Sada třipolicových regálu

V rozsáhlé nabídce našeho internetového obchodu Gastromania.cz najdete ty nejkvalitnější sady třipolicových regálu, které jsou vyrobeny z jakostních hliníkových a polyethylenových materiálů.Třipolicové regály jsou ideální pro profesionální stravovací zařízení – kuchyně, chladničky a myčky a ve skladech potravin. Jejích pevná konstrukce garantuje zcela bezpečnou úschovu kuchyňských pomůcek a náčiní, a taky potravinářských produktů.

číst dál >

Sada třipolicových regálu pro profesjonální catering

Nabízíme třipolicové regály k dispozici v mnoha variantách – s různou výškou a šířkou, aby každý náš zákazník našel pro svoje zařízení produkty, které splní jeho požadavky, a vyhoví každodenním potřebám. Všechny modely jsou naprosto bezpečné, a hodí se ke kontaktu s jídlem a potravinářskými výrobky. Většina z nich je vybavena dodatečným nastavením polic, které vám umožní regál zcela přizpůsobit.

Třipolicové regály – zkontroluj naší nabídku!

V našem sortimentu nemáme pouze třipolicové regály pro profesionální catering, ale také jiné kvalitní přístroje, stroje, pomůcky a gastronomické příslušenství. Naše nabídka je zaměřena pro profesionální klienty, ale i pro individuální, kteří hledají inovační řešení pro svoje domácí kuchyně.Srdečně vás zveme, k seznámením se s celým naším sortimentem, a pokud máte jakékoliv otázky nebo nejasnosti, k přímému kontaktu!