Sady čtyřpolicových regálu

V sortimentu Gastromania.cz najdete ty nejkvalitnější sady čtyřpolicových regálu. Produkty byly vyrobeny z nejkvalitnějších, pevných a odolných materiálu ( jsou vyrobeny z hliníku a polyethylenu), což dokazuje jejich vysokou kvalitu a spolehlivost. Sady čtyřpolicových regálu se skvělé hodí v kuchyních, chladírnách a skladech potravin. Zveme vás, aby jste se podívali na naší nabídku. Je tady taky možnost objednat produkty které nejsou v našem sortimentu- v této věci nás prosím kontaktujte přímo.

číst dál >

Čtyřpolicové regály pro profesionální catering

Sady čtyřpolicových regálu , které jsou v našem obchodě, jsou zárukou nejen nejlepších materiálů, ale také výjimečně stabilní konstrukce. Je to důležité, zvlášť když chceme maximálně využít celou plochu a potřebujeme pevnou a trvalou cateringové přislušenství. Většina modelů nabízí výškově nastavitelné police, které lze snadno upravit, a také nastavitelné nožičky. Sady čtyřpolicových regálu je velmi lehké udržet v čistotě, což má dobrý vliv na výsledky práce kuchařů a pomocného personálu.

Sady čtyřpolicových regálu

Naše čtyřpolicové regály pro profesionální gastronomii byly vyrobeny těmi nejlepšími! Od začátku naší činností pracujeme s profesionálámi a milovníkami těch nejlepších gastronomických řešení, proto koupě produktu v našem obchodě je investicí na dlouhá léta. Spolupracujeme m.j. s firmou Hendi, Bartscher, Edenox i Cheffy a jinými. Zveme vás, aby jste se podívali na naší nabídku !