Kategorie Pracovní nerezové stoly se šuplíky a skříňkou | Gastromania.cz poskytuje široký výběr nerezových pracovních stolů a ploch se zásuvkami, skříňkou a policí. Vyrábíme na míru podle potřeb klienta. Ideální pro profesionální kuchyně a stravovací zařízení. Navrhujeme, vybavujeme a servisujeme restaurace, hotely, jídelny, školy, školky, cukrárny,řeznictví a masny veškerým gastronomickým a jiným potřebným příslušenstvím.

číst dál >

Nerezové stoly se zásuvkami, skříňkou a policí

Kategorie nerezové stoly se zásuvkami, skříňkou a policí představuje široký výběr stolů a nerezových desek se zásuvkami, skříňkou a policí pro profesionální gastronomii. Tyto výrobky jsou ideální pro všechny kuchyně – restaurace a hotely, ale i cateringové společnosti a další stravovací zařízení. V našem sortimentu najdete prvotřídní výrobky, které se vyznačují nejen použitím nejlepších surovin, ale také precizním a přesným zpracováním s důrazem na každý detail. V závislosti na potřebách a očekáváních našich zákazníků přijímáme také objednávky na individuální zakázky – podle Vašich představ a návrhu. Těšíme se na spolupráci s Vámi!

Stoly se zásuvkami, skříňkou a policí

Stoly se zásuvkami, skříňkou a policí jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli. Nerezová ocel se velmi často používá v gastronomii, především díky svým neobvyklým vlastnostem. Jedná se o antikorozní materiál – odolný vůči škodlivým vnějším vlivům, jako je mimo jiné voda, vysoké a nízké teploty. Tím však jeho výhody nekončí, protože materiál je také trvanlivý a odolný vůči mechanickému poškození. Nerezová ocel se velmi snadno udržuje v čistotě, a proto jsou stoly se zásuvkami, skříňkou a policí v naší nabídce výrobky nejvyšší kvality.

Nerezový stůl se zásuvkami, skříňkou a policí

Doporučujeme Vám seznámit se s nabídkou našeho obchodu, která zahrnuje nejen nerezové stoly se zásuvkami, skříňkou a policí, ale také další jedinečné doplňky, vybavení a nábytek pro profesionální gastronomii. Naše společnost se již léta zabývá projektováním, vybavováním a servisem stravovacích zařízení a ráda Vám navrhne nejlepší řešení. Nerezový stůl se zásuvkami, skříňkou a policí je k dispozici v mnoha různých velikostech, aby si každý z našich zákazníků mohl vybrat ten správný produkt. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte přímo kontaktovat a přejeme Vám příjemné nakupování.