Čínský nůž- sekáček, Satake Tomoko, 18 cm
Čínský sekáček, se v asijské kuchyni používá každý den ke krájení různých potravin a slouží jako kuchařský nůž. Má pevnou, ale relativně tenkou čepel, takže byste s ní neměli sekat kosti ani mražené jídlo. Široký, ostrý nůž je dokonalým nástrojem pro úkoly, jako je krájení zeleniny, porcování drůbeže, krájení syrového masa a drcení česneku nebo zázvoru.
Technické údaje:
Čepel – ocel 420J2
Rukojeť – přírodní dřevo
Tvrdost – 56 HRC +/- 1
Celková délka -28,7 cm
Délka čepele – 18 cm
Šířka čepele – 8,3 cm
Tloušťka čepele – 2,1 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný
Hmotnost – cca 288 g
Do úschovny
Satake Tomoko kuchyňský nůž na pečivo, 20 cm
Speciální, kuchyňský nůž je určen na krájení všech druhů pečiva. Díky velmi ostré čepeli si nůž hravě poradí s čerstvým, křupavým pečivem. Dlouhá čepel umožňuje rozkrojit ty největší bochníky chleba, aniž by rozmačkal nadýchané těsto uvnitř.
Technické parametry:
Ostří – ocel 420J2
Tvrdost – 56 HRC +/- 1
Celková délka – 32,6 cm
Délka čepele – 20 cm
Šířka čepele – 3 cm
Tloušťka čepele – okolo 1,1 mm
Váha – okolo 75 g
Kuchyňské nože Satake Tomoko jsou skvělým řešením pro příznivce ekonomického řešení při každodenní práci v kuchyni. Těžká čepel nožů je vyrobená z vysoce uhlíkové, nerezové oceli 420J2, která je velmi odolná proti korozi a snadno se brousí. Jednoduchá dřevěná rukojeť je příjemná na dotek. Nože z této série se snadno udržují a perfektně plní ty nejzákladnější úkoly v každé kuchyni. Pro milovníky japonských nožů, je cena za tyto nože velmi dostupná.
Do úschovny
Nůž šéfkuchaře Tsuhime Black Satake 18 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, filírování a sekání nejrůznějších pokrmů. Protože má ostrý hrot, lze jej také použít k oddělení masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb, je-li to potřeba. Čepel s optimální délkou umožňuje řezat větší plochy a zaručuje plnou kontrolu nad nožem. Kvalitní kuchařský nůž je nepostradatelnou součásti výbavy každého kuchaře. Titanová vrstva pokrývající čepel je netoxický kov, díky čemuž nakrájené jídlo zůstává chemicky neutrální.
Technické údaje:
Čepel – molybden vanadiová ocel s černým titanovým povlakem
Rukojeť – kaštanové dřevo s plastovým prstencem
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 33,8 cm
Délka čepele – 18,3 cm
Šířka čepele – 3,9 cm
Tloušťka čepele – 1,8 mm
Způsob ostření – oboustranný
Hmotnost – cca 108 g
Do úschovny
Nůž S/D Satake Sashimi Yanagiba, levý 27 cm
Sashimi nůž (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá k řezání čerstvých filé na téměř průhledné plátky. Je ideální pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů z velmi jemných surovin. Dlouhá, úzká a tuhá čepel zajišťuje pečlivou přesnost a jednostranné broušení zajišťuje čistý řez. Nejlepší způsob, jak používat nůž Yanagi, je plynulý pohyb v jednom směru: směrem k sobě. Určeno pro leváky.
Technické údaje:
Čepel – ocel 420J2
Tvrdost – 56 HRC +/- 1
Celková délka – 40,7 cm
Délka čepele – 27 cm
Šířka čepele – 2,3 cm
Tloušťka čepele – cca 3 mm
Hmotnost – cca 120 g
Do úschovny
Satake Satoru kuchyňský nůž Nakiri 16 cm
Japonský nůž je určen na krájení bylinek a zeleniny. Tenká, obdelníková čepel je schopna krájet skoro průhledné plátky (metoda katsura-muki) a díky své velikosti s ní můžete nakrájené suroviny rovnou přenášet do salátu nebo přímo na pánev. Rovná čepel se používá především na svislé krájení za pomocí různých technik, jako je např. julienne a chiffonade.
Technické parametry:
Ostří – molybden-vanadová ocel
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 29,7 cm
Délka čepele – 16 cm
Šířka čepele – 4,8 cm
Tloušťka čepele – okolo 1,7 mm
Váha – okolo 175 g
Kuchyňské nože Satake Satoru nabízí svým uživatelům skvělou kvalitu za optimální cenu. Odolná čepel je vyrobená ze silné nerezové oceli s přídavkem molybdenu, který zvyšuje životnost nože a odolnost proti korozi. Nýtovaná rukojeť z hladkého bakelitu plněného dřevěnou dření ,je odolná proti poškrábání a vysokým teplotám. Nože z této série jsou pevné, vyvážené a jsou ideální pro každodenní práci v kuchyni.
Do úschovny
Sada 2 kuchyňských nožů v dřevěném pouzdře
Jde o tradiční dřevěné balení, které se ideálně hodí jako dárek pro každého milovníka vaření. Nože jsou vyrobeny z oceli 420J2, která je kalená do tvrdosti 56 HRC a jsou ideální pro použití v domácnosti. Na přání zákazníka lze také vyrobit personalizovanou rytinu, která můž připomínát zajímavou vzpomínku ze života.
Profesionální kuchyňský nůž Santoku, 17 cm
Ostří – molybden-vanadová ocel
Tvrdost – 56-58 HRC +/-1
Celková délka – 30,5 cm
Délka čepele – 17 cm
Šířka čepele – 4,7 cm
Tloušťka čepele – okolo 1,8 mm
Váha – okolo 150 g
Japonský kuchyňský nůž Nakiri, 16 cm
Rukojeť – dřevo Pakka
Ostří – ocel 420J2
Tvrdost – 56 HRC +/-1
Celková délka – 29,8 cm
Délka čepele – 16 cm
Šířka čepele – 4,8 cm
Tloušťka čepele – okolo 1,8 mm
Váha – okolo 150 g
Do úschovny
Nůž Satake Satoru Santoku Bunka, 17 cm
Všestranný japonský kuchyňský nůž určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přenášení nakrájených potravin do salátové mísy nebo pánve a je také vhodná k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje nárazu kloubů o desku. Díky svým velkým rozměrům je nůž ideální pro krájení velkého ovoce a zeleniny, jako je meloun, cuketa nebo zelí.
Technické údaje:
Čepel – molybden vanadiová ocel
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 30,0 cm
Délka čepele – 17,0 cm
Šířka čepele – 4,8 cm
Tloušťka čepele – 2,2 mm
Hmotnost – cca 170 g
Kuchyňské nože Satake Satoru nabízejí uživatelům optimální poměr ceny a kvality. Odolné čepele jsou vyrobeny ze silné nerezové oceli s přídavkem molybdenu, který zvyšuje jejich životnost a odolnost proti korozi. Nýtované rukojeti jsou vyráběny z hladkého bakelitu s výplní z dřevité moučky, která je odolná proti poškrábání a vysokým teplotám. Nože této řady jsou pevné, vyvážené a jsou ideální pro každodenní práci.
Do úschovny
Nůž na ovoce Satake, v dřevěném pouzdře
Jednoduchý nůž na ovoce vyrobený z oceli 420J2, perfektně se hodí pro loupání a krájení ovoce. Je vybaven dřevěným pouzdrem, které zajišťuje ochranu čepele, takže se skvěle hodí do přírody, na tábor nebo na výlet.
Technické údaje:
Čepel – ocel 420J2
Rukojeť – třešňové dřevo s plastovým kroužkem
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 19,5 cm
Délka čepele – 9,5 cm
Šířka čepele – 2,1 cm
Tloušťka čepele – 1,0 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný řez
Hmotnost v pouzdře / bez – 33/24 g
Do úschovny
Nůž šéfkuchaře Satake Saku Magoroku, 21 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, filírování a sekání nejrůznějších pokrmů. Protože má ostrý hrot, lze jej také použít k oddělení masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb, je-li to potřeba. Čepel s optimální délkou umožňuje řezat větší plochy a zaručuje plnou kontrolu nad nožem. Kvalitní kuchařský nůž je nepostradatelnou součásti výbavy každého kuchaře.
Technické údaje:
Čepel – molibden vanadiová ocel
Rukojeť- magnolie, plastový prstenec
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 34 cm
Délka čepele – 21,3 cm
Šířka čepele – 4,6 cm
Tloušťka čepele – cca 1,6 mm
Způsob ostření- oboustranný
Hmotnost – cca 115 g
Do úschovny
Satake S/D kuchyňský nůž Yanagi Sashimi, 27 cm
Nůž na sashimi (Yanagi) je typický japonský nůž, určen hlavně na krájení čerstvých ryb na tenké, takřka průsvitné plátky. Je ideální na přípravu sushi, rybího carpaccia a jiných pokrmů z velmi delikátních surovin, které vyžadují precizní krájení. Jeho dlouhé, úzké a pevné ostří zaručuje přesnost a čistý řez. Nožem Yanagi se nejlépe krájí směrem od sebe.
Technické parametry:
Ostří – ocel 420J2
Tvrdost – 56 HRC +/- 1
Celková délka – 40,7 cm
Délka čepele – 27 cm
Šířka čepele – 2,3 cm
Tloušťka čepele – okolo 3 mm
Váha – okolo 120 g
Kategorie nožů Sashimi & Deba jsou dva charakteristické modely tradičních, japonských nožů o různé délce. Kvalitní čepel je vyrobená z nerezové oceli 420J2, která je velmi odolná proti korozi a snadno se brousí. Kulatá rukojeť z přírodního dřeva je vyztužená prstencem z plastu, který zabraňuje vysunutí čepele. Nože jsou ostřeny jednostranně a jsou určeny pro praváky.
Do úschovny
Satake Satoru kuchyňský nůž Santoku, 17 cm
Všestranný japonský, kuchyňský nůž, je určen na krájení zeleniny, ovoce, masa i ryb. Široká rukojeť usnadňuje přenášení nakrájených surovin z nože rovnou do salátové mísy, nebo na pánev a hodí se také velmi na drcení česneku. Vysoce umístěná rukojeť zabraňuje nárazům kloubů prstů o prkénko. Díky velkým rozměrům je nůž ideální pro krájení velkých kusů ovoce a zeleniny, jako je např. meloun, cuketa nebo zelí.
Technické parametry:
Ostří – molybden-vanadová ocel
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 30,5 cm
Délka čepele – 17 cm
Šířka čepele – 4,8 cm
Tloušťka čepele – okolo 1,7 mm
Váha – okolo 130 g
Kuchyňské nože Satake Satoru nabízí svým uživatelům skvělou kvalitu za optimální cenu. Odolná čepel je vyrobená ze silné nerezové oceli s přídavkem molybdenu, který zvyšuje životnost nože a odolnost proti korozi. Nýtovaná rukojeť z hladkého bakelitu plněného dřevěnou dření ,je odolná proti poškrábání a vysokým teplotám. Nože z této série jsou pevné, vyvážené a jsou ideální pro každodenní práci v kuchyni.
Do úschovny
Satake Magaroku Saku Sada 2 nožů šéfkuchaře + Santoku
Sada 2 kuchyňských nožů zabalená v tradičním dřevěném obalu je dokonalým dárkem pro každého milovníka vaření. Nože z molybden-vanadiové oceli kalené na tvrdost 56-58 HRC jsou ideální pro domácí prostředí.
Nůž Magoroku Saku Satake Santoku 17 cm
Čepel – molybden-vanadiová ocel
Rukojeť – dřevo z magnólie, plastový prsten
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 29,6 cm
Délka čepele – 17,0 cm
Šířka čepele – 4,5 cm
Tloušťka čepele – 1,5 mm
Způsob ostření – oboustranný
Hmotnost – cca 103 g
Šéfkuchařský nůž Satake Magoroku Saku 21 cm
Čepel – molybden-vanadiová ocel
Rukojeť – dřevo z magnólie, plastový prsten
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 34,0 cm
Délka čepele – 21,3 cm
Šířka čepele – 4,6 cm
Tloušťka čepele – 1,6 mm
Způsob ostření – oboustranný
Hmotnost – cca 115 g
Do úschovny
Sada 2 japonských nožů v dřevěné dárkové krabičce
Sada 2 kuchyňských nožů zabalená v tradičním dřevěném obalu je dokonalým dárkem pro každého milovníka vaření. Nože jsou vyrobeny z nerezové oceli kalené na 61 HRC. Nabízíme také gravírování iniciálů za účelem perzonalizace dárku a rytina tak může připomínat nejzajímavější vzpomínku ze života.
Satake Tomoko Santoku 17cm
Čepel – ocel 420J2
Tvrdost – 56 HRC +/- 1
Celková délka – 28,5 cm
Délka čepele – 17,0 cm
Šířka čepele – 4,6 cm
Tloušťka čepele – cca 1,5 mm
Hmotnost – asi 95 g
Satake Tomoko Nakiri nůž 16cm
Čepel – ocel 420J2
Tvrdost – 56 HRC +/- 1
Celková délka – 28,5 cm
Délka čepele – 16 cm
Šířka čepele – 5 cm
Tloušťka čepele -cca 1,5 mm
Hmotnost – cca 97 g
Do úschovny
Nůž šéfkuchaře Satake Satoru, 21 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, filírování a sekání nejrůznějších pokrmů. Protože má ostrý hrot, lze jej také použít k oddělení masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb, je-li to potřeba. Čepel s optimální délkou umožňuje řezat větší plochy a zaručuje plnou kontrolu nad nožem. Kvalitní kuchařský nůž je nepostradatelnou součásti výbavy každého kuchaře.
Technické údaje:
Čepel – molibden vanadiová ocel
Rukojeť- bakelit vyplněný dřevitou moučkou
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 34,1 cm
Délka čepele – 21 cm
Šířka čepele – 4,6 cm
Tloušťka čepele – 2,6 mm
Způsob ostření- oboustranný
Hmotnost – cca 173 g
Kuchyňské nože Satake Satoru nabízejí uživatelům optimální poměr ceny a kvality. Odolné čepele jsou vyrobeny ze silné nerezové oceli s přídavkem molybdenu, který zvyšuje jejich životnost a odolnost proti korozi. Nýtované rukojeti jsou vyráběny z hladkého bakelitu s výplní z dřevité moučky, která je odolná proti poškrábání a vysokým teplotám. Nože této řady jsou pevné, vyvážené a jsou ideální pro každodenní práci.
Do úschovny
Nůž Tsuhime Black Satake Santoku 17 cm
Všestranný japonský kuchyňský nůž určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přenášení nakrájených potravin do salátové mísy nebo pánve a je také vhodná k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje nárazu kloubů o desku. Díky svým velkým rozměrům je nůž ideální pro krájení velkého ovoce a zeleniny, jako je meloun, cuketa nebo zelí. Titanová vrstva pokrývající čepel je netoxický kov, díky čemuž nakrájené jídlo zůstává chemicky neutrální.
Technické údaje:
Čepel – molybden vanadiová ocel s černým titanovým povlakem
Rukojeť – kaštanové dřevo s plastovým prstencem
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 29,8 cm
Délka čepele – 17,0 cm
Šířka čepele – 4,3 cm
Tloušťka čepele – 1,7 mm
Způsob ostření – oboustranný
Hmotnost – cca 115 g
Do úschovny
Nůž šéfkuchaře Bunka Satoru Satake 20 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, filírování a sekání nejrůznějších pokrmů. Protože má ostrý hrot, lze jej také použít k oddělení masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb, je-li to potřeba. Čepel s optimální délkou umožňuje řezat větší plochy a zaručuje plnou kontrolu nad nožem. Kvalitní kuchařský nůž je nepostradatelnou součásti výbavy každého kuchaře.
Technické údaje:
Čepel – molybden vanadiová ocel
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 33,4 cm
Délka čepele – 20 cm
Šířka čepele – 4,4 cm
Tloušťka čepele – cca 2,0 mm
Hmotnost – cca 175 g
Kuchyňské nože Satake Satoru nabízejí uživatelům optimální poměr ceny a kvality. Odolné čepele jsou vyrobeny ze silné nerezové oceli s přídavkem molybdenu, který zvyšuje jejich životnost a odolnost proti korozi. Nýtované rukojeti jsou vyráběny z hladkého bakelitu s výplní z dřevité moučky, která je odolná proti poškrábání a vysokým teplotám. Nože této řady jsou pevné, vyvážené a jsou ideální pro každodenní práci.
Do úschovny
Nůž Magoroku Saku Deba Satake, 15,5 cm
Tradiční japonský nůž se silnou zužující se čepelí, který se používá k čištění a filetování ryb bez poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale nejedná se o klasický sekáček a neměl by být vystavován tvrdým nárazům. Chcete-li vyříznout kost, stačí lehce zatlačit na zadní část nože a provést rychlý a přesný řez. Ostrý hrot a krátká čepel usnadňují kontrolu vašich pohybů, což je obzvláště důležité, když potřebujete nůž na těsných místech.
Technické údaje:
Čepel – ocel molibden vanadiová
Rukojeť- magnolie s plastovým prstencem
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka- 28,6 cm
Délka čepele – 15,5 cm
Šířka čepele – 4,6 cm
Tloušťka čepele – 2,8 mm
Způsob ostření- jednostranný
Hmotnost – cca 136 g
Do úschovny
Nůž MV Natural Satake Nakiri 16 cm
Japonský nůž určený ke krájení bylin a zeleniny. Díky obdélníkové čepeli můžete nakrájené ingredience rychle přenést do salátové mísy nebo pánve. Zkušený kuchař může pomocí tenkého nože Nakiri získat dekorativní průsvitné plátky (metoda katsura-muki). Rovná řezná hrana se používá pro řezání ve svislé pozicii a umožňuje mnoho různých technik, jako je julienne a šifonáda.
Technické údaje:
Čepel – molybden vanadiová ocel
Rukojeť – přírodní dřevo
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 30,0 cm
Délka čepele – 16 cm
Šířka čepele – 4,8 cm
Tloušťka čepele – 1,6 mm
Způsob ostření – oboustranný
Hmotnost – cca 132 g
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.