Nádoby ze skla pro profesionální gastronomii

Nádoby ze skla je příslušenství, které má v gastronomii širokou škálu využití. Nejčastěji jsou však používány k uskladnění surovin, jsou většinou odolné vůči nízkým, či vysokým teplotám. Všechny druhy a typy, které naleznete v naší nabídce internetového obchodu Gastromania.cz, byly vyrobeny z vysoce kvalitních materiálu, díky čemž jsou vysoce odolné. Produkty byly intenzivně testovány, proto jejich nákup se stává investicí na mnoho let.

číst dál >

Jaké nádoby ze skla naleznete v nabídce Gastromania.cz?

Naleznete nejen klasické nádoby s obdélníkovým tvarem a s víkem, ale také například elegantní dózy, které jsou vhodné například k uskladnění bonbonů, muffinků a dalších sladkých pochutin. Každá dóza je dodávána i s víkem, která také chrání dózu před znečištěním. Snadno se používají a ke všemu splní očekávání i těch nejnáročnějších klientů.

Nabízíme nádoby ze skla v různých variantách!

Naše nádoby ze skla jsou pouze vybrané produkty. Gastromania.cz již od začátku spolupracuje pouze s těmi nejlepšími světovými dodavateli, díky čemu lze také označit naší nabídku za velmi širokou a kvalitní. Mezi tyto dodavatele lze zařadit firmy: LIBBEY, WECK, BORMIOLI ROCCO, 100% CHEF, PASABAHCE, APS, nebo CONTACTO.

Srdečně Vás zveme ke zhlédnutí naší široké nabídky nabízeného zboží, pokud budete mít jakýkoliv dotaz na výrobek, kontaktujte naše obchodní oddělení, které Vám odpoví na Vaše dotazy. Nebo Vám pomohou vybrat zboží, přímo podle Vašich požadavků. Pracovní doba je od pondělí do pátku a to vždy v čase od 8:00 do 16:00 jsme Vám k dispozici. Přejeme Vám příjemné nakupování!