Školení a předváděcí akce

Pořádáme prezentace profesionálních gastro technologii na našich předváděcích akcích. Školení obsluhy a znalosti provozu spotřebičů pro velkokuchyně jsou vhodná pro kuchaře, vedoucí velkokuchyňských provozů či majitele restaurací. Náš kuchař předvede, jak lze správnou přípravou v moderních technologiích docílit fantastických výsledků. Využitím moderních přístrojů výrazně ušetříte náklady, čas a efektivně zvládnete přípravu pokrmů. Všechny akce děláme po předchozí domluvě, nejméně dva týdny předem. Školíme učitelé i studenty gastronomických škol, kteří se připravují na povolání kuchaře. Studenti pracují individuálně trenningovou metodou pod odborným dohledem kulinářského specialisty. Učitelé a studenti se zdokonalují v moderních technikách vaření a v praktické profesionální připravě potravin. Vzdělání se ukončuje získáním potvrzení o účasti na školení.

V případě Vašeho zájmu zúčastnit se našich předváděcích akcí a profesionálních kulinářských kurzů, prosím kdykoliv nás oslovte na těchto kontaktech: 595 170 719 a 777 163 110

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.