Profesionální barmanské mixéry jsou odolná zařízení přizpůsobená každodennímu intenzivnímu používání. Umožňují bleskové mixování a drcení mnoha druhů produktů. Každý den si musí poradit nejen s mixováním měkkého ovoce, ale také s mletím tvrdší zeleniny a drcením kostek ledu. Některé díly však musí být vyměňovány kvůli opotřebení, poškození nebo nesprávnému použití.

číst dál >

Náhradní díly

Většina zařízení určených pro komerční každodenní používání umožňuje snadno vyměnit základní díly. Výrobci profesionálního gastronomických zařízení zajišťují dobrý servis a dostupnost nejčastěji vyměňovaných dílů. Díky možnosti výměny jednoho prvku se vyhýbáme nutnosti investovat do nového zařízení. Nejčastěji nahrazované jsou nádoby (džbány) a víka, které jsou při svižné obsluze nejzranitelnější vůči poškození. Intenzivní používání zařízení přirozeně vede k opotřebování materiálů. Stěny nádoby jsou matné a některé mixované produkty způsobují nevzhledné zabarvení. V tomto případě se vyplatí vybrat nové zařízení.

Další příslušenství

Náhradní nádoby pro mixéry jsou užitečné nejen v případě poškození. Jsou nezbytné při použití jednoho zařízení, kdy chceme rychle smíchat několik různých produktů nezbytných k dokončení objednávky. Díky správnému množství dalších nádob eliminujeme potřebu častého mytí a přelévání mixovaných produktů do jiných nádob. Náhradní nádoby pro mixéry lze také použít jako nádobí pro chlazení hotových výrobků nebo pro krátkodobé skladování před dalším zpracováním.

Pokud je mixér často používán a chceme zachovat dokonalou čistotu zařízení a efektivní zákaznický servis, vyplatí se investovat do profesionální myčky. Proces mytí, který probíhá v uzavřeném okruhu, zaručuje rychlé a důkladné vyčištění nádoby.