Bílá čokoláda 28%, 2,5 kg balení, CHW-R28-557 je bílá čokoláda s 28% kakaa a vyváženou chutí. Je skvělá pro polévání dezertů a dortů, do čokoládových fontán, na přípravu horké čokolády, na přípravu náplní do pralinek a dalších cukrářských výrobků.
Do úschovny
Mléčná čokoláda 33%, 10 kg balení, CHM-T92941-86A je mléčná čokoláda s 33% kakaa a krémovou konzistencí a intezivním, nasládlým, vanilkovo-mléčným aroma. Je skvělá pro polévání dezertů a dortů, do čokoládových fontán, na přípravu horké čokolády, na přípravu náplní do pralinek a dalších cukrářských výrobků.
Do úschovny
Hořká čokoláda 55%, 10 kg balení, CHD-Q11PL-86A je dezertní čokoláda s 55% kakaa a krémovou konzistencí a intezivním, nasládlým, vanilkovým aroma. Je skvělá pro polévání dezertů a dortů, do čokoládových fontán, na přípravu horké čokolády, na přípravu náplní do pralinek a dalších cukrářských výrobků.
Do úschovny
Hořká čokoláda 48%, 10 kg balení, CHD-R9489-86A je dezertní čokoláda s 48% kakaa. Je skvělá pro polévání dezertů a dortů, na přípravu horké čokolády připravené v mléce nebo ve vodě, do čokoládových fontán a dalších cukrářských výrobků.
Do úschovny
Kakaový prášek Bensdorp 20/22 SR, 25 kg balení, 100037-793 je tmavě červený kakaový prášek vysoké kvality, který je vyrobený z kvalitních kakaových bobů ze západní Afriky. Střední alkalizace: PH: 7,6-8,2.
Do úschovny
Hořká čokoláda, velmi malé kapky 48,5 % balení 25 kg
Do úschovny
Kakaový prášek Bensdorp 10/12 DDP, 25 kg balení, 100001-793 je velmi kvalitní kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, který je vyroben z kvalitních kakaových bobů ze západní Afriky. Silně alkalizované PH: 7,6-8,2.
Do úschovny
Kakaový prášek Bensdorp 20/22 DW, 25 kg balení, 100334-793 je tmavě červený kakaový prášek, který je vyrobený z kvalitních kakaových bobů ze západní Afriky. Střední alkalizace: PH: 7,2-7,7.
Do úschovny
Všechny výrobky továrny jsou vyráběny podle více než 150 leté tradice a technologie společnosti Barry Callebaut, ale jsou přizpůsobeny recepturám, vkusu a požadavkům místního trhu. V Sao Paulu funguje pod dohledem Barry Callebaut Akademie čokolády, která nabízí kurzy a školení v oblasti rozšiřování znalostí a zlepšování dovedností souvisejících s čokoládou, jejím zpracováním a použitím. Sortiment Sicao zahrnuje více než 50 produktů, jako jsou středně tekuté čokolády, funkční polevy a kakaový prášek. Couvertury jsou charakteristické vysokým obsahem přírodního kakaa, mají brilantní lesk a jsou rychleschnoucí. Jsou ideální pro výrobu dortů a dezertů, čokoládových tabulek, pralinek, nápojů a dokonce i čokoládových fontán a fondue. Nejnovější nabídkou značky jsou granule z čisté polotmavé čokolády.
Výrobky Sicao jsou produkovány mimo jiné také v Číně, Polsku, Mexiku a Singapuru. Bez ohledu na lokalizaci, mají stejné složení a jsou vyráběny v souladu s tradicí Barry Callebaut, jejíž prestiž zaručuje nejvyšší kvalitu a díky intenzivní kakaové chuti, vyvážené sladkosti a dostupné ceně jsou všechny produkty značky Sicao ideální pro profesionální cukrárny a pekárny prakticky ve všech koutech světa. Umožňují vytváření různých příchutí a esteticky příjemných kombinací, inspirují, pomáhají dosáhnout požadovaného efektu a uspokojují tak své zákazníky. Zveme vás k nákupu – Gastromania je profesionální obchod s produkty značky Sicao. Poskytujeme široký výběr a rychlé provedení každé objednávky.
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.