmrzliny (freezer). Tyto výrobky mají příslušné certifikáty a splňují veškeré požadavky a normy, díky nimž jsou zcela bezpečné a vhodné pro přímý kontakt s potravinami. Můžeme se také setkat s přístroji pro řemeslnou zmrzlinu – připravenou podle jedinečné receptury. Také zařízení na italskou zmrzlinu a dávkovače pro řemeslnou zmrzlinu. Výroba zmrzliny není příliš složitý proces, potřebujete pouze odpovídající vybavení, zařízení a stroje, bez kterých by celý proces byl velmi náročný.
V potravinářském výrobním průmyslu najdeme výrobu zmrzliny, najdeme také výrobu vlastní čokolády a čokoládových výrobků. Produkce čokolády vyžaduje vhodné kvalifikace, znalosti a dovednosti, ale také odpovídající vybavení, pomůcky a příslušenství. Prvním důležitým segmentem takového vybavení jsou stroje na výrobu čokolády, jako například dražovací stroj, temperovací stroje, stroje na výrobu lanýžů a pralin, strunové kráječe čokolády (kytara) a moučníků a stroje na potahování čokoládou. Samotná zařízení však nejsou vše, co budete pro svůj podnik potřebovat! Je také velmi důležité vybavit Vaši provozovnu užitečným příslušenstvím, jako jsou: ohřívače čokolády, čokoládové fontány, formy na čokoládu (formy na pralinky a lanýže, formy na čokoládové tyčinky, formy na čokoládové tabulky, formy na čokoládové figurky, dekorace, čokoládová lízátka atd.), obaly a stojany na pralinky a čokoládové výrobky, a také obtiskové fólie na čokoládu. Na trhu je opravdu široký výběr různých praktických a zajímavých pomůcek, které Vám zjednoduší Vaši práci a Vaše čokoládové výrobky budou zkrátka neodolatelné!
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.